Προβλέψεις Κυριακή 11 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η μέρα φέρνει όμορφες στιγμές με φίλους ή οικογένεια, αλλά μαζί και αγωνίες για αυτά που έχετε να αντιμετωπίσετε τις επόμενες μέρες. Έχετε αγωνία μήπως χάσετε συνεργάτες ή ευκαιρίες συνεργασίας που θεωρούσατε σχεδόν δεδομένο πως θα προχωρήσουν. Δείξτε ψυχραιμία και θυμηθείτε πως μέσα από ανακατατάξεις μερικές φορές έρχονται καλύτερα αποτελέσματα από όσο φαντάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν κάποια στιγμή νιώσατε πως ένας δικός σας άνθρωπος εκμεταλλεύεται καταστάσεις και αυτό σας στενοχωρεί, αδράξτε την πρώτη

ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για να του μιλήσετε και να εξηγήσετε πώς νιώθετε. Το να αφήνετε κάποια πράγματα να αιωρούνται δεν βοηθά στο να λυθεί κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιείτε κάποιες λάθος κινήσεις που έχετε κάνει, αλλά το καλό είναι πως μπορείτε ακόμα να τις διορθώσετε αρκεί να το θελήσετε. Κάποιοι άνθρωποι που έχετε εμπιστευτεί ίσως σας συμβουλεύουν λάθος σε κάποια πράγματα, μην παρασυρθείτε αν σας λέει κάτι άλλο η δική σας λογική ή ένστικτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τα πράγματα για εσάς έχουν μια δόση αβεβαιότητας, αλλά και την αίσθηση πως είχατε μετρήσει λάθος κάποια πράγματα και τώρα πληρώνετε αυτό το τίμημα. Στην πραγματικότητα μάλλον έχετε πάρει πιο βαριά από όσο πρέπει κάποια πράγματα, λάθη και λάθος εκτιμήσεις είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, ακόμα κι αν οδηγούν σε δρόμους που δεν σας ικανοποιούν, όλα διορθώνονται.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το Σαββατοκύριακο που τελειώνει σας χαρίζει καλή διάθεση και θετική ενέργεια έτσι από αύριο θα αντιμετωπίσετε με άλλον αέρα κάποιες καταστάσεις που πριν έμοιαζαν να σας απελπίζουν ή να σας φαίνονται «βουνό». Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να περιορίσετε κάποια έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι σκέψεις σας αυτές τις μέρες είναι πολλές και είστε σε μια ανησυχία για το τι πρέπει τελικά να επιλέξετε ανάμεσα στις επιλογές που ανοίγονται όσον αφορά σε εργασιακά ή οικονομικά θέματα. Ο καλύτερος σύμβουλος είναι να μην βιαστείτε, αλλά και να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και όχι αυτά που κάποιοι άλλοι σας υπαγορεύουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Για πολλούς από εσάς το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ερωτικό και αναζωογονητικό. Έχετε ανάγκη από συντροφικότητα, αλλά και να σας δείχνει ο άνθρωπός σας το ενδιαφέρον του όχι μόνο με λόγια, αλλά και πράξεις και αυτές τις μέρες έχετε εισπράξει ακριβώς αυτό –κάτι που κάνει το στομάχι σας να φτερουγίζει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, σας φτάνει μια πληροφορία που σας φαίνεται πολύτιμη και σας βοηθά να εκτιμήσετε πιο σωστά κάποιες καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει. Μια ένταση ίσως παρουσιαστεί ανάμεσα σε εσάς και στο σύντροφό σας για ασήμαντη αφορμή, μην αφήσετε μια κατάσταση να μεγεθυνθεί από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε να επεξεργαστείτε κάποια δεδομένα που αφορούν τη δουλειά και το εργασιακό σας μέλλον καθώς μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που εμφανίστηκε σας προβληματίζει. Όχι μόνο γιατί είναι μια ευκαιρία που αξίζει να σκεφτείτε σοβαρά, αλλά και γιατί ίσως φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σας που δεν υπολογίζατε. Μην αφήσετε κάτι καλό να χαθεί απλά γιατί μπορεί να σας ξεβολέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχετε αντιληφθεί πως ένας άνθρωπος από το κοντινό σας περιβάλλον περνά μια πιεστική περίοδο και κάνετε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε. Είστε πολύ καλοί και πιστοί φίλοι και όποιος σας έχει κοντά του, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, είναι πραγματικά τυχερός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να πάρεις για ένα οικογενειακό ζήτημα που σε προβληματίζει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πιέσεις τις καταστάσεις αν νιώθεις πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Για κάποιους από εσάς εμφανίζεται ένα νέο φλερτ που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα φαινόμενα κάποιες φορές απατούν κι εσείς τώρα διαπιστώνετε πως κάτι που νομίζατε διαφορετικό από ότι είναι, ξεδιπλώνεται τώρα μπροστά σας στην πραγματική του διάσταση. Πριν απογοητευτείτε, θυμηθείτε πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ούτε είστε ο πρώτος που κάνει μια λάθος εκτίμηση. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Κυριακή 11 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα