5 beauty προϊόντα με καρπούζι που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Το καρπούζι σας φέρνει στο μυαλό καλοκαιρινά μεσημέρια στην εξοχή, παραλίες και βράδια στο μπαλκόνι με φίλους. Κοντά είμαστε όμως σε όλα αυτά μιας και μας χωρίζουν λίγοι μήνες πλέον από την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Το καρπούζι εκτός από ωραιότατο φρούτο όμως που μας φέρνει στο μυαλό ανέμελες στιγμές είναι έξτρα ενυδατικό και κάνει καλό στην επιδερμίδα. Και την υγεία γενικότερα βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε. Σ’ αυτό το post όμως θα ασχοληθούμε με τις ευεργετικές του ιδιότητες και τη απαραίτητη χρήση προϊόντων περιποίησης που το περιέχουν στη σύνθεση τους. Το αγαπημένο μας φρούτο αποτελείται

κατά 92% από νερό και γι’ αυτό είναι μία από τις τροφές που χαρίζουν στον οργανισμό την υγρασία που έχει ανάγκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα beauty brands έχουν δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης με καρπούζι. Φόρμουλες που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση και κατά συνέπεια λάμψη.

Εμείς βρήκαμε τα αγαπημένα μας με καρπούζι και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Korres narutal Watermelon Μάσκα αναζωογόνησης για ξεκούραστη όψη: Μια απαλή μάσκα που αναζωογονεί την επιδερμίδα και της χαρίζει λαμπερή όψη και απαλότητα. Την απλώνετε στην επιδερμίδα για 10-15 λεπτά. Την αφαιρείτε με άφθονο νερό.

Origins Make A Difference Plus + Rejuvenating Moisturizer: Ενυδατική κρέμα με καρπούζι, lychee και τριαντάφυλλο που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα.

Sephora Body Polish, Watermelon: Απολεπιστικό σώματος σε πρακτική συσκευασία του περιέχει την απαραίτητη δόση προϊόντος. Χάρη στην απαλή του υφή απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα λειαίνοντας την επιδερμίδας ενώ παράλληλα σας χαλαρώνει.

Escada Sorbetto Rosso Body Lotion: Απαλή κρέμα σώματος με εσάνς από άνθη καρπουζιού αλλά και πικάντικες νότες εσπεριδοειδών. Αφήνει στη επιδερμίδα την αίσθηση θαλασσινής αύρας και παράλληλα προσφέρει απαλότητα και λαμπερό φινίρισμα.

Liposan Watermelon Shine: Ένα ενυδατικό χειλιών που αφήνει ένα απαλό gloss χρώμα αλλά και λάμψη χάρη στα ιριδίζοντα σωματίδια, που περιέχει στη σύνθεση του. Παράλληλα προσφέρει απαλότητα και τέλειο άρωμα. Το απλώνετε μόνο του ή πάνω από το κραγιόν σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Sarah Hyland έκοψε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος

Σήμερα θα δημιουργήσετε το ωραιότερο ανοιξιάτικο eye look μόνες σας σε 5 λεπτά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα