Το επαγγελματικό μυστικό για να βρείτε τη δική σας απόχρωση ρουζ

Είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή απόχρωση ρουζ. Αυτό είναι το επαγγελματικό μυστικό για να βρείτε τη δική σας απόχρωση ρουζ!

Τι ρουζ να επιλέξετε

Για να δώσετε λάμψη υγείας: Επιλέξτε ένα ρουζ σε ροζ τόνο και απλώστε το στα σημεία του προσώπου που κοκκινίζουν μετά από κάποια άσκηση. Εκτός από τα μάγουλα, βάλτε ελάχιστο ρουζ και στο κόκαλο των φρυδιών, για να κάνετε το βλέμμα σας να φαίνεται πιο ξεκούραστο και φωτεινό.

Για τέλεια ζυγωματικά: Εντοπίστε το σημείο από όπου ξεκινούν, δηλαδή εκεί που ενώνονται με τη γραμμή των μαλλιών,

και περάστε ελαφρώς το πινέλο από πάνω με ανοδική φορά. Για να δώσετε περισσότερη έμφαση, χρησιμοποιείστε ένα highlighter ή ένα φωτεινό concealer στην εξωτερική πλευρά του οστού της κόγχης των ματιών.

Για να αφαιρέσετε χρόνια: Οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου επαναφέρουν το νεανικό χρώμα. Ωστόσο, εξίσου σημαντική με την επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι και η επιλογή της σωστής υφής. Η κρεμώδης υφή είναι εκείνη που θα δώσει τη φρεσκάδα που αναζητάτε. Χαμογελάστε πλατιά και απλώστε το ρουζ στην κορυφή των μάγουλών σας. Για να δώσετε την ψευδαίσθηση του λίφτινγκ, απλώστε το ρουζ και στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών. Εφαρμόστε το κρεμώδες ρουζ αμέσως μετά το make-up και όχι μετά την πούδρα, γιατί δεν θα απλωθεί ομοιόμορφα και φυσικά.

Ποιο ρουζ ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σας;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το χρώμα μας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την εποχή, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ποια απόχρωση θα είναι πιο κολακευτική, πόσο μάλλον ποια ακριβώς απόχρωση του ροζ μάς ταιριάζει.

Ο makeup artist του Marc Jacobs Beauty, Gilbert Soliz, αποκαλύπτει ότι το να βρείτε τη σωστή απόχρωση είναι τόσο εύκολο όσο το να κοιτάξετε στο στόμα σας, ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, στο εσωτερικό του κάτω χείλους σας. «Τραβήξτε το εσωτερικό του χείλους σας για να βρείτε μια απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα. Μπορείτε να αναμείξετε χρώματα μέχρι να φτιάξετε την ιδανική απόχρωση», εξηγεί ο Soliz.

Ο Soliz υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για βρείτε ένα ρουζ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, επειδή έτσι επιλέγετε βάσει της φυσικής σας παλέτας χρωμάτων.

The post Το επαγγελματικό μυστικό για να βρείτε τη δική σας απόχρωση ρουζ appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα