6 τρόποι να αποκτήσετε στο σπίτι τα τέλεια φρύδια της Emilia Clarke

Τα όμορφα και πλούσια φρύδια δεν είναι απλά ένα trend. Εδώ και αρκετά χρόνια τα πλούσια, φυσικά φρύδια έκαναν την εμφάνιση τους κάνοντας την λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια μας να δείχνει πλέον ξεπερασμένη. Εμείς όμως ούτως ή άλλως την είχαμε εκεί για πολύ που σημαίνει ότι η αποτρίχωση ήταν συχνή και οι μικρές τριχούλες αποδυναμώθηκαν. Όταν αποφασίσαμε να αφήσουμε τα φρύδια μας να μακρύνουν τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Με υπομονή

και φροντίδα από τον brow expert καταφέραμε η λεπτή γραμμή να πάρει σχήμα μεν αλλά όχι το τέλειο και έντονο που είχαμε στην εφηβεία μας.

Και κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση της αρχικά η Cara Delevingne και στη συνέχεια η Emilia Clarke. Και αν τα φρύδια της Cara κάποιες τα θεώρησαν υπερβολικά, εκείνα της Emilia όλες μας τα λατρέψαμε. Βλέποντας δε φωτογραφίες από την πενθήμερη θυμηθήκαμε ότι κάποτε ήταν και τα δικά μας κάπως έτσι.

Τώρα λοιπόν και χρόνια μετά το σχολείο θέλουμε και πάλι εκείνα τα φρύδια. Ποτέ δεν είναι αργά και οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι. Και όχι δεν μιλάμε για micro blending αλλά για φυσικό τρόπο που θα βοηθήσει την τρίχα να δυναμώσει και να αναπτυχθεί αρκεί να χρησιμοποιήσουμε μόνες στο σπίτι τα σωστά προϊόντα.

Ας τα δούμε λοιπόν.

Αμυγδαλέλαιο: Χάρη στις βιταμίνες Α και Ε που περιέχει βοηθά την τρίχα να μεγαλώσει. Απλώνετε μικρή ποσότητα κάθε πρωί και βράδυ αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας.

Βαζελίνη: Το μαγικό προϊόν. Υπάρχει πάντα στο μπάνιο όλων μας ακόμη κι αν το χρησιμοποιούμε σπάνια. Είναι όμως το προϊόν που χαρίζει τη μέγιστη ενυδάτωση τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα φρύδια. Όσο μεγαλύτερη υγρασία έχει η περιοχή τόσο ευκολότερα αναπτύσσεται η τρίχα. Μην το παρακάνετε. 1-2 φορές την εβδομάδα αρκούν.

Ελαιόλαδο: Ειδικά εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά α οφέλη του ελαιόλαδου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι το βασικό συστατικό τόσο σε προϊόντα καθαρισμού προσώπου όσο και σε κρέμες ενυδάτωσης. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε. Το απλώνετε στην περιοχή των φρυδιών και το αφήνετε να δράσει για 2 περίπου ώρες. Στη συνέχεια το απομακρύνετε με ένα βαμβάκι.

Καστορέλαιο: Περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία στη σύνθεση του τα οποία χαρίζουν δύναμη στα φρύδια. Απλώστε το και αφήστε το για 30 λεπτά κάθε βράδυ. Στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραιότερες πράσινες σκιές ματιών και ο σωστός τρόπος να τις φορέσετε

Ακολουθήστε τις συμβουλές των hair colorists και βάψτε άψογα τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα