Προβλέψεις Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τα πράγματα σύντομα θα φτιάξουν. Μέχρι τότε όμως σας προτείνουμε να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή και να ζητήσετε από όσους εξαρτώνται από εσάς να κάνουν κι αυτοί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Εδώ και αρκετό καιρό έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν μοιράζεστε αυτά που νιώθετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό το λόγο έχουν πια απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Όχι, δεν φταίνε αυτοί. Η ευθύνη είναι δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Σήμερα καλό είναι να φανείτε προσεκτικοί με συζητήσεις καριέρας και συμφωνίες γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν και να βγουν από πάνω. Σκεφτείτε καλά πριν πείτε το οριστικό ναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ένας αγαπημένος σας φίλος που σας έχει στηρίξει πολλές φορές, θα χρειαστεί τη βοήθειά σας για κάτι σημαντικό. Μην αρνηθείτε να του την προσφέρετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια μεγάλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας, βάζοντάς σας σε μεγάλες σκέψεις. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείτε να την αρνηθείτε… Οπότε πείτε ναι και ακολουθήστε τον καινούργιο δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν είστε χαλαρή τότε τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Όταν όμως έχετε να κάνετε πάρα πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση κάτι να πάει λάθος. Ναι, λειτουργείτε άψογα υπό καθεστώς πίεσης και σύντομα θα ανταμειφθείτε για αυτό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό που επιθυμείτε αυτό το διάστημα είναι να κάνετε μια νέα αρχή ή μια νέα συμφωνία στο χώρο της δουλειάς σας και θα τα δώσετε όλα για να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα σας προτείνουμε να ρίξετε τους τόνους, να ακούτε πριν μιλήσετε και γενικά να κάνετε τη δουλειά σας όσο πιο καλά μπορείτε και κατόπιν να κλειστείτε στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα θα συμβούν πολλές εντάσεις στη δουλειά σας. Εσείς όμως μην εμπλακείτε σε αυτές. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ήρεμη μπορείτε και σύντομα όλα θα φτιάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Οι ημέρες αυτές θα φέρουν ένα γενικότερο ξεσκαρτάρισμα, βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω καταστάσεις που σας είχαν πληγώσει και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μέσα από τις σημερινές συναντήσεις και συζητήσεις θα προκύψουν προτάσεις συνεργασίας και ευκαιρίες να ενισχύσετε το προσωπικό σας εισόδημα. Κάποιες αποφάσεις που καλείστε να πάρετε για το μέλλον έχουν καθυστερήσεις, καθώς δεν θα συμβιβαστείτε με μέτριες λύσεις. Σας συνιστούμε να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Βελτιώστε τη διατροφή σας και βάλτε επειγόντως στο πρόγραμμά σας άσκηση και δραστηριότητες.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα