4 εκχυλίσματα βοτάνων που σβήνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Η ερευνητική ομάδα της Jurlique ανακάλυψε μια σειρά από οργανικά εκχυλίσματα που αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά από ποτέ τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, χαρίζουν λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα και της χαρίζουν λεία και αναζωογονημένη όψη.

Ποια εκχυλίσματα βοτάνων κάνουν αποτελεσματική αντιγήρανση;

1 Το συμπυκνωμένο αντιοξειδωτικό πλούσιο εκχύλισμα τρίχρωμης βιολέτας, το οποίο συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των σημαδιών της γήρανσης και μειώνει τη θαμπή όψη. Καταπολεμά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τον ανομοιογενή τόνο της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύει τη σφριγηλότητα και προσφέρει

την απόλυτη νεανική λάμψη.

2 Το αναζωογονητικό εκχύλισμα μυριόφυλλου συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας λεία υφή στην επιδερμίδα για πιο νεανική εμφάνιση. Επίσης ενισχύει την προστασία της επιδερμίδας.

3 Το εκχύλισμα από φλούδα εσπεριδοειδούς Unshiu δρα κατά της θαμπής όψης χαρίζοντας φωτεινότητα.

4 Τα εκχυλίσματα από το μπουμπούκι του Ιαπωνικού κέδρου όχι μόνο χαρίζουν απαλότητα στο δέρμα, αλλά το προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα φροντίδας.

Αυτά τα αγνά και ισχυρά εκχυλίσματα θα τα βρείτε στη σειρά Herbal Recovery Signature προέρχονται από βότανα που καλλιεργούνται αποκλειστικά στο βιολογικό αγρόκτημα της Jurlique στους λόφους της Νότιας Αυστραλίας και συλλέγονται με το χέρι όταν βρίσκονται στην ακμή τους, για να χαρίσουν προστασία και απαλότητα στην επιδερμίδα. Κάθε συστατικό επιλέγεται σχολαστικά για την απαράμιλλη ικανότητά του να καταπολεμά ένα συγκεκριμένο πρόβλημα της επιδερμίδας όπως:

λεπτές γραμμές,θαμπή όψηκαι ρυτίδες.

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr.

The post 4 εκχυλίσματα βοτάνων που σβήνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα