Τι προβλέπουν τα ζώδια από 5-11.8.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις την κάθε στιγμή του έρωτα και της διασκέδασης καθώς ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και το κέφι και δεν αφήνει περιθώρια για εντάσεις. Γεγονός είναι

ότι έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βιώνοντας στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Ιδιαίτερα θετική είναι αυτή η περίοδος για εσένα που ασχολείσαι με καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς έχεις την ευκαιρία να δώσεις ώθηση σε αυτό που πιστεύεις και να αναπτύξεις μοναδικά την επιρροή σου σε περιβάλλον που μπορεί να αξιοποιήσεις ότι σε απασχολεί.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις δικές σου ανάγκες, τις σκέψεις, στις επιθυμίες. Το δύσκολο σημείο αυτής της διέλευσης ότι πιθανό είναι να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που εσύ θέλεις και να μην δώσεις την ευκαιρία και στο περιβάλλον του να εκφράσει αυτά που πιστεύει και επιθυμεί. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις πομπώδεις εκφράσεις, επιδιώκοντας να τραβήξεις την προσοχή που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Ταξίδια όπου μπορείς να απολαύσεις πολυτέλεια και διακοπές είναι πολύ πιθανά, διασκέδασέ το, το αξίζεις μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα θα μπορεί να σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικείο περιβάλλον και να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις, ανασφάλειες και φοβίες είναι έντονη, όμως γεγονός είναι ότι μπορείς να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε ανησυχεί και να υπάρξουν όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Οικογενειακά ζητήματα σε ότι αφορά κληρονομιές ή ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν θετικότατα καθώς οι κινήσεις που θα γίνουν θα αποδώσουν τα μέγιστα για σένα. Μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο που θα απογειώσουν τη σχέση.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν. Έχεις τη διάθεση να ακούσεις και να καταλάβεις όποιον χρειαστεί και αυτό είναι σημαντικό για τους γύρω σου, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να ενστερνίζεσαι ζητήματα των άλλων και αυτό να επηρεάζει την ψυχολογία σου. Μην μπαίνεις στη διαδικασία διαχείρισης των γύρω σου μέσω του συναισθήματος και προσπάθησε να εξηγήσεις με ειλικρίνεια τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς από εκείνους. Συμφωνίες για ακίνητη περιουσία μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να εξελιχθούν εξαιρετικά και εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σου δίνεται την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις κάθε κοινωνική εκδήλωση και πάρτι που μπορεί να παρευρεθείς ή κοντινές αποδράσεις που θα σου δώσουν ανάσες την καθημερινότητα. Το κέφι είναι στα ύψη και γι’ αυτό τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να περάσεις μοναδικά όπου κι αν βρεθείς γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Σημαντικές μπορεί να είναι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις γνωριμίες να υπάρξουν εμπορικές συμφωνίες που να είναι άκρως επωφελείς για εσένα. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να προωθήσεις ζητήματα συνεργασιών που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τη συμπαντική εύνοια με το μέρος.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ιδιαίτερα με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, να συζητήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις για εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο καθώς πιθανά να καταλήξουν σε επαγγελματικές συμφωνίες, μην χάσεις την ευκαιρία και εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις. Προσοχή σε πιθανή νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, εμπιστεύσου τη γρήγορη αντίληψη σου και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να αποφέρουν οικονομικά οφέλη στο εργασιακό πεδίο. Δείχνεις να μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι υποχρέωση και αγγαρεία έχεις αναλάβει και αυτό είναι σημαντικό για να μπορέσεις να διεκδικήσεις με εξαιρετικές προοπτικές και καλύτερες οικονομικές απολαβές που θα εντείνουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση. Πιθανές είναι επίσης νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό και μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές έρωτα.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις σχέδια και συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Σημαντικό είναι ότι έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς και την υπομονή που χρειάζεται μέχρι να επιτύχεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για σένα. Πρόσεξε μόνο γιατί η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια στην εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Το πείσμα θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να το αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον τοξότη και δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να απολαύσεις τις διακοπές, τη διασκέδαση, τον έρωτα. Είναι ξεκάθαρο ότι εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου και αυτό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να ευνοήσουν την προσωπική σου ζωή. Εάν καταφέρεις να διαχειριστείς πιθανό εγωισμό και υποκειμενισμό που μπορεί να εκδηλώσεις είναι βέβαιο ότι θα απογειωθείς τόσο σε ότι αφορά την ψυχολογία όσο και σε ότι αφορά το ξεφάντωμα και τη διάθεση να απολαύσεις κάθε στιγμή που περνάει. Δημιουργικές δράσεις μπορούν να εξελιχθούν θετικότατα, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι, να υπερασπιστείς απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Σημαντικές μπορεί να είναι συμφωνίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε ευνοήσει και να σε εξελίξει σε αυτό το επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και τη διάθεση να παρεξηγείς εύκολα γιατί είναι αυτά που μπορούν να προκαλέσουν ένταση και δυσαρέσκεια με το περιβάλλον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τραύματα και αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν και να καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις κατάματα. Σημαντική θα είναι η στήριξη των οικείων σου καθώς φαίνεται να είναι εκεί για να δημιουργήσουν ιδιαίτερα θετικό κλίμα για εσένα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ζητήσουν ευκαιρία για να είναι και πάλι στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες, που είναι εξαιρετικά ευοίωνες, και δες πραγματικά αν μπορείς να αφήσεις πίσω σου πράγματα και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον με το ίδιο πρόσωπο.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα καθώς ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και δεν σου αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές καταστάσεις και δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε προδώσει και να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σου, γι’ αυτό ιδανικά καλό είναι να στραφείς σε τέτοια κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει την αισιοδοξία και σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανές είναι οι γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο ή φιλικά πρόσωπα να δώσουν τη στήριξή τους σε σχέδια που μπορείς να έχεις, κάτι που θα σταθεί ιδιαίτερα θετικό για εσένα. Η ανάγκη να βρίσκεσαι με τους φίλους είναι διάχυτη και αυτό δημιουργεί το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης μαζί τους. Το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν την προσοχή σου και μπορούν να εξελιχθούν σημαντικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και επικεντρώνεσαι στο να απευθυνθείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι ιδιαίτερη διάθεση να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να σημάνουν κοινούς στόχους για εσένα και τους φίλους σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις αλαζονεία και εριστική διάθεση, ιδιαίτερα σε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου, γιατί αυτή σου η συμπεριφορά θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Σχέδια και συμφωνίες σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες μπορούν τώρα να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η εργατικότητά σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την επαγγελματική σου ζωή που θα αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων που είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα και αφορούν την καριέρα σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να δείξεις τη μεθοδικότητα και τη λογική σκέψη που χρειάζεται για να δρομολογήσεις σχέδια που πιθανά έχεις. Καλό είναι βέβαια να μην δείξεις αδιαλλαξία, απολυτότητα και σκληρότητα σε περίπτωση διαφωνιών με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Σχεδιάζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει, κάτι που θα παίξει κομβικό ρόλο και στη μετέπειτα πορεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου και δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις θέματα που αφορούν σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν ή επαφές στο εξωτερικό και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη, το κέφι είναι ανεβασμένο και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος και να περάσεις μοναδικά. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν καθώς πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και δεν είναι πιθανόν να περάσεις απαρατήρητος. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να δοθούν και για νομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και δεν αφήνει περιθώρια για εσωστρέφεια δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να αφήσεις πίσω τη ρουτίνα, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε αμέλεια και να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Οι συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να εξάρουν πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα πρωταγωνιστούν καθώς απολαμβάνεις τις νέες γνώσεις που ανοίγουν τους ορίζοντές σου σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου και δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις θέματα που αφορούν σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν ή επαφές στο εξωτερικό και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη, το κέφι είναι ανεβασμένο και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος και να περάσεις μοναδικά. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν καθώς πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και δεν είναι πιθανόν να περάσεις απαρατήρητος. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να δοθούν και για νομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και δεν αφήνει περιθώρια για εσωστρέφεια δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να αφήσεις πίσω τη ρουτίνα, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε αμέλεια και να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Οι συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να εξάρουν πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα πρωταγωνιστούν καθώς απολαμβάνεις τις νέες γνώσεις που ανοίγουν τους ορίζοντές σου σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση ή να προκύψει καθοριστική γνωριμία για την προσωπική σου ζωή. Η αισιοδοξία και η θετική προσέγγιση των πραγμάτων κυριαρχούν και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεργασίες που θα είναι άκρως ευοίωνες για εσένα. Γεγονός είναι ότι με τις κινήσεις που μπορεί να υπάρξουν αυτή την περίοδο έρχεσαι πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και έντονη είναι η διάθεσή σου να συζητήσεις ζητήματα που κυρίως απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να επικρατεί ηρεμία και ισορροπία. Η διάθεσή του να ακούς και να καταλάβεις τους άλλους είναι καθοριστική, όμως είναι σημαντικό να εκφράσεις και εσύ αυτά που νιώθεις και πιστεύεις, διαφορετικά μπαίνεις σε μία διαδικασία του να καταπιέζεις τον εαυτό σου που δεν οδηγεί πουθενά. Οι συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι σημαντικές καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα ποια είναι αυτή που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη και εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη βοηθά να εξομαλυνθεί η καθημερινότητα και οι πολλές απαιτήσεις που μπορεί να έχει και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη, κυρίως σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου. Πιθανόν είναι να υπάρχουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα δουλειά ή δεν αποκλείονται νέες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε ότι αφορά την καριέρα. Γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο είναι πολύ πιθανές που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να δώσουν το στίγμα τους στην προσωπική σου ζωή.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε εργασιακό επίπεδο. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η άμεση διάκριση του τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι θα λειτουργήσει ευεργετικά στο να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις επωμιστεί. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε τάσεις επικριτικότητας και γκρίνιας που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί είναι αυτές που θα δημιουργήσουν δυσάρεστο πλήγμα στο εργασιακό περιβάλλον. Καλό είναι να το αποφύγεις.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 5-11.8.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα