6 πανωφόρια που είδαμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας…και έχουμε λατρέψει

O καιρός έχει αλλάξει πολύ τις τελευταίες μέρες και μαζί με τον καιρό έχει αλλάξει και η διάθεσή μας που «κινείται» σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς. Εμείς κάναμε τη βόλτα μας στις μητροπόλεις της μόδας και εντοπίσαμε γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα που μας εμπνέουν πολύ με το στιλ τους. Ποια πανωφόρια επιλέγουν αυτόν τον καιρό;

#1. Τα καπιτονέ υφάσματα είναι trend

Ήρθε η ώρα να πεις ναι και στα καπιτονέ και θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα jacket που θα φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

#2. Oversized
blazer

Aν δεν έχεις προσθέσει ήδη ένα oversized blazer στην γκαρνταρόμπα σου θα σου έλεγα να το κάνεις άμεσα. Θα το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και θα το ευχαριστηθείς ακόμα και τον χειμώνα που θα το φοράς μέσα από το παλτό σου.

#3. Oversized coat

Τα παλτό σε φαρδιά γραμμή είναι ό,τι πρέπει για εσένα που θέλεις ένα πανωφόρι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα αλλά και θα δίνει στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

#4. Leather jacket

Ένα δερμάτινο jacket ή ένα blazer πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι αυτό το πανωφόρι που θα φορέσεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε σου έξοδο με τζιν, φούστες, πάνω από φορέματα αλλά και με το αγαπημένο σου office pants.

#5. Bomber jacket

Τα bomber jackets επιστρέφουν στη μόδα και είμαι σίγουρη πως αν ψάξεις στην ντουλάπα σου θα βρεις ένα κομμάτι από παλαιότερες σεζόν που τα συγκεκριμένα πανωφόρια είχαν γίνει viral.

#6. Καρό jacket

To Gossip Girl έχει επιστέψει στις ζωές μας και το ίδιο έχει συμβεί και με τις τάσεις που είχαμε αγαπήσει στο παρελθόν και μας θυμίζουν τα μαθητικά μας χρόνια. Τα μεγάλα καρό σχέδια επέστρεψαν και τα θέλουμε και αυτά στην ντουλάπα μας.

© Edward Berthelot / Jeremy Moeller/ Christian Vierig/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη υιοθετεί τις 4 τάσεις…στα prints της σεζόν- Θα τα λατρέψεις!

H Fashion Editor σου δείχνει πώς να μετατρέψεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα…σε φθινοπωρινό (VIDEO)

ΑΥΤΕΣ οι 3 τάσεις στα τζιν δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα