Το Casa de Papel επιστρέφει για 4η σεζόν – Το πρώτο trailer και η ανακοίνωση της ημέρας κυκλοφορίας

13:30 9/12/2019 - Πηγή: People

Για μια σειρά που κανονικά θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της στη 2η σεζόν, το να φτάνει στην 4η το λες και «τραβηγμένο από τα μαλλιά». Η 3η σεζόν του La Casa de Papel άφησε όμως ανολοκλήρωτες υποθέσεις, ιδίως στο τελευταίο επεισόδιο όμου μείναμε με την απορία για το αν πέθανε η Ναϊρόμπι και για το πώς θα χειριστεί πλέον ο Καθηγητής το χουνέρι που του έκανε η νέα αστυνομικός με την ψεύτικη δολοφονία της Ρακέλ.

Με ένα trailer όπου απλώς απεικονίζονται

οι πρωταγωνιστές, το Netflix έκανε ξανά τα social media να παραληρούν, κυρίως γιατί εκεί ήταν και η Ναϊρόμπι, αλλά και ο Μπερλίν.

Αρχικά το Netflix είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο πως ο 4ος κύκλος του La Casa de Papel θα ερχόταν Ιανουάριο, αλλά ο προγραμματισμός πήγε λίγο πιο πίσω κι έτσι η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 3 Απριλίου. Ελπίζουμε να είναι και η τελευταία για μια σειρά που ενώ έχει απείρως πιο αυξημένο μπάτζετ, κατάφερε να είναι λιγότερο καλή. Ευτυχώς που εμφανίστηκε αυτή η νέα αστυνομικός, η Αλίσια Σιέρα και συνεχίζουμε να βλέπουμε τον Μπερλίν, ειδάλλως δεν θα υπήρχε ούτε για δείγμα κάποιος χαρακτήρας που να έχει κάτι να μας δώσει.


Keywords
Τυχαία Θέματα