6 ανοιξιάτικα πανωφόρια που μας κάνουν να ανυπομονούμε να βγούμε εκτός σπιτιού

Η άνοιξη είναι εδώ και μπορεί ακόμα το κρύο να είναι κάποιες μέρες λίγο τσουχτερό αλλά πολύ σύντομα οι θερμοκρασίες θα ανέβουν και γι’αυτό σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα must have πανωφόρια της νέας αυτής σεζόν. Ποια jackets θα προτιμήσουμε και θα μας κάνουν να ανυπομονούμε να βγούμε έξω;

#1. Cropped jacket
Tα cropped jackets κάθε μορφής γίνονται viral και θα τα φορέσουμε περισσότερο από κάθε άλλο jacket. Είτε δερμάτινα, είτε υφασμάτινα, είτε μάλλινα, τα cropped jackets κάθε είδους θα φορεθούν όλη την άνοιξη.

#2. Extra

long shacket
Όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα που μας πέρασε ακούγαμε για shackets και πόσο μεγάλη τάση είναι. Ναι! Και εμείς εδώ στο Faysbook.gr τα στηρίξαμε και μάλιστα σας προτείναμε να τα φοράτε μέσα από άλλα πανωφόρια δημιουργώντας υπέροχα layerings. Επιτέλους έφτασε η ώρα που θα τα φορέσεις χωρίς έξτρα πανωφόρι από πάνω και μάλιστα μπορείς να τα βρεις σε διάφορα μήκη, πιο κοντά ή πιο μακριά.

#3. Retro style
Οι retro τάσεις μας επηρεάζουν πολύ αυτή τη σεζόν και θέλουμε να τις προσθέσουμε και αυτές στα καθημερινά μας outfits γιατί έχουν την «ικανότητα» να μεταμορφώνουν κάθε μας outfit.

#4. Leather jacket
To δερμάτινο jacket ή blazer είναι επίσης ένα must κομμάτι που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Αν βαρέθηκες το κλασικό μαύρο, τόλμησε άλλες αποχρώσεις όπως καφέ ή λευκό.

#5. Pastel puffer
Τον Μάρτιο και κάποιες μέρες του Απρίλη οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά χαμηλές και για αυτές τις μέρες θα σου προτείναμε ένα puffer jacket σε παστέλ τόνους για να δώσεις χρώμα στην καθημερινότητά σου αλλά και στην γκαρνταρόμπα σου.

#6. Neon blazer
Τέλος, οι neon αποχρώσεις επιστρέφουν ξανά στη ζωή μας και αυτή την άνοιξη θα τις υιοθετήσεις ακόμα περισσότερο στα everyday look σου!

Διαβάστε ακόμα:

H Valeria Lipovetsky μας δείχνει το απόλυτο look για αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Flipped-out Pigtails: H Fashion Editor του Faysbook.gr σου αποκαλύπτει πώς να φτιάξεις το πιο hot χτένισμα της σεζόν!

Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να φορέσουμε το baggy παντελόνι αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα