Βρήκαμε τα 5 ωραιότερα νυφικά για το καλοκαίρι του 2017

Η αλήθεια είναι πως όποια τάση κι αν επικρατεί, όταν μια γυναίκα ετοιμάζεται να γίνει νύφη θα πρέπει το νυφικό που θα φορέσει να την κάνει να αισθάνεται άνετα και ότι είναι ο εαυτός της μέσα σε αυτό. Η πληθώρα σχεδίων που κυκλοφορεί κάνει τις υποψήφιες νύφες να μπερδεύονται για το τι πρέπει να φορέσουν! Ο κανόνας, όμως, είναι ένας: στην επιλογή του νυφικού δεν υπάρχουν πρέπει!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν το νυφικό τους με την καρδιά τους. Επιλέγουν δηλαδή εκείνο που μόλις το φόρεσαν είπαν μέσα τους: “Αυτό είναι”! Η γυναικεία διαίσθηση βοηθά πολύ σε αυτή την περίπτωση. Τα

περισσότερα νυφικά δεν επιδέχονται πολλές αλλαγές (ανεξαρτήτως τι σας λένε οι πωλήτριες) επομένως δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις αυτό που θα σε καλύψει σε όλους τους τομείς.

Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις νυφούλα και δεν έχεις διαλέξει ακόμη το νυφικό σου, εμείς μπήκαμε στο ατελιέ της Denise Eleftheriou και βρήκαμε 5 custom made νυφικά που θα λατρέψεις!

10 σημάδια που αποδεικνύουν ότι βρήκες το τέλειο νυφικό!

Όταν πιάσεις τον εαυτό σου να περιγράφει το νυφικό σου ως “το πιο εκπληκτικό” φόρεμα που έχεις δει ποτέ, ή “το καλύτερο” φόρεμα σε ολόκληρο τον κόσμο, τότε η (άλλη) αδελφή ψυχή σου βρέθηκε!Εάν φανταστείς τον εαυτό σου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και ο άνθρωπος σου να μένει άφωνος μόλις σε δει με το νυφικό, τότε έχεις το σωστό νυφικό!Εάν σκέφτεσαι άλλα μέρη που μπορείς να φορέσεις το νυφικό σου φόρεμα μετά το γάμο, έχεις κατά πάσα πιθανότητα βρει το ένα και μοναδικό για εσένα!Σου φαίνεται οτι το νυφικό που διάλεξες δεν μoιάζει με κανένα άλλο που έχεις βάλει;Είσαι σίγουρη οτι αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση που είχες ποτέ και ότι το φόρεμα συμπληρώνει τέλεια τις καμπύλες σου; Τότε αυτό είναι…Αν νοιώθεις οτι δεν ανησυχείς για το τι σκέφτεται ο καθένας για το νυφικό σου, αλλά ξέρεις ότι εσένα σου αρεσεί και λατρεύεις τον τρόπο που κάθετε στο σώμα σου, τότε φυσικά, όλοι οι άλλοι θα το λατρέψουν!Αισθάνεσαι σαν να ερωτεύτηκες μια ακόμη φορά; Μήπως νιώθεις όπως αισθάνθηκες την πρώτη φορά που συν’αντησες τον γαμπρό σου; Τώρα είναι η ώρα να πείς “ναι” στο νυφικό σου!

Extra Detail: Στο atelier της Denise Eleftheriou ράβεται ένα καινούριο νυφικό εξ ολοκλήρου επάνω σας, στα μέτρα σας, είτε αφορά ενοικίαση είτε αφορά αγορά. Υπάρχει μια τεράστια συλλογή δειγμάτων που μπορείτε να προβάρετε, ωστόσο κατά την διάρκεια της πρόβας η σχεδιάστρια επεμβαίνει ώστε να γίνει το τέλειο νυφικό σύμφωνα με τον σωματότυπο σας και το στύλ σας!!

Denise Eleftheriou Couture
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 4, πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310-272477
Facebook: Denise Eleftheriou
Instagram: @Deniseeleftheriou
Website: www.denise-eleftheriou.gr

The post Βρήκαμε τα 5 ωραιότερα νυφικά για το καλοκαίρι του 2017 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα