22 τρόποι να φορέσεις το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ σου που είναι τόσο δημοφιλές τώρα!

Kάποιοι το αποκαλούν holiday jumper, άλλοι το λένε winter sweater και άλλοι…ugly sweater. Όπως και να το πεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα θέλεις να το αποκτήσεις κι εσύ. Μιλάμε για τα χειμερινά πουλοβεράκια που συνήθως έχουν πάνω τους χριστουγεννιάτικα σχέδια. Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν και τα πουλόβερ με χειμερινά μοτίβα, όπως χιονανθρώπους, νιφάδες, ελάφια αλλά και τα απλά μάλλινα πουλόβερ που μοιάζουν σαν να μας τα έπλεξε η αγαπημένη μας γιαγιάκα.

Πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα πουλόβερ σαν και αυτά που θα δεις παρακάτω αλλά πάντα κάτι με κράταγε. Ίσως το γεγονός πως στην ντουλάπα μου

υπάρχει εδώ και χρόνια το πουλόβερ που μου έπλαιξε η γιαγιά μου και δεν θέλω να το αντικαταστήσω με κανένα άλλο. Φέτος όμως αποφάσισα πως η ζωή είναι μια και δεν χρειάζεται να στερούμαστε πράγματα που θέλουμε επειδή κολλάμε στο παρελθόν. Σίγουρα δεν θα απαρνηθώ ποτέ το αγαπημένο μου πράσινο πουλόβερ της γιαγιάς αλλά ήδη έχω κάνει χώρο στην ντουλάπα μου για μερικά ακόμα πουλοβεράκια.

Ας δούμε πώς φοράνε τα δικά τους χριστουγεννιάτικα και χειμερινά πουλόβερ fashionistas σε όλο τον κόσμο!

Αγόρασε το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ σου από τώρα ώστε να το ευχαριστηθείς μέχρι τις γιορτές.

Ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ δεν χρειάζεται να έχει χριστουγεννιάτικα σχέδια για να είναι γιορτινό. Μπορεί απλά να είναι στα χρώματα των Χριστουγέννων, δηλαδή πράσινο ή κόκκινο.

Δες ακόμα περισσότερες τάσεις αλλά και πού μπορείς να βρεις τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα πουλοβεράκια στο fashionway.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα