5+1 iconic beauty προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε πριν φύγει η χρονιά!

Είναι κάποια προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που θεωρούνται εμβληματικά επειδή τα έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και βρίσκονται στο νεσεσέρ των celebrities.

Τα περισσότερα, είμαστε σίγουρες πως τα γνωρίζετε και κάποια από αυτά τα έχετε δοκιμάσει ή ανήκουν στη μόνιμη συλλογή σας. Εμείς σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα 6 αγαπημένα μας που πρέπει να αποκτήσετε πριν φύγει αυτή η δύσκολη χρονιά.

Αν και η Black Friday πέρασε μερικά θα τα βρείτε ακόμα με έκπτωση -ναι , σε πολλά online

beauty… στέκια συνεχίζεται- και είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Chanel Soleil Tan de Chanel: Ένα bronzer με ανάλαφρη υφή που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το απλώνετε στα ζυγωματικά ή σε όλο το πρόσωπο για φυσική λάμψη.

Nars Blush,Orgasm: Το blush που αγαπούν celebrities όπως η Meghan Markle. Το έχουν πάντα μαζί τους οι διασημότεροι make up artists αφού η τέλεια ροζ απόχρωση χαρίζει υγιή όψη και μια αίσθηση έντονης φρεσκάδας.

Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara: Μετά το εμβληματικό κόκκινο κραγιόν του οίκου, η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι κλασική και κατάλληλη για όσες θέλετε απίθανες καμπύλες και όγκο στις βλεφαρίδες σας.

MAC Matte Lipstick, Ruby Woo: Το απόλυτο, εμβληματικό κόκκινο κραγιόν. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και παραμένει στη θέση του για ώρες.

Guerlain Les Perles Meteorites:  Πούδρα που αποτελείται από πολύχρωμες, παστέλ πέρλες με άρωμα βιολέτας και χαρίζουν στο δέρμα απίθανη όψη. Οι ροζ  πέρλες χαρίζουν φρεσκάδα, οι κίτρινες διορθώνουν τη θαμπή όψη και οι μοβ  χαρίζουν λάμψη.

Essie Nail Color, Ballet Slippers: Είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της βασιλικής οικογένειας και κατάλληλο για το clear nail look που είναι μεγάλη τάση το φετινό χειμώνα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ένα κανάλι αφιερωμένο στις beauty lovers!

Οι χειμωνιάτικες αποχρώσεις στα μαλλιά που θα συζητηθούν -Ποια θα επιλέξετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα