Το 2ο Διεθνές συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής έρχεται στις 17-18 Νοεμβρίου

Η Εταιρία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης χειρουργικής (Society Aesthetic Medicine Non Ablative Surgery –SAMNAS) στην Ελλάδα (www.samna.gr) για δεύτερη χρονιά, διοργανώνει στη χώρα μας το 2ο Διεθνές συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργική με WORKSHOPS το Νοέμβριο του 2017.

Η χώρα μας θα φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της αισθητική ιατρικής και όχι μόνο, και αυτό το συνέδριο θα αποτελέσει αφορμή συζήτησης στον ιατρικό κύκλο για

όλες αυτές τις νέες τεχνικές και μεθόδους.

Στην Ελλάδα του 2017, με την αμφισβήτηση που βιώνει η χώρα, το να υποδέχεται γιατρούς παγκοσμίου φήμης από όλο τον κόσμο και να τους φιλοξένει σε συνέδρια υψηλών προδιαγραφών, δεν βελτιώνει μόνο την εικόνα της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας στο κόσμο αλλά και τη γενικότερη εικόνα της χώρας. Με τέτοιες ενέργειες δεν ωφελείται μόνο ο έλληνας γιατρός λόγω γνώσεων που λαμβάνει αλλά και η ίδια η χώρα που αναπτύσσει όλο και περισσότερο τον Ιατρικό της Τουρισμό.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Νοεμβρίου 2017 στο Eυγενείδιο Ίδρυμα – Πλανητάριο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ www.softsurgeryconference2017.com

The post Το 2ο Διεθνές συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής έρχεται στις 17-18 Νοεμβρίου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα