5 παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν τα πιο εντυπωσιακά eye make up looks!

Η μάσκα προστασίας είναι απαραίτητη και την φοράμε όλες μας ώστε να παραμείνουμε προστατευμένες. Αυτό σημαίνει όμως πως τόσο η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, όσο και μακιγιάζ έχουν αλλάξει.

Τα λαμπερά ή πολύ σκούρα κραγιόν έχουν μείνει στην άκρη όπως επίσης και οι βαριές φόρμουλες φον ντε τεν και πούδρας. Τη θέση τους έχουν πάρει τα ενυδατικά χειλιών και οι ανάλαφρες βάσεις

που δεν αφήνουν αποτύπωμα στη μάσκα.

Εκείνο όμως που όλες μπορείτε να τονίσετε άφοβα είναι το βλέμμα. Επιτρέπεται να δημιουργείτε ακόμη τα πιο εντυπωσιακά eye make up looks από το πρωί.

Οι σκιές είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ματ, ιριδίζουσες με glitter κτλ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όλα τα αγαπημένα σας χρώματα, ανεξαιρέτως.

Οι παλέτες σκιών είναι το προϊόν που παίρνει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας μετά από αρκετές σεζόν κι εμείς σήμερα σας προτείνουμε τις 5 αγαπημένες μας.

Εssence Daily Dose of Power Eyeshadow Palette: 3 ματ και 6 ιριδίζουσες σκιές σε τέλειες αποχρώσεις.

Bobbi Brown Eye Shadow Palette, Burgundy: Η παλέτα της Χριστουγεννιάτικης συλλογής που θα σας χαρίσει το πιο λαμπερό look ever.

Laura Mercier Mini Eyeshadow Palette: Μια παλέτα σε mini μέγεθος που χωράει ακόμη και στο βραδινό σας clutch.

Sephora Wild Eyes 16 Eyeshadow Palette: 16 απίθανες αποχρώσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τους πιο εκπληκτικούς συνδυασμούς.

Catrice The Epic Earth Collection Eyeshadow Palette 010: Γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα ματιών αλλά και τόνους δέρματος.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Μπείτε από τώρα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα με τα 10 ωραιότερα και γιορτινά nail looks!

Ένα κανάλι αφιερωμένο στις beauty lovers!

Keywords
Τυχαία Θέματα