5 νέες τάσεις για να ξεκινήσει η εβδομάδα μας δυναμικά!

O αγαπημένος μας τρόπος για να ξεκινάει η εβδομάδα μας όμορφα και δυναμικά είναι να εντοπίζουμε ποιες είναι οι τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο τις επόμενες μέρες, εβδομάδες αλλά και τους μήνες που έρχονται.

Παρακολουθώντας το instagram βρήκαμε ακόμα 5 trends που τώρα έχουν ξεκινήσει να φοριούνται και αναμένεται να τα επιλέξουμε για τις εμφανίσεις μας ακόμα περισσότερο τον υπόλοιπο χειμώνα αλλά και την άνοιξη.

#1. Polo tops Πουλόβερ, φούτερ, μπλούζες με polo

λαιμόκοψη γίνονται viral και όλο και περισσότερες fashionistas τις επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Στην παρακάτω φωτογραφία η Chiara Ferragni ποζάρει με πουλόβερ με ρίγες και polo γιακά και κερδίζει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

#2. Tα combat boots με σόλα σε διαφορετική απόχρωση είναι ακόμα μια τάση που έχει τραβήξει την προσοχή μας. Μάλιστα έχουμε εντοπίσει αυτό το trend σε πολλές αλυσίδες καταστημάτων και σε πολύ καλές τιμές για να μπορέσεις (χωρίς τύψεις) να τις προσθέσεις στην παπουτσοθήκη σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

#3. Tα snow boots παραμένουν στην κορυφή της λίστας με τα must have παπούτσια του χειμώνα. Θα τα φορέσεις σε κάποια βόλτα σου αλλά και σε κάθε σου εξόρμηση στα χιόνια ή στα ταξίδια στο εξωτερικό…που θα έρθουν στο μέλλον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

#4. Tα flare leggings αλλά και οι καμπάνες από λεπτά υφάσματα με διάφορα prints έχουν αρχίσει να τραβάνε το ενδιαφέρον μας όσο πλησιάζουμε περισσότερο προς την άνοιξη. Η Tezza φοράει το δικό της σε zebra print και το συνδυάζει με λευκό πουκάμισο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tezza (@tezza)

#5. Tα statement τζιν πουκάμισα είναι ακόμα ένα trend που ανυπομονούμε να φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Η Mary Lawless Lee επιλέγει το δικό της με peter pan collar και μας εμπνέει με το look της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Lawless Lee (@marylawlesslee)

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη μας δείχνει 3 τρόπους για να υιοθετήσουμε τις neutral αποχρώσεις στο καθημερινό μας στιλ

Shopping Guide: Οι ζακέτες που θα θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου άμεσα

H Kim Kardashian λατρεύει αυτό χρώμα και το φοράει ξανά και ξανά όλο τον Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα