5 Γαλλίδες μοιράζονται 5 tips για αψεγάδιαστο look μέσα στο 2018

Οι Γαλλίδες είναι γυναίκες με αψεγάδιαστο λουκ χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα και χωρίς να το παρακάνουν! Ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν και το πετυχαίνουν πάντα χωρίς υπερπροσπάθεια αλλά με το εκπληκτικό και -συνήθως- μίνιμαλ look τους.

Συμβουλή #1: Δες το νέο σου στιλ σαν έναν ρόλο!
Παίξε τον νέο σου ρόλο ακόμα και αν δεν νιώθεις 100% άνετα με αυτό. Στην πορεία θα δεις πως θα αρχίσεις να συνηθίζεις το νέο σου στιλ και πριν καλά καλά το καταλάβεις θα είσαι ένα αυθεντικό french girl!

Συμβουλή #2: Εμπνεύσου από τις καλύτερες!
Το ίντερνετ είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος free

στυλίστας! Βρες ποια celebrity σε εμπνέει και ποιας σταρ το στιλ θες να κλέψεις και ξεκίνα να αντιγράφεις το στιλ της. Στην αρχή θα σου φαίνεται σαν αντιγραφή αλλά σύντομα θα βάλεις και εσύ τα δικά σου προσωπικά στοιχεία στη συνολική εικόνα σου και το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό.

Συμβουλή #3: Γίνε πιο φυσική!
Όλες οι Γαλλίδες αγαπάνε τη φυσική ομορφιά τους και δεν τους αρέσει να βάφονται βαριά. Δες ποια στοιχεία σου θα ήθελες να αναδείξεις και κάν’το απλά χωρίς πολύ μακιγιάζ και δύσκολες τεχνικές.

Συμβουλή #4: Πόνταρε σε μερικά ακριβά κομμάτια!
Δυστυχώς αν θες να έχεις στιλ θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου και μερικά ακριβά κομμάτια. Αντί λοιπόν να αγοράσεις 2 φθηνά τζιν προτίμησε να αγοράσεις ένα λίγο πιο ακριβό. Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Με το ακριβό τζιν θα νιώθεις εσύ καλύτερα και αυτό θα βγαίνει και προς τα έξω.

Συμβουλή #5: Πρόσεξε τα μαλλιά σου!
Τα μαλλιά είναι το Α και το Ω μιας προσεγμένης εμφάνισης. Φρόντισε τα μαλλιά σου ώστε να δείχνουν υγιή και όμορφα χωρίς αν δείχνουν πολύ επιτηδευμένα.

Διαβάστε ακόμα: Alexandra Pereira: Η δημοφιλής fashion blogger μας δείχνει 10 αγαπημένα της πορτοκαλί σύνολα

Keywords
Τυχαία Θέματα