5 street looks για εκείνες τις μέρες που βαριέσαι πολύ αλλά θέλεις να δείχνεις στιλάτη

Η Mary Lawless Lee ξεκίνησε το blog της (Happily Grey) πριν από 2 χρόνια περίπου και από τότε μέχρι σήμερα έχει δει τη ζωή της να αλλάζει πολύ. Η ίδια δεν είχε πολλές επιδιώξεις όταν δημιούργησε το blog και όπως αναφέρει το έκανε μόνο και μόνο για να εκφραστεί. Ωστόσο το εκπληκτικό της στιλ την έκανε να γίνει αρκετά δημοφιλείς στα social media όπου πλέον έχει πάρα πολλούς ακόλουθους (στο

instagram έχει περίπου 1 εκατομμύριο followers).

Παρακάτω θα δεις 5 looks της Mary Lawless Lee που δεν είναι περίπλοκα ούτε εκκεντρικά αλλά αφήνουν μια πολύ ωραία συνολική εικόνα στο μυαλό μας! Είναι ιδανικά για όλες εκείνες τις ημέρες που βαριέσαι να δημιουργήσεις πολύ ιδιαίτερο στιλ και θέλεις κάτι απλό που θα σε βγάλει όμως ασπροπρόσωπη.

#1. Ένα ξεβαμμένο στενό τζιν, ένα ζευγάρι combat boots και ένα πουλοβεράκι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τέλειο καθημερινό styling. Kάνε δύο πλεξούδες στα μαλλιά σου, πιάσε έναν κότσο και είσαι έτοιμη!

#2. To total black look είναι μια εύκολη λύση για τέλεια εμφάνιση. Ωστόσο για να αναδειχθεί σωστά ένα total black look στην καθημερινότητά σου μπορείς να προσθέσεις ένα statement jacket και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

#3. Υπάρχει πιο απλό look από ένα τζιν, ένα πουλόβερ και πάνινα παπούτσια; Κι όμως η Mary Lawless Lee κάνει το look της να δείχνει υπέροχο πιάνοντας τα μαλλιά της σε έναν ατημμάλητο κότσο και προσθέτοντας χρυσά σκουλαρίκια.

#4. Τα ugly sneakers δίνουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση όσο απλή και βαρετή κι αν είναι. Πίστεψέ με αν τα δοκιμάσεις δεν θα θες να τα αποχωριστείς με τίποτα.

#5. Ένα puffy jacket ή coat είναι το ιδανικό casual πανωφόρι για αψεγάδιαστο καθημερινό look.

Διαβάστε ακόμα: Celine Dion: To ανανεωμένο της στιλ μας θυμίζει την Carrie Bradshaw

Keywords
Τυχαία Θέματα