6 αυγουστιάτικα looks που θα θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις στις διακοπές

Η Leonie Hanne είχε τα γενέθλιά της στις 31 Ιουλίου και εδώ και μια εβδομάδα γιορτάζει στο υπέροχο Positano. Η γνωστή influencer που έχει πλέον εκατομμύρια followers μας δείχνει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τα αγαπημένα της καλοκαιρινά looks και μας εμπνέει να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας.

#1. Μίνι φούστα + t-shirt + mules

Η Leonie επιλέγει ένα casual look που με τα καάλληλα παπούτσια μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί ως το βράδυ. Οι γήινοι τόνοι είναι τάση για αυτό το καλοκαίρι

και αξίζει να επενδύσεις σε κάποια κομμάτια σε αυτά τα χρώματα.

#2. Φούξια μπικίνι

Σπάνια θα δεις τη Leonie Hanne να φοράει μαγιό που δεν είναι στους τόνους του ροζ και του φούξια. Εδώ επιλέγει ένα μπικίνι και ασορτί pouch bag και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#3. Κίτρινο babydoll dress + φλατ σανδάλια

Για την ημέρα των γενεθλίων της η Leonie επέλεξε ένα κίτρινο babydoll dress που την πηγαίνει πολύ. Η Leonie συνδυάζει το φόρεμά της με απλά λευκά φλατ πέδιλα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό look.

#4. Kίτρινο μπικίνι + φούξια τσάντα

Το κίτρινο είναι το δεύτερο αγαπημένο χρώμα της Leonie, μετά το φούξια. Αλλωστε αυτές οι δύο αποχρώσεις είναι φέτος στη λίστα με τα πιο δημοφιλή χρώματα του καλοκαιριού.

#5. Φούστα με σκίσιμο + μπικίνι + chunky sandals

Η Leonie συνδυάζει τη μάξι φούστα της με σανδάλια σε πράσινη απόχρωση και ασορτί μαγιό. Φέτος το καλοκαίρι αγαπάμε ακόμα περισσότερο τα ugly sandals και τα θέλουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

#6. Λευκό μπικίνι + πουκάμισο + καπέλο

Η όμορφη fashionista ποζάρει και με λευκό μπικίνι που συνδυάζει άψογα με λευκό πουκάμισο και καπέλο τένις Louis Vuitton.

Διαβάστε ακόμα: Η Valeria Lipovetsky μας δείχνει το απόλυτο look του Καλοκαιριού!

10 βερμούδες που θα θέλεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών ASAP

H Fashion Editor μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε το φόρεμά μας από το πρωί ως το βράδυ- VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα