Συγκλονίζει ο ανιψιός της Τιτίκας Σαριγκούλη: «Έσπασα την πόρτα και βρήκα τη θεία μου πεσμένη»

Η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη έφυγε στα 87 της χρόνια από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συγγενείς, αλλά και τον κόσμο που τη μνημονεύει μέσα από τους ρόλους της.

Ο πολυαγαπημένος ανιψιός και βαφτισιμιός της ηθοποιού, Θανάσης Σαριγκούλης περιγράφει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα πώς εκείνος ήταν που βρήκε τη θεία στο σπίτι μετά το εγκεφαλικό.

«Το ραντεβού

μας, όπως κάθε Κυριακή, ήταν στο σπίτι της. Θα μέναμε μαζί όλη την ημέρα, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια σαν μια οικογένεια. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή πέρασα από το σπίτι όπως έκανα εδώ και χρόνια. Χτύπησα πολλές φορές το κουδούνι, αλλά η Τιτίκα δεν άνοιγε την πόρτα. Ανησυχήσαμε πολύ. Με τον αδερφό μου αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να δούμε τι είχε συμβεί. Και εκεί είδαμε τη θείας μας πεσμένη μεταξύ του δωματίου της και του γραφείου. Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας «έφυγε» την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια» εξομολογείται ο Θανάσης Σαριγκούλης.

«Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνα της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: «Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος»;», λέει συγκινημένος για την Τιτίκα Σαριγκούλη.

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το δημοσίευμα για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor!

Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στο “Πρω1νό”

Keywords
Τυχαία Θέματα