4+1 εργαλεία μακιγιάζ για άψογη εφαρμογή του foundation!

Κεφάλαιο πινέλα, beauty blender και foundation! Μια εξίσωση για δυνατούς λύτες καθώς ανάλογα τον τύπου του foundation που έχετε (εάν είναι compact, πουδρένιο ή υγρό) πρέπει να επιλέξετε και το αντίστοιχο πινέλο μακιγιάζ για να έχετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

Η σωστή εφαρμογή του foundation παίζει μεγάλο ρόλο στο να μείνει σταθερό το μακιγιάζ, να μην κάνει μπαλώματα και γραμμές. Θα έχετε δει σίγουρα διάφορους τρόπους με top

σίγουρα το beauty blender που παίζει πολύ τα τελευταία χρόνια για πιο natural make up look και dewy skin, καθώς οι περισσότερες το βρέχουμε πριν απλώσουμε το προϊόν!

Για να δούμε όλα τα διαφορετικά εργαλεία μακιγιάζ που πρέπει να έχουμε στο beauty bag μας και τα πλεονεκτήματά τους.

#Δάχτυλα:

Η εφαρμογή του foundation με τα δάχτυλά σας παρέχει το πιο φυσικό φινίρισμα αφού ξέρεις ακριβώς τις ακριβείς κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Η ζεστασιά των χεριών σας βοηθά στην άψογη ανάμειξη του προϊόντος στο δέρμα, δίνοντάς και τον απόλυτο έλεγχο του επιπέδου κάλυψης.

#Beauty Blender – Σφουγγαράκι μακιγιάζ:

Τα σφουγγαράκια μακιγιάζ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν υγρά ή στεγνά για να δημιουργήσουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης. Ένα θέλετε ένα flawless make up look και ελαφριά απόδοση τότε μην διαστάσετε να τα βρέξετε ή να τα ψεκάσετε με face mist.

#Επίπεδo πινέλ0:

Τα επίπεδα πινέλα είναι ιδανικά για υγρό ή κρεμώδες foundation. Παρέχουν ομοιόμορφη κάλυψη και μπορούν να δώσουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα χωρίς ραβδώσεις.

#Βούρτσα Kabuki:

Ένα πινέλο kabuki έχει απαλές, πυκνές τρίχες και είναι τέλειο για την εφαρμογή του foundation σε πούδρα. Παρέχει πλήρη κάλυψη και είναι επίσης εξαιρετικό για λείανση και ανάμειξη.

#Πινέλο διπλής ίνας:

Οι βούρτσες με διπλές ίνες έχουν ένα μείγμα από μακριές και κοντές τρίχες, καθιστώντας τις ιδανικές για μια ελαφριά, φυσική εφαρμογή. Είναι κατάλληλα για υγρά ή κρεμώδη προϊόντα και δίνουν ένα καθαρό φινίρισμα.

Φυσικά η επιλογή εξαρτάται από το επιθυμητό φινίρισμα και το επίπεδο κάλυψης.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο κρατήστε πως τα δάχτυλα είναι ευέλικτα και φυσικά, τα σφουγγάρια προσφέρουν άψογη εμφάνιση, τα πινέλα επιτρέπουν την ακρίβεια και τα πινέλα kabuki λειτουργούν καλά με πούδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα