10 Ελληνίδες σχεδιάστριες – girl bosses που λατρεύουμε το στιλ τους! (και συμβουλές για να το αποκτήσεις κι εσύ)

Τα σημερινά girl bosses είναι από τον χώρο των Ελληνίδων designers και είναι όλες μια και μια σε ό,τι αφορά το styling που υιοθετούν. Κάποιες από αυτές έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και άλλες έχουν μόνο μερικές χιλάδες. Είναι γυναίκες που μας αρέσει να τσεκάρουμε το feed τους.

Natasha Avloniti

Εκτός όμως από το υπέροχο brand που έχει η Natasha Avloniti διαθέτει και απίστευτο στιλ και για εμένα είναι

δίκαια στη λίστα των girl bosses αυτής της εβδομάδας.

Στο look της φωτογραφίας η Natasha επιλέγει ένα υπέροχο μάλλινο παλτό με ζώνη στο χρώμα του βουτύρου, που είναι μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Avloniti (@nash_avloniti) στις 13 Νοέ, 2019 στις 11:50 πμ PST

Νάντια Ράπτη

Η Νάντια Ράπτη είναι μια αγαπημένη μου σχεδιάστρια και είναι η μόνη που έχει μπει δύο φορές στη λίστα με τα girl bosses της εβδομάδας! Η Νάντια έχει ξεχωριστό στιλ και κάνει συχνά mix & match συνδυασμούς που αγαπώ.

Στο outfit της παρακάτω φωτογραφίας επιλέγει απλό look που με το statement πανωφόρι της…απογειώνεται!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Duende : The mysterious power of art to deeply move a person #kenya #colorful #jacket #loveit #barcelona #travel #inspiration #womenstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia_Rapti (@nadia_rapti) στις 18 Νοέ, 2019 στις 9:25 πμ PST

Μιρκέτα Βιδάλη

Η Μιρκέτα Βιδάλη μου κέντρισε το ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι όταν έτυχε να πέσω πάνω σε κάποια stories από τον γάμο της και κόλλησα μαζί της. Πέρα από την εκπληκτική επιλογή νυφικών που έκανε ταυτόχρονα τσεκάροντας το instagram της συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει καθώς σχεδιάζει φανταστικά τζιν παντελόνια.

Στο παρακάτω post η όμορφη Μιρκέτα συνδυάζει το τζιν με τη ρίγα στο πλάι με χαμηλές γόβες και μαύρο top. Το τέλειο outfit για κάθε μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Monday’s outfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirketa (@mirketa) στις 17 Νοέ, 2019 στις 11:26 μμ PST

Αθηνά Οικονομάκου

Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζονται συστάσεις για την Αθηνά Οικονομάκου καθώς όλοι την ξέρετε και οι περισσότεροι την ακολουθείτε πιστά. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως πετυχημένη ηθοποιός αλλά δεν επαναπαύτηκε σε αυτήν την επιτυχία της. Έγινε σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ, απέκτησε το δικό της brand και πρόσφατα δημιούργησε ακόμα ένα brand με υπέροχα ρούχα.

Το στιλ της μου αρέσει πάντα ιδιαίτερα και ειδικά ο τρόπος που ντύνεται όταν πηγαίνει στο γραφείο της. Στο look της φωτογραφίας αγαπώ το κοτλέ παντελόνι της, στην απίστευτη αυτή camel απόχρωση αλλά και τα cow μποτίνια της με τα τρουκς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις 18 Νοέ, 2019 στις 6:40 πμ PST

Mαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ακόμα μια γυναίκα-θαύμα που κατάφερε πολλά και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει ακόμα περισσότερα. Είναι girl boss, έχει δημιουργήσει τα δικά της brands και όσον αφορά το στιλ της είναι απλά…αξεπέραστο. Η Μαίρη έχει ένα τόσο ιδιαίτερο στιλ που φαίνεται σαν να μην το προσέχει ιδιαίτερα αλλά από μόνο του είναι φανταστικό. Ίσως είναι η προσωπικότητά της που βοηθάει ώστε να φοράει τα ρούχα της και να μην τη φοράνε.

Στο look της φωτογραφίας αγαπώ το φλοράλ top, τη δερμάτινη φούστα και τα combat boots…δηλαδή ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις 15 Νοέ, 2019 στις 3:26 πμ PST

Lia Manjorou

H Lia Manjorou έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα υπέροχο brand με τσάντες που κάνουν θραύση! Το στιλ της είναι μίνιμαλ και κομψό και μου θυμίζει το στιλ Γαλλίδας! Μίνιμαλ, ανεπιτήδευτο και απλά υπέροχο.

Στο look της φωτογραφίας κάνει τον απόλυτα μίνιμαλ και αγαπημένο που συνδυασμό: Ζιβάγκο πουλοβεράκι, mom jeans και υπέροχο γκρι τσαντάκι από το δικό της brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All you need is this clutch bag K L E O S lurex greyblack @amesthebags #amesthebags #greekdesigners #liamanjorou #plaka #athens #johnstathopoulosphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L i a M a n j o r o u (@lia_manjorou) στις 31 Οκτ, 2019 στις 10:48 πμ PDT

Loukia Kyriakou

Γνώρισα την Λουκία Κυριάκου πριν από μερικά χρόνια στην AXDW. Από τότε μέχρι σήμερα την ακολουθώ πιστά και θεωρώ πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο της μόδας. Είναι η προσωποποίηση ενός γνήσιου girl boss των ημερών μας και το στιλ της είναι πάντα προσεγμένο και εντυπωσιακό.

Στο look της φωτογραφίας συνδυάζει το μίντι μαύρο φόρεμά της με ένα statement blazer που κάνει όλη τη διαφορά στο outfit!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fall winter 2020 blazer —————— #newyork #newyorkcity #blazer #newcollection #fallwinter #loukiakyriakou #loukiakyriakoucouture #greekdesigners #greekbrand

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʟᴏᴜᴋɪᴀ ᴋʏʀɪᴀᴋᴏᴜ (@loukiakyriakouofficial) στις 25 Σεπ, 2019 στις 5:37 πμ PDT

Christina Kontova

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι girl boss αλλά ντύνει και άλλα γνωστά -και μη γνωστά- girl bosses που υπάρχουν εκεί έξω. Λατρεύω τα office looks που λανσάρει το brand της και θεωρώ πως  είναι η προσωποποίηση του less is more.

Στο look της φωτογραφίας η σχεδιάστρια επιλέγει κοτλέ total look και αυτό που πρέπει να θυμάσαι από εδώ και στο εξής είναι πως αυτό το ύφασμα θα είναι το πιο δημοφιλές του χειμώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Monday’s attitude @ckontovaofficial #ckontova #corduroy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova) στις 11 Νοέ, 2019 στις 4:58 πμ PST

Vassia Kostara

Όλοι και όλες ξέρετε τη Βάσια Κωσταρά και είμαι σίγουρη πως λατρεύετε τα ρούχα της. Η ίδια έχει καταφέρει να πετύχει στον χώρο της μόδας και το έχει κάνει επειδή είναι ένα πραγματικό girl boss με ταλέντο, όραμα και πίστη.

Στο look της φωτογραφίας μας αποδεικνύει πως ακόμα και ένα athleisure ντύσιμο μπορεί να δείξει bossy με την επιλογή των σωστών κομματιών! Η ίδια επιλέγει μπεζ φόρμα και πουλόβερ και ολοκληρώνει το look της με το απόλυτο καρό παλτό και λευκά sneakers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wearing all three layers today! Swipe right to check them out! #ootd #VassiasTravelFashionTips #layering #london #mystyle @iov000

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassia Kostara (@vassia_kostara) στις 16 Νοέ, 2019 στις 5:39 πμ PST

Ιωάννα Τούνη

Μπορεί να μας συστήθηκε ως η σεξοβόμβα του My Style Rocks αλλά η Ιωάννα Τούνη έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα brand στη Θεσσαλονίκη που τα πηγαίνει περίφημα. Ακολουθώντας το προφίλ της στο instagram θα καταλάβεις πως αυτό το κορίτσι δεν είναι μόνο εμφάνιση. Είναι πολύ χαμογελαστή, αισιόδοξη και γενικά…η χαρά της ζωής.

Στο post που βλέπεις ακριβώς από κάτω η Ιωάννα ποζάρει με ζιβάγκο, blazer και combat boots και εντυπωσιάζει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Αναζητήσεις
κομψο στυλ απο την βασια κωσταρα 2019
Τυχαία Θέματα