Τα gel eyeliners που παραμένουν στη θέση τους όλη μέρα και νύχτα

Όλες μας έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να μοιάζουμε με raccoon στο τέλος της μέρας κι αυτό λόγω του eyeliner που έχει ¨τρέξει¨. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να συμβεί λίγη ώρα αφού το απλώσουμε. Και όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε ξοδέψει ώρες μπροστά από τον υπολογιστή για να μάθουμε να κάνουμε σωστά το περίγραμμα και χρήματα για να αποκτήσουμε το καλύτερο κατά τη γνώμη μας προϊόν.

Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που το έχει πάρει απόφαση και δεν προσπαθεί

πλέον. Μια σκιά, μία στρώση μάσκαρα κι έξω από την πόρτα.

Γι’ αυτό λοιπόν είμαι εδώ. Για να δώσω λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Που λέγεται gel eyeliners τα οποία σχεδόν κολλάνε στο βλέφαρο/ Δηλαδή παραμένουν στη θέση τους για ώρες. Ξεχνάτε ότι το φοράτε.

Ας δούμε τα καλύτερα

Nars Eye Paint: Τα eyeliners που βρίσκονται σε δοχείο έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Το χρώμα τους είναι πιο έντονο από τα υπόλοιπα ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε ευκολότερα το περίγραμμα αφού η σύνθεση τους είναι απαλή. Επίσης, είναι ιδανικά για dramatic look.

Hourglass 1.55 mm Mechanical Gel Eyeliner: Κρεμώδες eyeliner κρυμμένο σε ένα μηχανικό μολύβι. Η ιδιαίτερα λεπτή μύτη του σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την γραμμή όπως ακριβώς θέλετε. Υπερβολικά λεπτή ή όχι.

Maybelline New Yprk Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τα eyeliners σε βαζάκι και ειδικά το συγκεκριμένο το οποίο χάρη στο τέλειο πινέλο, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το ωραιότερο περίγραμμα ever και μάλιστα εύκολα και με ακρίβεια.

Benefit They’re Real! Push-Up Gel Eyeliner Pen: Ο μαρκαδόρος που θα χαρίσει στο βλέμμα σας το ωραιότερο περίγραμμα. Αγκαλιάζει το βλέφαρο με αποτέλεσμα να πετύχετε με ιδιαίτερη ευκολία ακόμα και το dramatic wing των ονείρων σας.

NYX Gel Eyeliner nad Smudger: κατάλληλο για όσες από εσάς νοιώθετε ότι μπορείτε να απλώσετε το eyeliner σαν επαγγελματίες αφού το συγκεκριμένο προϊόν έχει πολύ έντονο χρώμα κατάλληλο για όποιο look επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε το πιο λαμπερό look ever δείτε τον λογαριασμό που πρέπει να ακολουθήσετε asap

Οι Γαλλίδες σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για λαμπερά μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα