5 μυστικά για πιο γεμάτα χείλη

Τα πλούσια και σαρκώδη χείλη ήταν και συνεχίζουν να είναι δείγμα θηλυκότητας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με τις αδερφές Kardashians-Jenners σε πρώτο πλάνο, έγιναν σημείο αναφοράς για μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού.

Και μια μορφή εμμονής κάποια στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο επώνυμες όσο και ανώνυμες έτρεξαν σε πλαστικούς κι αισθητικούς για να γεμίσουν τα χείλη τους με τη βοήθεια των fillers. Οι περισσότερες με πλήρη αποτυχία δυστυχώς.

Μέχρι που ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης από την Kylie Jenner ότι αφαίρεσε

το filler γιατί ήθελε και πάλι να έχει τα δικά της φυσιολογικά χείλη και όχι τα προηγούμενα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ησυχάσαμε, απλά είναι μια αρχή για να δεχτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να τα τονίζουμε με πιο ανώδυνους τρόπους.

Αυτούς τους τρόπους λοιπόν μας λένε και πάλι τα καλά παιδιά και φίλοι μας make up artists:

Πρώτον: Απολέπιση. Κάθε βράδυ με μια βαμβακερή πετσέτα τρίβουμε την περιοχή των χειλιών για να απομακρύνουμε το ξηρό δέρμα και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε την οδοντόβουρτσα. Αν παρουσιάζουν μεγάλη ξηρότητα 5 λεπτά πριν την απολέπιση απλώνουμε lip balm. Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και lip scrub που κυκλοφορούν στην αγορά.

Δεύτερον: Απλώνουμε κονσίλερ γύρω από τα χείλη πριν κάνουμε το περίγραμμα και εφαρμόσουμε το κραγιόν. Ακόμα πιο αποτελεσματικό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα μας στο φυσικό V των χειλιών και στη συνέχεια highlighter στο σημείο που βρίσκεται πάνω από το V. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μια ψευδαίσθηση πιο “στρογγυλών” και γεμάτων χειλιών.

Τρίτον: Χρησιμοποιούμε πάντα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση του κραγιόν. Ακολουθούμε πιστά τη φυσική γραμμή και στην περίπτωση που θέλουμε ένα τσακ μεγαλύτερα κάνουμε το περίγραμμα έξω από τα χείλη αλλά σε τραγικά ελάχιστο βαθμό.

Τέταρτον: Απλώνουμε δύο κραγιόν που ανήκουν όμως στην ίδια χρωματική γκάμα. Ενα πιο σκούρο και ένα πιο ανοιχτό. Εφαρμόζουμε το σκούρο στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών και το ανοιχτό στη μέση δημιουργώντας ένα ombre εφέ.

Πέμπτον: Διάφανο Λιπ γκλος. Το απλώνουμε στο κέντρο των χειλιών. Τόσο απλά.

Διαβάστε ακόμη:

Κρατάμε σημειώσεις γιατί αυτά είναι τα hair trends για την άνοιξη του 2019

Άρωμα, body lotion ή και τα δύο;

Keywords
Τυχαία Θέματα