5 τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλο το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε και πάλι ελεύθερα μετά την καραντίνα αυτών των ημερών. Ποιες είναι οι τάσεις που θα δοκιμάσουμε πρώτα στην επιστροφή μας στο γραφείο. Δες παρακάτω τα 5 trends που αξίζει να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου.

#1. Νeon τόνοι- Τα neon χρώματα θα φορεθούν πολύ και το καλοκαίρι του 2020. Το πορτοκαλί ειδικά

θα είναι μια απόχρωση που θα προτιμήσουμε ακόμα περισσότερο.

#2. Short suits- Αν λατρεύεις τα κοστούμια και θέλεις να τα φοράς ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να εξελίξεις λίγο το στιλ σου επιλέγοντας αντί για παντελόνι ένα σορτς.

#3. Λευκά ανάλαφρα φορέματα- Αν υπάρχει ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ όλο το καλοκαίρι τότε αυτό είναι σίγουρα το λευκό. Στα καταστήματα αλλά και σε online shops θα βρεις πολλά ανάλαφρα φορέματα που θα λατρέψεις να φοράς όλο το καλοκαίρι.

#4. Γιλέκα- Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη τάση είναι τα γιλέκα. Θα δώσουν στιλ σε κάθε σου look είτε στο γραφείο, είτε σε μια πρωινή ή βραδινή έξοδο, ανάλογα με το πώς θα τα φορέσεις. Γνωστοί σχεδιαστές λάνσαραν στις κολεξιόν τους γιλέκα με έντονα και παλ prints που ανυμοπονούμε να δοκιμάσουμε.

#5. Φορέματα με σέξι Cut- outs- Μια τάση που θα αγαπήσουμε πολύ στα βραδινά μας looks είναι τα cut- outs που πολλοί σχεδιαστές και brands υιοθέτησαν στα ρούχα τους με μεγάλη επιτυχία. Τα μαύρα και sequin φορέματα με σέξι cut- outs θα φορεθούν πολύ και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας μετά από 2 μήνες (σχεδόν) που φοράμε φόρμες και casual ρούχα.

Διαβάστε ακόμα: 8 τρόποι για να φορέσεις το ξεβαμμένο μπλε τζιν σου που επέστρεψε και πάλι στη μόδα

Πώς θα φορέσεις τα thong sandals με πιο μοντέρνο και στιλάτο τρόπο- Δες εδώ ιδέες που θα σε εντυπωσιάσουν και μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ

Muscle tee: 10 τρόποι για να φορέσεις το πιο δημοφιλές top της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα