Τι προβλέπουν τα ζώδια από 9-16.7.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και κάνει έντονη την επιρροή της στον τομέα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας, καθώς δεν είναι απίθανο να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα, κάτω από έντονες συνθήκες, ιδιαίτερα εσύ που είσαι γεννημένος στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του

πρώτου δεκαημέρου.

Αρχικά, το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό 09.07 στις πιθανά να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια λόγων και υποσχέσεων, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και σε περίπτωση οικονομικών συζητήσεων. Μην παρασύρεσαι σε υποσχέσεις που δεν μπορείς να ανταποκριθείς στο ακέραιο, κάτι που θα επηρεάσει την σχέση σου αλλά και την αξιοπιστία σου σε συμφωνίες που θέλεις να προχωρήσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και μπαίνεις στην διαδικασία να ομορφύνεις την καθημερινότητα, να ασχοληθείς με την δουλειά σου που σε ικανοποιεί, να ασχοληθείς με το σώμα σου αρχίζοντας πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστική. Πρακτικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου λύνονται με ευκολία. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και βλέπεις σιγά σιγά ζητήματα οικονομικής φύσεως και συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει ή κολλήσει να προχωρούν με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ανασφάλειες και φόβοι μπαίνουν στο περιθώριο και νιώθεις πια έτοιμος να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 δονεί για τα καλά την οικογενειακή εστία, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για μια νέα αρχή, όπως για παράδειγμα μία μετακόμιση. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έντονες αντιδικίες και συγκρούσεις, καθώς κάποιοι πιθανά να θέλουν να σε κατευθύνουν, εξουσιάσουν ή χειριστούν κατά το δοκούν και αυτό να εκτοξεύσει την ένταση στα ύψη. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και προχώρησε αποφασιστικά στις επιλογές σου, μπορεί να είναι δύσκολο και επίπονο αλλά θα είναι μεταμορφωτικό. Συναισθηματικά, μην ξεσπάς στο ταίρι σου τα νεύρα ή την απογοήτευση που νιώθεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να αφήσεις στην άκρη εμμονές και φόβους για να δεις ξεκάθαρα μία νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Διανύουμε εβδομάδα έκλειψης και είναι γεγονός ότι σε ότι αφορά ζητήματα εμπορικών συμφωνιών και επικοινωνίας, αλλά και σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί πιθανά να υπάρξουν κάποιοι που θα θέλουν νε επωφεληθούν εις βάρος σου και αυτό θα ανεβάσει την ένταση.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε κάνει υπερβολικά ενθουσιώδη και υπεραισιόδοξο σε ό,τι αφορά ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικών σχέσεων. Καλό θα είναι να μιλήσεις ρεαλιστικά και να μην μπεις στην διαδικασία να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις. Καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που πιστεύεις.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και είναι η καλύτερη στιγμή για εσένα, καθώς η γοητεία σου είναι εμφανής, η χαρά και η παιδικότητα έντονη και η διάθεση για έρωτα και διασκέδαση μεγάλη. Τα συναισθήματά σου εκδηλώνονται άμεσα και με υπερβολικό πολλές φορές τρόπο, τραβώντας τα βλέμματα πάνω σου. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και ζητήματα σε σχέση με τις συνεργασίες σου ή την προσωπική σου ζωή βλέπεις να ρέουν με μεγαλύτερη ευκολία. Είναι γεγονός ότι σιγά σιγά τα προβλήματα μειώνονται, οι καθυστερήσεις παύουν να υπάρχουν και εξομαλύνονται οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις από αντιδικίες ή υπερβολικές απαιτήσεις.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί για ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, διασκέδαση, γνώση, ταξίδια. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια θυμό, οργή, απογοήτευση, καθώς δεν μπορείς να νιώθεις ότι κάποιοι θέλουν να σου επιβληθούν, να σε χειριστούν, να επωφεληθούν σε περίπτωση συνεργασιών εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις την αποφασιστικότητα που πρέπει αλλά και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει προς τον σωστό δρόμο. Συναισθηματικά, μπορείς να κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις στην άκρη ζήλια και καχυποψία που κουράζουν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή να προκύψει, το πάθος όμως και η εμμονή παραμονεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτείται από την έκλειψη στον Καρκίνο που αγγίζει τον τομέα των οικονομικών σου αλλά και των συναισθηματικών σου αναγκών. Είναι σαφές ότι θα πρέπει να κάνεις μία νέα αρχή που όμως μπορεί να μην είναι εύκολη αλλά θα είναι μεταμορφωτική, υλικά, συναισθηματικά, σε επίπεδο ηθικών αρχών.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό πιθανά να σε οδηγήσει να χάσεις το μέτρο και να πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε σε φίλους ή στην εργασία σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο τι λες γιατί δεν θα είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις σε αυτά που θα υποσχεθείς και θα εκτεθείς. Κράτα το μέτρο και απέφυγε να κάνεις σοβαρές συζητήσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και είναι πια ο κατάλληλος καιρός να ασχοληθείς με το σπίτι και την διακόσμησή του. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα χώρο που ευχαριστεί εσένα αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους, που θέλεις να υποδέχεσαι. Μοναδικά βράδια για δύο μπορούν να απογειώσουν την σχέση σου. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και βλέπεις να υπάρχουν σιγά σιγά εξελίξεις σε εργασιακά θέματα ή καθημερινότητας που τον προηγούμενο καιρό καθυστερούσαν λόγω εμποδίων. Σημαντικές εργασιακές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 πραγματοποιείται στον τομέα των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών και πιθανά να υπάρξουν γεγονότα ή εξελίξεις που να πρέπει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κόντρες, αντιπαλότητες και τάσεις ελέγχου από πρόσωπα που θέλουν, πιθανά σε οικονομικό επίπεδο, να επωφεληθούν ή να σε κατευθύνουν κατά πόσο εξυπηρετεί τους ίδιους. Καλό είναι λοιπόν να δείξεις μεγάλη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, για να μην είσαι στο τέλος αυτός που θα απογοητευτεί. Συναισθηματικά, καχυποψία, κτητικότητα και ζήλια μπορεί να δονήσουν την σχέση σου και να οδηγηθείς σε εκρήξεις με ανυπολόγιστε συνέπειες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είναι επιφυλακτικός γιατί τάσεις επιβολής και ελέγχου από νέα γνωριμία μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η έκλειψη στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα θα σημάνει μία νέα περίοδο σε ότι αφορά εσένα, τις συναισθηματικές και τις ψυχικές σου ανάγκες και πως τις διεκδικείς από τους άλλους, συνεργάτες και σύντροφο. Είναι μία διαδικασία που δεν θα είναι εύκολη, καθώς μπορεί να απογοητευτείς ή να οργιστείς από συμπεριφορές και πράξεις.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό είναι πιθανό να σε κάνει υπερβολικό στο τρόπο που εκφράζεσαι, κάτι που βγαίνει έντονα τόσο σε οικονομικές συζητήσεις, όσο και στην σχέση σου ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Φρόντισε να μην ξεπερνάς τα όρια και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις στο τέλος να τηρήσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 σε βγάζει από την ασφάλεια του σπιτιού σου και σε ωθεί σε έντονη κοινωνική ζωή, νέες γνωριμίες, φλερτ και παιχνίδι. Πάρτι και εκδηλώσεις μπαίνουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα, η εξωστρέφεια και η γοητεία που εκπέμπεις κερδίζει τους γύρω σου. Προσοχή μόνο γιατί η τάση για παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί… σε πολλά ταμπλό. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και αφήνεις πίσω σου σιγά σιγά ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να είχες για την προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και πάθος. Εξαιρετική είναι αυτή η συνθήκη και για δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις πια την τύχη με το μέρος σου να τις επεκτείνεις.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 13.07 σε καλεί σε μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις ψυχικές και τις συναισθηματικές σου ανάγκες σε σχέση με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, κάτι που δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εξουσιαστικές τάσεις, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ανταγωνιστικές συμπεριφορές από σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου που να σε θυμώσουν και να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις όποιες καταστάσεις αλλά και να μην αφεθείς στους γύρω σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πληγωθείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή, προσοχή όμως γιατί πιθανά να θέλει να σου επιβληθεί και τότε οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Αυτή την εβδομάδα υποδεχόμαστε την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού που σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά αποβάλλοντας ότι σε βάραινε. Είναι πραγματικότητα ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απαλλαχθείς από καταστάσεις και πρόσωπα που ήθελαν να σου επιβληθούν. Προσοχή στο παρασκήνιο στην δουλειά.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και να δώσεις υποσχέσεις, στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε συνεργάτες, σύντροφο αλλά και σε μέλη της οικογένειάς σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις το μέτρο γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς παρασυρόμενος. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου αλλά και στο κατά πόσο θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Προσοχή γιατί έχεις την τάση να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές που μετά το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις. Η ανάγκη για απόλαυση είναι δεδομένη, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις βραδιές έρωτα με το ταίρι σου. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και λειτουργεί ευνοϊκά για ζητήματα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας που είχαν κολλήσει. Μετακομίσεις, αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις έχουν πιθανότατα θετική έκβαση, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 φωτίζει θέματα και τραύματα του παρελθόντος, που καλό είναι να κλείσεις για να προχωρήσεις, όσο δύσκολο και αν είναι. Παρασκήνιο στην εργασία είναι πολύ πιθανό. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις και έντονες κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την γνώμη ή τα συμφέροντά τους, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ψύχραιμος και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει, δεν θα κάνει λάθος. Συναισθηματικά, συγκρούσεις με το ταίρι σου για καταστάσεις του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, ανακινώντας πληγές που δημιούργησαν. Πρόσεξε γιατί δεν είναι απίθανο να απογοητευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η έκλειψη δονεί για τα καλά τα σχέδιά σου και φέρνει γεγονότα. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που να προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις με υπόγειους τρόπους, κάτι που θα σε θυμώσει και θα σε πληγώσει.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε ωθεί σε φραστικές υπερβολές που μπορεί να εκδηλωθούν στην καθημερινότητα αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να βρεθείς. Καλό είναι να είσαι προσεκτικό σε αυτά που δεσμεύεσαι, γιατί είναι πολύ πιθανό να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και θα εκτεθείς.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 10.07 γεμίζοντάς σε αισιοδοξία, κέφι, ανάγκη για αυτοπροβολή, διάθεση για φλερτ και έρωτα. Το σημαντικό για εσένα είναι να πρωταγωνιστείς, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο να επιτύχεις, καθώς καταφέρνεις και κεντρίζεις το ενδιαφέρον των γύρων σου με την συμπεριφορά και την θετική σου διάθεση. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και είναι εξαιρετικά βοηθητικό για ζητήματα σε σχέση με εμπόριο, επικοινωνία, γνώσεις, ταξίδια που μπορεί να κολλούσαν τον προηγούμενο καιρό. Τώρα θα δεις να υπάρχουν εξελίξεις, πιθανότατα θετικές, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 σε οδηγεί σε νέους στόχους και φιλοδοξίες, νέες ομαδικές προσπάθειες που σε εκφράζουν αλλά και σε μία νέα περίοδο σε σχέση με τους φίλους σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις από πρόσωπα που θέλουν να καθορίσουν τις δράσεις σου ή να επωφεληθούν εις βάρος σου ότι μπορούν περισσότερο. Καλό είναι να αφήσεις την διαίσθηση και την διορατικότητά σου να σε καθοδηγήσουν, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκρηκτικές αντιπαραθέσεις με ανυπολόγιστε συνέπειες. Συναισθηματικά, πιθανά το ταίρι σου να εκδηλώσεις ζήλια και κτητικότητα, κάτι που θα σε εξοργίσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσεξε γιατί πιθανές νέες γνωριμίες να προσπαθήσουν να σε χειριστούν.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η έκλειψη αυτής της εβδομάδας αγγίζει τον επαγγελματικό σου τομέα και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα σε ωθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι πρόσωπα που πιθανά να θέλουν να σε χειριστούν ή να επωφεληθούν σε βάρος σου, κάτι που θα σου προκαλέσει οργή αλλά και απογοήτευση.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε βάζει σε διαδικασία υπερβολικών λόγων και υποσχέσεων και αυτό, αν δεν καταφέρεις να το περιορίσεις, θα φέρει παρεξηγήσεις λόγω του ότι δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε ότι υπόσχεσαι. Καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και η συναισθηματικότητα ανεβαίνει κατακόρυφα. Είναι ξεκάθαρο ότι δείχνεις διάθεση να σταθείς δίπλα σε όποιον σε έχει ανάγκη και να δείξεις κατανόηση και συμπόνια. Το ταίρι σου αποτελεί φάρο σε μέσα στην συναισθηματική θύελλα που νιώθεις και επιθυμείς να περάσεις στιγμές για δύο, μακριά από όλους και όλα. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία βοηθώντας σε να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και φόβους. Οικονομικά ζητήματα και νέες πηγές εισοδήματος δίνουν ανάσα και σε αυτό το επίπεδο.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 πιθανά να σημάνει εξελίξεις και ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια που θα σε πληγώσουν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο επίκεντρο πρόσωπα που θέλουν να σε χειριστούν ή να επιβληθούν κατά τα δικά τους συμφέροντα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική σκέψη ότι προκύψει, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και η απογοήτευσή σου μεγάλη. Συναισθηματικά, μην δίνεις όλη σου την ενέργεια στα επαγγελματικά σου, αγνοώντας το ταίρι σου. Απέφυγε αντιπαραθέσεις που δεν χρειάζεται να προκληθούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να σε ελέγξουν, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Καθοριστικές εξελίξεις πιθανά να φέρει η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, νομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, ταξίδια και πρόσωπα σε σχέση με το εξωτερικό αλλά και την προσωπική σου ζωή. Συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν, καθώς κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να υπερβάλλεις σε λόγια και υποσχέσεις σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την προσωπική σου ζωή. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που δεσμεύεσαι, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να γίνεις αναξιόπιστος, καθώς δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσεις τις δεσμεύσεις σου. Απέφυγε σοβαρές επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις, γιατί στο τέλος θα βρεθείς εκτεθειμένος.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσωπα μέσα από αυτό είναι πιθανό να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Η πραγματικότητα είναι ότι εσύ έχεις ανάγκη να βρεθείς με φιλικές παρέες και να νιώσεις ελεύθερος και ανεξάρτητος, κάτι που πιθανά να προβληματίσει το ταίρι σου. Την ίδια μέρα ο Δίας στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και ανακτάς και πάλι την αισιοδοξία σου, αφήνοντας στην άκρη αμφιβολίες και φόβους. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς βήματα που θέλεις να κάνεις έχουν όλη την απαιτούμενη εύνοια.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί σε μία σημαντική έναρξη σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και προσωπικό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, νομικά και ταξιδιών που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που θα επιδιώξουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν ή σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον. Καλό είναι να διαχειριστείς με ήρεμη σκέψη την κατάσταση γιατί δεν θα είναι δύσκολο οι αντιπαραθέσεις να οδηγήσουν σε θυμό ή απογοήτευση. Συναισθηματικά, θέλεις να βάλεις την σχέση σου σε μία νέα πορεία, ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου σε καταπιέζει ή περιορίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή, καλό είναι όμως να προσέξεις μην επιδιώξει να σε χειριστεί ή εξουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η έκλειψη αυτή την εβδομάδα σε φέρνει αντιμέτωπο με φόβους και απωθημένα και σε ωθεί στο να κλείσεις κεφάλαια που σε αναστατώνουν. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο, καλά θα κάνεις όμως να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να βρεθούν πρόσωπα που να θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος σου και αυτό να σε πληγώσει πολύ.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε οδηγεί σε υπερβολές στον λόγο και δεν θα είναι δύσκολο να δώσεις υποσχέσεις σε παρέες ή στον σύντροφό σου που δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις, κάτι που θα σε κάνει να φανείς αφερέγγυος. Καλό είναι να μην υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις για τυχόν νομικά ζητήματα που έχεις γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι οι προβλεπόμενες.