Προβλέψεις Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Προσπαθήστε να μη γίνεται το δικό σας όλη την ώρα και αγνοείτε τις ανάγκες των αγαπημένων σας καθώς μπορεί να υπάρξουν ρήγματα που δύσκολα θα επουλωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ο γάμος και η στοργή πάνε χέρι-χέρι για εσάς καθώς έχετε ανάγκη να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και φροντίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Προσπαθήστε να μην περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους καθώς έτσι δε θα απογοητευτείτε. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσετε την υγεία σας. Η μέρα σας μπορεί να έχει μερικές παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6

– 22/7)
Είναι μία δημιουργική και σημαντική ημέρα, κυρίως για όσους είναι συγγραφείς, καλλιτέχνες ή γενικά δουλεύουν σε κάποιο εργαστήριο. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε υπερβολικά στις προσωπικές σχέσεις και να μη γίνεστε πολύ κτητικές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σκεφτείτε τα πράγματα καλύτερα, μη μένετε στα λόγια και μην υπόσχεστε ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε. Εάν τυχαίνει να ζείτε με τους γονείς σας, πρέπει να προσπαθήσετε να αφήσετε τις διαφορές κατά μέρος. Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, το σπίτι και η οικογένεια θα πρέπει να τεθούν για λίγο στο επίκεντρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα είναι μία κουραστική ημέρα και το απόγευμα φαίνεται ιδιαίτερα ελλιπές σε κίνητρα. Τα πράγματα που επιλέγετε ως άτομο είναι βεβαίως η επιλογή σας. Κάτι σας παροτρύνει προς περισσότερα ταξίδια. Μην παίζετε παιχνίδια μυαλού με κανέναν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο ήλιος μετακινείται από το ζώδιό σας και με δεδομένο αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε την κυριότητα των χρημάτων και της αγοράς ή για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Ένας φίλος ή η παρέα σας μένουν περισσότερο στα λόγια παρά στις πράξεις, γι’ αυτό μην ανησυχείτε εάν οι υποσχέσεις τους δεν περνούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Εάν αισθάνεστε ότι λυγίζετε κάτω από ευθύνες που έχετε επιβάλει εσείς στον εαυτό σας, τότε αναζητήστε τρόπους για να ελαφρύνετε την κατάσταση. Σήμερα έχετε κάποια δύναμη, αλλά αποφύγετε τους αγώνες εξουσίας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού. Το βράδυ μετά την εργασία ίσως βγείτε με κάποιον φίλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Να είστε προσεκτικές επειδή σήμερα ίσως συμβεί κάτι αναπάντεχο. Περιορίστε τις νευρωτικές σκέψεις και προσπαθήστε να μην σκέφτεστε ότι όλοι προσπαθούν να σας φτάσουν. Τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να μειωθούν το απόγευμα, οπότε επιλέξτε να πάτε κάπου που νιώθετε άνετα και να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Εάν για κάποιο λόγο αισθάνεστε ανασφαλείς αυτό θα επιλυθεί. Να περιμένετε κάποια έκπληξη, κλήση ή νέα που συνδέονται με έναν φίλο σας. Τα εργασιακά σας δεν ξεκινάνε καλά αλλά αυτό επιλύεται στη συνέχεια της ημέρας. Το βράδυ αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει στον καναπέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα ίσως υπάρξει μία έκτακτη ανάγκη που χρειάζεται χειρισμό γι’ αυτό μη διστάσετε να μείνετε πίσω στο χρονοδιάγραμμά σας. Να είστε ευγενικές με τον εαυτό σας και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα σε μια μέρα. Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται περισσότερο σε άλλα πράγματα, οπότε αφήστε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα για άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Εάν βοηθήσετε κάποιον και συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να δώσετε παραπάνω, μην παραξενευτείτε αν σας κρατήσει κακία, γι αυτό προσπαθήστε να μην εμπλακείτε άμεσα. Κάποιος νέος έρχεται στη ζωή σας απροσδόκητα, αλλά μη βιαστείτε να κρίνετε εκείνον ή τον εαυτό σας. Φροντίστε την υγεία και την ευημερία σας περισσότερο.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα