Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 23 -27/11!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας τη δωδέκατη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 23/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μαύρο χρώμα που είναι διαχρονικό, stylish και χωρίς καμία αμφιβολία η πιο safe επιλογή για να μην κάνετε κανένα λάθος στην εμφάνισή σας. Κάθε χρόνο, χειμώνα /καλοκαίρι, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις μας​.​

Αυτή τη σεζόν όμως σου προτείνουμε να αφήσεις στην άκρη -εντάξει, θα είναι για λίγο, μην ανησυχείτε- το απλό μαύρο φόρεμα ή

μπλουζάκι σας και να επενδύσετε σε ρούχα με δαντέλες, τούλι, ιδιαίτερα κοψίματα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, μίνι, μαρυμάνικο, με γιακά και δαντέλα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη, ένα ζευγάρι μαύρες μακριές κάλτσες και φλατ μαύρες μπότες με γυαλιστερή επιφάνεια, Envie Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη  24/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trends των 80s και 90s, το vinyl που τελευταία έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα. Μπορεί παλαιότερα να το είχαμε συνδέσει με το βράδυ, όπως πια σας προτείνουμε να το φοράτε συνεχώς, από το πρωί και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά κομμάτια, από καμπαρντίνες και παντελόνι, μέχρι φούστες και παπούτσια. Μόλις τελειώσει λοιπόν το lockdown και βγείτε στα μαγαζιά ξέρετε σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσετε.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από ένα φούξια ζιβάγκο μοχέρ πουλόβερ και ένα μαύρο δερμάτινο κολάν σε ίσια γραμμή (για τις ανάγκες της φωτογράφησης του look of the day πόζαρε με ένα μαύρο παλτό).

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους Hadra Jewls, βινύλ μαύρη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες, βινύλ γόβες, Bilero με διακοσμητικές πέτρες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με ένα up do στην κορυφή- το γνωστό και κλασικό μισά μισά, όπως συνηθίζουμε να το χαρακτηρίζουμε.

Τετάρτη 25/11

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για δυο από τα ωραιότερα ρούχα που μπορείς να τα συνδυάσεις σε μια εμφάνισή σου και είναι ιδανικά για όταν θα λήξει το lockdown και θα βγεις έξω. Πρόκειται για το σούπερ κλασικό τζιν πουκάμισο και το κοτλέ παντελόνι που τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει δυναμικό comeback.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας,  BSB, που αποτελείται από ένα τζιν πουκάμισο και ένα κοτλέ στενό παντελόνι -για τις ανάγκες της φωτογράφησης του look of the day, η Φαίη μας πόζαρε φορώντας και ένα μάλλινο παλτό με γούνα, επίσης BSB. 

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μάλλινο bra top, arpyes και ένα ζευγάρι σουέντ μποτάκια με κορδόνια, Celebrity Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη  26/11

Η αλήθεια είναι πως το γυμνό πόδι είναι ωραίο ακόμα και το Χειμώνα, όμως υπάρχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών που δεν το αντέχει και γι’ αυτό αποφεύγει να φοράει μίνι φορέματα ή φούστες όταν η θερμοκρασία πέφτει.

Ε, αυτές χαίρονται γιατί πια τα καλσόν είναι πιο hot από ποτέ. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, είτε ήσυχα είτε με logos διάσημων οίκων, είτε με ενδιαφέροντα και παιχνιδιάρικα print, όπως το πουά. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και δώστε του πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε outfit σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης  η Φαίη μας για το look που ανέβασε στα social media την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα είπε το ΝΑΙ σ ένα φούξια, μίνι, πλεκτό φόρεμα με ζιβάγκο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας Forebelle.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα καλσόν Ider και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα.

Παρασκευή 27/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα πλεκτά που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει δυναμικό comeback και πραγματικά τα βλέπετε παντού.

Αν ακόμα δεν έχετε ένα oversized πουλόβερ, ένα φόρεμα σε στενή γραμμή, ένα ζιβάγκο ή ένα σύνολο που αποτελείται από crop top και midi φούστα, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε -στην αγορά υπάρχουν πολλά σε πολύ οικονομικές τιμές λόγω του σημερινού Black Friday – και να τα φορέσετε την πρώτη μέρα που θα βγείτε από το σπίτι.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο σε έντονη απόχρωση του μπλε από την εταιρεία μόδας, Forebelle που αποτελείται από ένα πλεκτό crop top με φουσκωτά μανίκια και πλεξούδες και μια πλεκτή φούστα midi με πλεξούδες και λάστιχο στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γκρι, ψηλοτάκουνες, peep toe γόβες, Christina Louboutin

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της, με τη χωρίστρα στη μέση και τις γυρισμένες προς τα μέσα άκρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα