4 πολύ απλά tips για να ανανεώσεις το look σου τη νέα σεζόν!

Tip #1: Άλλαξε το LBD με ένα κομμάτι σε έντονο χρώμα

Το κλασικό μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι η πιο safe επιλογή, δεν παύει όμως να είναι χιλιοφορεμένο. Πόνταρε σε έντονα χρώματα, όπως το super trendy μοβ ή σμαραγδί για να κάνεις τη διαφορά χωρίς να δείχνεις too much. Ένα δερμάτινο jacket και ψηλοτάκουνα ankle boots είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αποθεώσεις τη συνολική σου εμφάνιση.

Tip

#2: Δώσε βάση στα αξεσουάρ

Ένα εντυπωσιακό κολιέ, κρεμαστά σκουλαρίκια ή bracelets μπορούν να αναβαθμίσουν σε χρόνο dt ακόμα και την πιο casual εμφάνιση. Οι πιο κλασσικές επενδύστε στο διαχρονικό χρυσό, ενώ αν είσαι λάτρης του boho look πόνταρε σε πολλές αλυσίδες σε λαιμό ή χέρια. Φέτος οι σχεδιαστές αγαπάνε ιδιαίτερα τα αξεσουάρ και το απέδειξαν σε πολλά looks τους στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Αν είσαι λάτρης των σκουλαρικιών να θυμάσαι πως φέτος θα έχουν την τιμητική τους!

Tip #3: Συνδύασε το τζιν παντελόνι ¾ με ankle boots

Όλες μας έχουμε ένα boyfriend τζιν που φτάνει ως τους αστραγάλους και συνήθως το συνδυάζουμε με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα, sneakers ήflat παπούτσια. Κάνε την ανατροπή και φόρεσε τα ankle boots σου με το αγαπημένο σου παντελόνι, τα αποτελέσματα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

Tip #4: Πόνταρε σε εντυπωσιακά κομμάτια από βελούδο

Πέρυσι το βελούδο ήταν μεγάλη τάση και φέτος εξακολουθεί να είναι! Μην σε τρομάζει! Αν συνδυαστεί με το σωστό τρόπο μπορεί να δημιουργήσει μια από τις πιο stylist εμφανίσεις. Φόρεσε ένα βελούδινο παντελόνι, βελούδινο blazer ή ακόμα και βελούδιν0 μαγιό και συνδύασε το top κομμάτι με μαύρα ρούχα για το τέλειο boho look.

Keywords
Τυχαία Θέματα