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και σου δίνεται μοναδική ευκαιρία να προβληθείς σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο έρωτας έρχεται μέσα από την δουλειά και δεν αποκλείεται να είναι πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου αλλά και θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σε βγάζει από βαθιές σκέψεις, ανασφάλειες και φόβους σε ότι αφορά το παρελθόν και τα τραύματα που κουβαλάς. Μπορείς πια να αφήσεις πίσω ότι σε πλήγωσε και να επιδιώξεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα χωρίς ψυχολογικά βάρη. Πρόσωπα από το παρελθόν ζητούν μία ακόμα ευκαιρία στην ζωή σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 σε ωθεί σε μία νέα χάραξη στην πορεία της ζωής σου, καθώς ζητήματα σπουδών, νομικά ή σχέσεων με το ευρύτερο συγγενικό και κοινωνικό περιβάλλον παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συμπεριφορές τρίτων που θέλουν να σε επηρεάσουν, ελέγξουν, καθορίσουν τις αποφάσεις σου κατά τα δικά τους μέτρα. Μόνο με ήρεμη σκέψη αλλά και με την διαίσθησή σου θα καταφέρεις να αποφύγεις συγκρούσεις σφοδρές. Συναισθηματικά, θέλεις να νιώσεις ελευθερία και παιδικότητα μέσα στη σχέση, κάτι που μπορεί να βγάλει ζήλια και καχυποψία στο ταίρι σου και να συγκρουσθείτε. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέα γνωριμία που πιθανά να θέλει να σε περιορίσει κατά το δοκούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η έκλειψη στον τομέα τον σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι καταλυτική για εσένα, καθώς δείχνεις να θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή να προκύπτουν πρόσωπα που να θέλουν να αρχίσουν κάτι νέο μαζί σου, αυτό όμως πιθανά να κοντράρει σε δικές σου καχυποψίες ή ανασφάλειες. Προσοχή γιατί η τάση σου να ελέγξεις καταστάσεις θα δημιουργήσει προβλήματα.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε κάνει υπερβολικό σε συμπεριφορές και λόγια και δεν θα είναι δύσκολο είτε να δείξεις πέραν του δέοντος καχυποψία, είτε να δώσεις υποσχέσεις σε οικονομικές συμφωνίες ή ομαδικές δράσεις που να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις. Καλό είναι να μην υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι άλλα από αυτά που έχουν συζητηθεί.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και είναι αλήθεια ότι ανεβαίνει η ψυχολογία σου κατακόρυφα. Η αισιοδοξία, η χαρά και το κέφι σου μαγνητίζουν και ο έρωτας κατακτά την πρώτη θέση, καθώς το παιχνίδι αυτό σε ενθουσιάζει. Ταξίδια με το ταίρι σου μπαίνουν στο πρόγραμμα, καθώς επιθυμείς να περάσεις μοναδικές στιγμές περιπέτειας μαζί του. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Καθυστερήσεις και αναβολές παρακάμπτονται και μπορείς να δρομολογήσεις πια όλα σου τα σχέδια χωρίς εμπόδια.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο συνεργασιών και ερωτικών σχέσεων. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες εκρηκτικές, καθώς από την μία θέλεις να δείξεις κατανόηση και να συνεργαστείς, από την άλλη η έντονη ανασφάλεια, η τάση για έλεγχο και εξουσία μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και να προκληθούν ρήξεις που να σε απογοητεύσουν πολύ. Συναισθηματικά, καλό είναι να μην αφήσεις την καχυποψία και την ζήλια να σε καταβάλουν γιατί οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα είναι έντονες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή, πρόσεξε όμως την προσωπική σου στάση γιατί κανείς δεν θα δεχθεί να τεθεί υπό τον απόλυτο έλεγχό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Καθοριστικές εξελίξεις σε επίπεδο εργασίας και καθημερινότητας μπορεί να φέρει η έκλειψη που θα γίνει αυτή την εβδομάδα και θα καλό θα είναι να είσαι οπλισμένος με ψυχραιμία και λογική, διαφορετικά δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εντάσεις, λόγω παρασκηνίου που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνεις να υπερβάλεις σε συζητήσεις και να υποσχεθείς πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις επαγγελματικές ή προσωπικές γιατί στο τέλος θα φανείς αναξιόπιστος και η εξέλιξη των καταστάσεων δεν θα είναι αυτή που περιμένεις.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Ζήλια, καχυποψία, φόβοι και ανασφάλειες είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τα ξεσπάσματά σου. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σιγά σιγά οι εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή δρομολογούνται με θετικότατο τρόπο, καθώς εμπόδια και καθυστερήσεις του προηγούμενου καιρού παρακάμπτονται. Η τύχη είναι δίπλα σου για όποια επιλογή θέλεις να κάνεις για την καριέρα σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 πιθανά να σημάνει μία νέα αρχή σε εργασιακό ή καθημερινό επίπεδο. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκαλέσει έντονα παρασκήνιο με σκοπό το να καθορίσουν κάποιοι την εξέλιξή σου. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, τάσεις ελέγχου και χειρισμού θα σε ωθήσουν στο να εκραγείς και τότε οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές με ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, την λογική σκέψη και την διαίσθηση γιατί μόνο με αυτόν το τρόπο θα καταφέρεις να μην επικεντρωθείς σε καυγάδες αλλά σε δράση που στο τέλος θα σε αναδείξει κερδισμένο. Συναισθηματικά, οι καθοριστικές εξελίξεις στην εργασία μπορεί να σε κάνουν νευρικό, κάτι που πιθανά να εκτονώσεις στο ταίρι σου… όχι όμως χωρίς συνέπειες. Δείξε προσοχή και ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η έκλειψη αυτή της εβδομάδας δονεί τον τομέα της ερωτικής σου ζωής και την δημιουργικότητας. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν οι προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τον έρωτα ή τυχόν δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όμως εξουσιαστικές συμπεριφορές και ζήλια μπορεί να δημιουργήσουν έντονες κόντρες.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε ωθεί στο να πεις πράγματα στα οποία δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητα αλλά και στην εργασία σου και έτσι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κριθείς ως αφερέγγυος. Καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις και να θυμάσαι ότι μόνο έχοντας μέτρο δεν θα εκτεθείς.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10.07 και είναι ώρα για εσένα να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς, να γοητεύσεις, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Είναι ξεκάθαρό ότι οι κατακτήσεις θα είναι πολλές, καθώς εκλύεις με την διάθεση και τον τρόπο που φλερτάρεις. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να δεχθείς καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν, μόνο και μόνο για να είσαι με ένα πρόσωπο. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και όλα δείχνουν να παίρνουν θετική κατεύθυνση με αργούς ρυθμούς. Ζητήματα σπουδών, δικαστηρίων ή ταξιδιών που σε ενδιέφεραν ξεκολλάνε από εμπόδια και καθυστερήσεις. Αποφάσεις που θα είναι σημαντικές στην πορεία της ζωής σου πιθανά να έχουν εύνοια.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο Καρκίνο στις 13.07 σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή ή τυχόν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στο προσκήνιο έντονα καταπιεστικές και ελεγκτικές συμπεριφορές, τάσεις χειρισμού ή ζήλια, κάτι που θα σε απογοητεύσει και πιθανά να σε οδηγήσει στο να συγκρουσθείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι θέλουν να σε ελέγξουν. Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να διαχειριστείς με ηρεμία την όποια κατάσταση για να αποφύγεις κόντρες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Δείξε αποφασιστικότητα και δεν θα χάσεις. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, όμως η διάθεση να σε θέσουν υπό τον έλεγχό τους πιθανά να σε απογοητεύσει και να σε οργήσει.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 9-16.7.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, εκλειψη ηλιου, επιρροή, αμετροέπεια, νέα, καιρος, φλερτ, εκκρεμότητες, δραση, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, διακοσμηση, αφροδιτη, γνωμη, γνωση, δουλεια, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, προγραμμα, τυχη, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, αισιοδοξια, αμετροέπεια, αμφιβολιες, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βραδια, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γνωριμια, γοητεια, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκβαση, εκλειψη, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, ενεργεια, ενοικιασεις, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, επρεπε, ερχεται, ερχονται, εστια, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδια, υποθεση, ηρεμια, θετικη κατευθυνση, θυμασαι, θυελλα, καχυποψια, λαθος, λογια, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυστικα, νευρα, ξεκινημα, ορια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σιγουρο, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, γνωσεις, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, οργη, παιχνιδι, πηγες, πληγες, ποδια, σωστο, θεματα, υλικα
Τυχαία Θέματα