6 κρέμες BB & CC για κάθε ανάγκη

Από την ημέρα που έκαναν την εμφάνισή τους, οι κρέμες ΒΒ και CC μας έλυσαν κυριολεκτικά τα χέρια! Παρέχουν θρέψη, ενυδάτωση, προστασία ΚΑΙ χρώμα στο πρόσωπο και απλά τις λατρεύουμε. Αν ακόμα δεν έχεις διαλέξεις αυτή που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου με μια κίνηση, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας κρέμες ΒΒ & CC παρακάτω για να το κάνεις τώρα!

La Roche–Posay Hydreane BB Cream

La Roche Posay
Hydreane BB
Με μία κίνηση, η Hydreane BB ενυδατώνει, καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα ενώ οι μεταλλικές χρωστικές της γίνονται ένα με το δέρμα για να του χαρίσουν άμεσα ομοιόμορφο

χρώμα, λάμψη και φρεσκάδα.

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Colour Correctiong CC Cream

Κορρές
Color Correcting Cream Άγριο Τριαντάφυλλο
Προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει ατέλειες και παρέχει αντιηλιακή προστασία. Με εκχύλισμα Carob Tree που καταπραΰνει από ερεθισμούς και Άγριο Τριαντάφυλλο που επανορθώνει λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Garnier
Miracle Skin Perfector BB
Σε ένα βήμα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας προσώπου με μία ελαφριά πινελιά make-up για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή χωρίς να επιβαρύνει τις λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες που υποφέρουν από ατέλειες.

Estee Lauder Revitalizing Supreme CC Cream

Estée Lauder
Revitalising Supreme CC
H σύνθεσή της περιλαμβάνει την Τεχνολογία IntuiGen η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας. Ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή του προσώπου στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης και περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και εξισορροπούν τον χρωματικό του δέρματος.

Clinique Superdefense CC Cream

Clinique
Superdefense CC Cream
Η πρωτοποριακή της σύνθεση διορθώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Οι ελαφριές χρωστικές της εξομαλύνουν το χρώμα της επιδερμίδας και τα αντηλιακά της φίλτρα την κρατούν προστατευμένη.

Vichy
Idéalia BB Cream
Μια κρέμα ΒΒ με λεπτόρρευστη υφή και διακριτικό χρώμα που παρέχει ελαφριά κάλυψη και ενυδατώνει ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας κάθε φορά που την φοράς.

Διάβασε ακόμα:

Όλες οι λεπτομέρειες για το σημερινό Look της Φαίης από τον hairstylist της Δημήτρη Στράτο

Pardon? Μάθε που πρέπει να ψεκάζεις το άρωμά σου για να μυρίζεις έντονα όλη μέρα!

Braid of the day: Καλό μήνα με τα κοτσιδάκια της Olivia Palermo

The post 6 κρέμες BB & CC για κάθε ανάγκη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα