5 hair looks με πλεξούδες κατάλληλα για μεσαίου μήκους μαλλιά

Οι πλεξούδες είναι hugh trend και ταυτόχρονα χαριτωμένες και πρακτικές. Εμείς από εδώ πολύ συχνά σας προτείνουμε τις ωραιότερες τις οποίες μάλιστα μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι. Τα περισσότερα braid looks βέβαια απευθύνονται σε όσες από εσάς έχετε μακριά μαλλιά. Δεν είναι ότι οι υπόλοιπες βέβαια δεν μπορείτε να το υιοθετήσετε. Αντίθετα υπάρχουν ωραιότατες πλεξούδες και για κοντά μαλλιά.

Γνωρίζουμε ότι ακολουθείτε τις τάσεις και αρκετές κόψατε τα μαλλιά σας σε bob. Το οποίο είναι ένα

από τα μεγαλύτερα trends και είμαστε σίγουρες ότι το look σας είναι υπέροχο. Πιθανότατα τα αφήνετε κάτω και είτε τα ισιώνετε, είτε δημιουργείτε τέλειους κυματισμούς που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο κούρεμα. Είναι άνοιξη όμως και θέλετε μια ανανέωση, ένα διαφορετικό χτένισμα που θα αναβαθμίσει το ύφος. Και σας καταλαβαίνουμε, πιστέψτε μας.

Εκτός από το εύκολο half up do με ένα πολύχρωμο scrunchie, το στόλισμα με μπαρέτες και clips αλλά και το messy bun δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε. Γι’ αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ. Για να σας προτείνουμε τα ωραιότερα και τα καλύτερα. Και αυτή τη φορά έχουμε τις ωραιότερες πλεξούδες για κοντά μαλλιά. Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να επιλέξετε ένα ή και περισσότερα looks.

Μια πλεξούδα στο πλάι είναι chic και μοντέρνα ταυτόχρονα. Αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας σπαστά ή δημιουργείστε απαλούς κυματισμούς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Franklin TN Braids And Updos (@alex_haircraft) στις 18 Δεκ, 2018 στις 7:38 πμ PST

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και δημιουργείστε γαλλικές πλεξούδες από την κορυφή μέχρι τις άκρες. Είναι ένα νεανικό χτένισμα που θα σας κάνει να μοιάζετε με έφηβες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAIRBEAUTYFASHION • MOM (@megs.beauty.project) στις 14 Δεκ, 2018 στις 6:51 πμ PST

Για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο look πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε 5 χωρίστρες και να τα πλέξετε. Μην χρησιμοποιήσετε σπρέι ή κρέμα φορμαρίσματος, είναι ωραιότερο να δείχνει ανέμελο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chad (@chadwoodhair) στις 12 Απρ, 2016 στις 11:44 πμ PDT

Μέσα στις πλεξούδες πλέξτε μια πολύχρωμη κορδέλα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) στις 4 Ιούν, 2017 στις 9:30 πμ PDT

Φυσικά μπορείτε να κάνετε ένα κότσο με πλεξούδες και να τον στολίσετε με αληθινά λουλούδια ή και αξεσουάρ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) στις 13 Μάι, 2016 στις 1:44 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Το άρωμα σας επιτέλους μυρίζει Άνοιξη

Λίγο πριν φορέσετε τα πέδιλά σας πρέπει να δείτε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα