4 casual looks της Jessica Alba που θα σε ξετρελάνουν- Τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας της

Η Jessica Alba είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και το στιλ της είναι πάντα εκπληκτικό. Η ίδια αγαπάει τα casual κομμάτια και τα προτιμάει στην καθημερινότητά της. Δες παρακάτω τα 4 casual looks που θα θέλεις να αντιγράψεις εδώ και τώρα.

#1. Χακί + σομόν

Μπορεί να μην σκεφτόσουν να συνδυάσεις αυτά τα δύο χρώματα μεταξύ τους αλλά βλέποντάς τα στην Jessica Alba θα πειστείς πως αυτές οι δύο αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα.

#2.
Baggy jeans + αρβυλάκια

H γνωστή ηθοποιός συνδυάζει το baggy τζιν της με oversized τζιν παντελόνι και ολοκληρώνει το look με μπορντό αρβυλάκια και καρό headband. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο look είναι η αλυσίδα που φοράει στον λαιμό της αλλά και οι τονισμένοι ώμοι στο πουλοβεράκι της.

#3. Τailored παντελόνι + blazer

Αυτό είναι ένα από τα πιο basic looks που μπορείς να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Η Jessica συνδυάζει το μαύρο παντελόνι της με μπεζ σακάκι και κερδίζει τις εντυπώσεις με το μίνιμαλ στιλ της.

#4. Οversized printed παλτό 

Αν θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή statement εμφάνιση θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα πλατό σαν και αυτό που φοράει η γνωστή ηθοποιός. Η Jessica Alba επιλέγει ένα πολύ απλό σύνολο που αποτελείται από τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μποτάκια και ολοκληρώνει το look της με ένα πολύ κομψό printed παλτό.

© Bellocqimages/Bauer-Griffin / Rachpoot/ MEGA/ GC Images/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide: 7 παλτό των Zara που έχουμε λατρέψει αυτόν τον μήνα! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει ιδέες για τα πιο ωραία γιορτινά looks

Τα πιο fancy καλσόν για party mood στις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα