5 Υπερ-ενυδατικές κρέμες που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι ξηρές επιδερμίδες είναι εξίσου δύσκολες με τις λιπαρές. Μπορεί η λιπαρότητα να μπαίνει στο μικροσκόπιο συχνά όμως και η ξηρότητα στο πρόσωπο είναι σπουδαίο θέμα που απασχολεί πολλές. Το μακιγιάζ δεν εφαρμόζει σωστά, το δέρμα είναι θαμπό, σε τραβάει… ξέρεις, υπάρχει πρόβλημα. Οι περισσότερες κρέμες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ξηρών επιδερμίδων αλλά μην φοβάσαι, εμείς είμαστε εδώ! Εμείς και οι 5 πιο ενυδατικές κρέμες της αγοράς. Δες τις παρακάτω και διάλεξε την δική σου…

Bioten
Hyaluronic 3D
H νέα

κρέμα από την Bioten που περιέχει 2 τύπους υαλουρονικού οξέος καθώς και ένα φυσικό διεγέρτη του υπάρχοντος υαλουρονικού οξέος στο δέρμα! Όλα μαζί, εξασφαλίζουν εκπληκτική ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

Benefit
Total Moisture Facial Cream
Ένα προϊόν περιποίησης προσώπου υψηλής συγκέντρωσης που φέρνει άμεση ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Περιέχει το αποκλειστικό σύμπλεγμα TRI-RADIANCE, μια εξαιρετικά ενυδατική κρέμα που αποκαλύπτει τη λάμψη στο δέρμα.

Biotherm
Aquasource Gel
Η νέα AquaSource είναι υπερ-εμπλουτισμένη με Plancton de Vie πράγμα που σημαίνει πως ενυδατώνει βαθιά, αποτελεσματικά και μάλιστα παρέχει ενυδάτωση 500 ωρών με μια μόνο εφαρμογή!

L’ Oreal
Τριπλή Φροντίδα Gel
Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη ε και το φίλτο UV που προστατεύουν απο τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου αλλά και με Ceramides και Βιταμίνη Β5, βοηθά στην ανασυγκρτότηση της επιδερμίδας και παρέχει λάμψη και άνεση στην επιδερμίδα.

Clinique
Moisture Surge Extended Thirst Relief
Παρέχει 12 ώρες αποτελεσματικής ενυδάτωσης και άνεση ακόμα και στις πιο ξηρές, δύσκολες επιδερμίδες που παρουσιάζουν ευαισθησίες.

Διάβασε ακόμα:

Beauty αποτοξίνωση από την κορυφή ως τα νύχια!

Φτιάξε την δική σου μάσκα νύχτας πανεύκολα και ξύπνα με ανανεωμένη επιδερμίδα

Video: Ένα κορίτσι έβαψε τον μπαμπά του όσο αυτός κοιμόταν

The post 5 Υπερ-ενυδατικές κρέμες που πρέπει να δοκιμάσεις appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα