3 διάσημες fitness bloggers σου αποκαλύπτουν τις ασκήσεις που πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα είναι το μεγάλο σου θέμα; Αυτό που σε βασανίζει, σε τρελάνει και όλο ψάχνεις τρόπο για να απαλλαγείς οριστικά από αυτήν; Κανένα πρόβλημα! Σου έχουμε τις ιδανικές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις καθημερινά για να την διώξεις μακριά, κατευθείαν από τις 3 πιο γνωστές fitness bloggers του πλανήτη με εγγυημένα φυσικά αποτελέσματα.

Γιατί μπορεί να θεωρείς πως το καλοκαίρι και η στιγμή που θα βγεις στην παραλία μόνο με το μαγιό σου αργεί πολύ, έχουμε να σε ενημερώσουμε πως ούτε που θα το καταλάβεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός. Ναι, πίστεψέ μας.

# Cat Meffan

Η Cat σου δείχνει μια υπέροχη άσκηση που καλό θα ήταν να κάνετε κάθε πρωί για να ξεκινάει η μέρα σας όμορφα, να «ανοίγει» η καρδιά σας και να ξεπιάνονται οι ώμοι σας. Κάντε την και θα μας θυμηθείτε.

# Kayla Itsines

Η Κayla ζει στην Αυστραλία, είναι η αγαπημένη fitness blogger πολλών μοντέλων της Victoria’s Secret και έχει ελληνικές ρίζες. Δες τι σου προτείνει να κάνεις για να αποκτήσεις το τέλειο σώμα της.

# Zanna van Dijk

Έχει υπέροχο σώμα και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της ασκήσεις για τέλειο σώμα αλλά και συνταγές για υγιεινά πιάτα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις την πιο τέλεια άσκηση για τους γλουτούς.

Αυτές ήταν οι ασκήσεις που είχαμε να σας προτείνουμε για να τραβήξετε ένα μεγάλο Χ στην κυτταρίτιδά σας. Για καλύτερα αποτελέσματα σας συμβουλεύουμε να τις κάνετε μέρος της καθημερινότητάς σας. Μην βαρεθείτε και μην τις αφήσετε για την επόμενη Δευτέρα….

Δες ακόμα: 8 fitness μυστικά από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret!

Θες γλυκό αλλά φοβάσαι τις πολλές θερμίδες; Δοκίμασε ένα από τα παρακάτω!Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!
Keywords
Τυχαία Θέματα