Το προϊόν ομορφιάς που θα σε κάνει να φοράς έντονα χρώματα

Ο γενικός κανόνας λέει ότι, τον χειμώνα φοράμε σκούρα ρούχα και το καλοκαίρι πιο ανοιχτόχρωμα, ανανεώνοντας το look και τη διάθεσή μας. Κάτι που όμως πολλές φορές δεν μπορεί να συμβεί μιας και η διάθεση και η ξεγνοιασιά μας εξαρτώνται από μια μικρή, πολύ μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να χαλάσει τα πάντα: τα σημάδια από ιδρώτα.

Γιατί μη μου πεις ότι δεν έχει υπάρξει έστω μια φορά που δίστασες να φορέσεις το αγαπημένο σου χρωματιστό φόρεμα ή τοπ, επειδή φοβόσουν για τα τόσο ενοχλητικά σημάδια που μπορεί

να δημιουργηθούν.

Σε όλες μας έχει συμβεί και τα καλά νέα είναι πως η λύση βρίσκεται στο νέο αποσμητικό από το αγαπημένο μας Dove, με τέλειο άρωμα, το οποίο χωράει και στην τσάντα μας. Το Dove Invisible Floral Touch θα σου δώσει την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας προκειμένου να φορέσεις όποιο μα όποιο χρώμα θέλεις αφού έχει αποδειχτεί ότι δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.

Η χαρακτηριστική ροζ συσκευασία και το υπέροχο άρωμα που αναδίδει μία ανάλαφρη floral φρεσκάδα θα σε κάνει να ΘΕΛΕΙΣ να φορέσεις το αγαπημένο σου χρώμα! Παράλληλα, το νέο Dove Invisible FLoral Touch, με μηδενική περιεκτικότητα σε αλκοόλ σέβεται και φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, χάρη στην 1/4 ενυδατική κρέμα που περιέχει. Και χωράει κυριολεκτικά μέσα στην τσάντα σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα