4+1 νέοι οροί προσώπου για φωτεινή επιδερμίδα

Είναι η περίοδος που γίνονται όλα τα events για τα νέα λανσαρίσματα στην ομορφιά. Εμείς η beauty editors έχουμε τη χαρά να βλέπουμε πρώτες και να δοκιμάζουμε τα new entries, τα καινούργια συστατικά που τρεντάρουν στην περιποίηση του προσώπου και να ξεχωρίζουμε εκείνα που μας έκαναν εντύπωση!

Νέες τεχνολογίες, ανανεωμένες συσκευασίες, υπέροχες υφές, αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζουν τις νέες beauty

αφίξεις σε serums που είναι ένα βασικό καλλυντικό στην skincare ρουτίνα ομορφιάς μας.

Εδώ είναι οι tried & tested οροί που μας έκαναν ένα κλικ παραπάνω!


#1.CAUDALIE – Resveratrol-Lift Instant Firming Serum

Μια νέα πατέντα με ενισχυμένο κoλλαγόνο vegan για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 2x αποτελεσματικότερο από τη Ρετινόλη στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
Χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης (σε υψηλή περιεκτικότητα), υαλουρονικού οξέος και ενισχυμένου κoλλαγόνου vegan, το Instant Firming Serum διορθώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το οβάλ του προσώπου.

#2.Nivea – Cellular Luminous 630 Anti-Age & Dark-Spot

Μειώνει τις συσσωρευμένες κηλίδες 10 ετών μετά από 2 βδομάδες εφαρμογής. Συσφίγγει την επιδερμίδα και γεμίζει και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Για μία ομοιόμορφη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα που φαίνεται νεότερη .

#3.LANCÔME – Genifique Microbiome Serum Ορός Ενυδάτωσης Και Αντιγήρανσης

Η νέα σύνθεση του εμβληματικού μας ορού προσώπου είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Genifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση.

#4.SkinCeuticals – C E Ferulic Aντιοξειδωτικός Ορός κατά της Πρώιμης Γήρανσης

Τριπλός αντιοξειδωτικός ορός υψηλής δράσης με 15% L-ασκορβικό οξύ, 1% α-τοκοφερόλη και 0,5% φερουλικό οξύ.

Το C E Ferulic® είναι ένας επαναστατικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός που αποδίδει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης.

#5.Korres – Μαύρη Πεύκη 4D Serum Ορός Προσώπου για Σύσφιγξη και Lifting

Ενισχυμένο serum για άμεση δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Eνισχυμένο με Μαύρη Πεύκη – Εμπλουτισμένη με πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο serum, που καλύπτει τις ανάγκες σου και ταιριάζει με τις δερματικές ανησυχίες σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα