H Kendall Jenner μας δείχνει το απόλυτο πανωφόρι του Μαρτίου!

Η Κendall Jenner θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και η καριέρα της στο μόντελινγκ εξελίσσεται διαρκώς με τον καλύτερο τρόπο. Η αδερφή της Kylie Jenner αλλά και των Kardashians έχει ένα ιδιαίτερο πολύ μίνιμαλ στιλ που μας αρέσει ιδιαίτερα.

Πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει τη βόλτα της και ήταν ντυμένη πολύ απλά, όπως συνηθίζει, αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψά και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Το γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα λευκό t-shirt που συνδύασε με το αγαπημένο

της mom jeans. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκά sneakers και γυαλιά ηλίου, ενώ το βασικό κομμάτι του look της που ξεχωρίσαμε ήταν μια μακριά δερμάτινη καφέ καμπαρντίνα. Το πανωφόρι της Kendall είναι του brand Theory και η ίδια το επέλεξε για να κάνει τα ψώνια της στο Los Angeles.

Tα mom jeans συνεχίζουν να είναι η Νο1 τάση στα τζιν της φετινής σεζόν και δεν υπάρχει γυναίκα πλέον που να μην έχει έστω ένα τέτοιο τζιν στην γκαρνταρόμπα της.

Όσον αφορά τις καμπαρντίνες αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι φέτος τις αγαπάμε πολύ και θα τις εντοπίσεις σε όλα τα καταστήματα σε διάφορα σχέδια και στιλ. Οι δερμάτινες καμπαρντίνες είναι ιδιαίτερα popular και πολλές celebrities και fashion bloggers τις φοράνε στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 8 φλατ παπούτσια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα