Τί προβλέπουν τα ζώδια από 4-11.3.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και εντείνει την εσωστρέφεια, τη μοναχικότητα και το ταξίδι του μυαλού, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα λάθη που θα σε εκθέσουν στην καθημερινότητα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία, το προτιμότερο είναι να αφήσεις

το χρόνο να περάσει και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και αποφάσεις.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και για την επόμενη επταετία καλείσαι να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς η προσκόλληση σου σε αυτές και η λογική του «έχω άρα αξίζω» πρόκειται να ανατραπεί, γι’ αυτό είναι προτιμότερο ο ίδιος να δρομολογήσεις αλλαγές που θα σου δείξουν ποιες είναι οι πραγματικές του ανάγκες.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις αφού σε ωθεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα θέματα, όμως η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί θολό τοπίο και έλλειμμα ξεκάθαρης σκέψης που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν άκρως σταθεροποιητικά και σου δίνουν ρεαλισμό, λογική και δυναμισμό για πιθανές δράσεις και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, μην αφεθείς απόλυτα στο συναίσθημα.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 απογειώνει το πάθος και το ρομαντισμό και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και δεν αποκλείεται να προκαλέσει έντονα προβλήματα σε ότι αφορά την επίτευξη των στόχων που έχεις, όπως επίσης προβλήματα στην επικοινωνία, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στο ζώδιό σου και είναι πια η περίοδος που ξεκινάει για εσένα όπου θα κάνεις τη δική σου επανάσταση, πρώτα προς τον ίδιο σου τον εαυτό, τη νοοτροπία που είχες μέχρι τώρα στη ζωή σου, τον τρόπο σκέψης και δράσης. Αυτό βέβαια θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς εντείνει τη διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν, σχέδια και όνειρα που θέλεις να επιτύχεις, ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα όμως μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά και ξεκάθαρα πως θα πρέπει να κινηθείς και αυτό πιθανά να σου κοστίσει. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη Στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνουν το ρεαλισμό και την ενεργητικότητά του χρειάζεται, καλό είναι όμως να εμπιστευτείς και τη διαίσθησή σου αν προτίθεσαι να κάνεις νέα ξεκινήματα με πρόσωπα που μπορεί μέχρι πρότινος να σε έχουν απογοητεύσει.

Το εξάγωνο του Άρη Το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 σε εφοδιάζει τη φαντασία, την ενεργητικότητα και το δυναμισμό και όλα αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν στο να απογειώσεις την προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, σου δίνεται όμως η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τα επόμενα σου βήματα γι’ αυτό μην την χάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα να προβλήματα.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο φέρνοντας μπροστά σου γεγονότα και ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχεις λύσει, ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα τα κουβαλάς μέσα σου και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με δυναμικό τρόπο. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείς από ότι σε προβλημάτισε και σε πλήγωσε και να ανοίξεις νέο δρόμο μπροστά σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα σου κάτω όμως από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγεί στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό να φέρει λάθος αποφάσεις και απογοήτευση. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω έχουν άκρως θετικό αντίκτυπο καθώς σε βοηθούν να δεις με λογική τις όποιες προτάσεις ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται αλλά και να έχεις το δυναμισμό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις όποια δυσκολία μπορεί να προκύψει. Καλό βέβαια είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις έχοντας μεγαλύτερες βλέψεις και φιλοδοξίες από αυτές που μπορείς να ανταποκριθείς.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 δημιουργεί ιδιαίτερα ρομαντικό και ερωτικό κλίμα και είναι εξαιρετική ευκαιρία να βρεθείς με το σύντροφό σου σε μοναδικές στιγμές για δύο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης με τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ταξίδια στο εξωτερικό που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένα, να θυμάσαι πάντα όμως ότι η πιθανότητα των καθυστερήσεων ή των αναβολών είναι υπαρκτή.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και για την επόμενη επταετία έρχεται να ανατρέψει τις φιλικές του σχέσεις με το να απομακρύνεις πρόσωπα που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται πραγματικά τον τρόπο σκέψης σου και να βάλεις στη ζωή σου νέους πρωτοποριακούς τους ανθρώπους που έχουν πολλά να σου δώσουν. Στόχοι και φιλοδοξίες αλλάζουν ριζικά.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τη σχέση σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά με τις επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να έχεις. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να ωραιοποιήσεις τα οποία πρόσωπα ή καταστάσεις προκύψουν, κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν βοηθητικά και σε εφοδιάζουν με ρεαλισμό, δυναμισμό και ενεργητικότητα που μαζί με τη διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσουν σωστά.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 λειτουργεί αποδοτικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες και την δράση σου μέσα σε αυτές καθώς φαντασία και ο δυναμισμός εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και εντείνει την εσωστρέφεια, την καχυποψία και την ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να ανακαλύψεις πιθανά απωθημένα και ενοχές που μπορεί να λειτουργούν αρνητικά στην ερωτική σου ζωή. Απέφυγε συναλλαγές και συμφωνίες για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που επιθυμείς.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και έρχεται για να δονήσει για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να επαναστατήσεις κάτω από την πίεση των προϊσταμένων σου ή της παρούσας καριέρας που έχεις επιλέξει και να ανατρέψεις οριστικά το σκηνικό επιλέγοντας κάτι διαφορετικό, πρωτοποριακό, πρωτότυπο.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς εντείνει το συναισθηματισμό, τη νευρικότητα, την καχυποψία, το πάθος και όλα αυτά μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα που θα δυναμιτίσει την προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δεν σε βοηθά να έχεις αντικειμενική άποψη των πραγμάτων και οι προσωπικές σου ανασφάλειες λειτουργούν αρνητικά καθώς εκτοξεύουν πιθανή ζήλια που μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν καθώς σε εφοδιάζουν με ρεαλισμό και δυναμισμό για να πετύχεις αυτά που θέλεις, όμως καλό είναι να αποφύγεις σημαντικά βήματα κάτω από αυτές τις συνθήκες γιατί πιθανά να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και να οδηγηθείς σε λάθη.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 εναρμονίζει ενεργητικότητα, πάθος και φαντασία και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και το πιθανότερο είναι να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο σε ότι αφορά τις σχέσεις σου αλλά και τις συνεργασίες σου καθώς η ασυνεννοησία και οι παρερμηνείες μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές. Μην επιδιώξεις να αρχίσεις νέες συνεργασίες αυτή την περίοδο, καλύτερα είναι να περιμένεις να επιστρέψει ο Ερμής ορθόδρομος για να κάνεις τις όποιες κινήσεις σου.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά την πορεία της ζωής σου, την προσωπική σου κοσμοθεωρία μέσα από νέα πνευματικά ενδιαφέροντα που θα σε εξελίξουν σημαντικά. Αλλαγές θα υπάρξουν σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι βέβαιο ότι θα απομακρύνεις πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορεί να εναρμονιστούν με την καινούργια πραγματικότητα.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που όμως γίνονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια διαύγειας και καθαρής σκέψης και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν ευεργετικά στο να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και να έχεις τον κατάλληλο δυναμισμό να δράσεις και αντιδράσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, καλό θα είναι βέβαια να μην αφεθείς στο συναίσθημα και να εμπιστευτείς και την διαίσθησή σου που δεν θα σε απογοητεύσει.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 δημιουργεί ιδανικό κλίμα για εσένα και το σύντροφό σου καθώς πάθος και φαντασία συνδυάζονται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς δημιουργώντας έντονα προβλήματα στον καθημερινό προγραμματισμό και στην εργασία σου καθώς αναβολές και καθυστερήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και να απογειώσουν τη νευρικότητα, την γκρίνια δημιουργώντας ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην επικοινωνία με συναδέλφους στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς οι παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και φέρνει με δυναμικό τρόπο στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα που μπορεί να έχεις καλώντας σε να τα αντιμετωπίσεις κατάματα και να αλλάξεις ριζικά πλεύση. Η επιρροή στα οικονομικά σου είναι δεδομένη και είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένεις, εάν όμως ρισκάρεις μπορεί να δεις θετικά αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα είναι όμως πραγματικότητα ότι οι συνθήκες δεν είναι ξεκάθαρες καθώς τα Φώτα βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει στο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν αργότερα στην απογοήτευση. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε εφοδιάζουν με δυναμισμό, διαίσθηση και ρεαλισμό και είναι αυτά τα συγκεκριμένα όπλα που μπορεί να σε βοηθήσουν για να ξεφύγεις από παγίδες που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο σου.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος, η έξαψη και ο ρομαντισμός συμπλέουν με μοναδικό τρόπο και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και εντείνει την δυσκολία στην επικοινωνία στην ερωτική σου ζωή αλλά και την καθυστέρηση της εξέλιξης καλλιτεχνικών δράσεων και ενδιαφερόντων που πιθανά να έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που ενδιαφέρονται και πάλι να μπουν στη ζωή σου, μόνο που καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να σκεφτείς καλά τι σε οδήγησε στο να απομακρυνθείς από αυτούς.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και δράσης σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που θα οδηγήσει πιθανά σε αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι κεραυνοβόλου έρωτες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι, καλά θα κάνεις όμως να θυμάσαι ότι όπως ξαφνικά μπήκαν στη ζωή σου έτσι αιφνίδια μπορεί να φύγουν.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε οδηγεί σε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, μόνο που αυτό γίνεται κάτω από εξιδανικευμένες συνθήκες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ιδιαίτερα αποπροσανατολιστικό και ωραιοποιημένο κλίμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη που μπορεί να σε πληγώσουν. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν ως βοηθητικά καθώς δίνουν το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη λογική, πρόσεχε όμως γιατί δεν αποκλείεται ανταγωνιστικές τάσεις να λειτουργήσουν εκρηκτικά στη σχέση.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 αυξάνει κατακόρυφα το πάθος, την έξαψη και τον ερωτισμό στην ερωτική σου ζωή καθώς συνδυάζεται μοναδικά με ρομαντισμό και φαντασία και μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά για τη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και εντείνει ζητήματα επικοινωνίας και συνεννόησης σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα που μπορεί να την απασχολούν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες μπορεί να λειτουργήσουν εμπρηστικά για τις σχέσεις και να προκύψουν έντονες συγκρούσεις.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και για την επόμενη επταετία δρομολογείται στη ζωής σου ριζική αλλαγή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς δείχνεις να επαναστατείς στη συμβατικότητα και να θέλεις να αλλάξεις εργασιακή πλεύση μπαίνοντας σε πρωτότυπα και πρωτοποριακά μονοπάτια. Η ρήξη με συναδέλφους και η αντιδραστικότητά σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή σου ζωή καθώς πιθανά να επιθυμείς να ανοίξεις τα φτερά σου για τη δική σου οικογένεια ή να πάρεις πρωτοβουλίες για θέματα της πατρικής σου, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι συνθήκες δεν είναι οι καταλληλότερες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εξιδανίκευση και αυταπάτες και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνουν το δυναμισμό, τη λογική και το ρεαλισμό που μαζί με τη διαίσθηση μπορούν να σε καθοδηγήσουν μοναδικά, γι’ αυτό καλό είναι να τα εμπιστευτείς.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητα και να βάλεις στη σχέση σου φαντασία μένοντας μακριά από λεπτομέρειες και εμμονές που μπορεί να δημιουργούν έντονα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς κάνοντας εντονότερα από ποτέ τα επικοινωνιακά προβλήματα σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σαφής σε ότι εκφράζεις και να μην δημιουργείς εύκολα παρεξηγήσεις μη καταφέρνοντας να κατανοήσεις αυτά που λένε οι άλλοι. Ιδιαίτερη προσοχή σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες και πιθανά ταξίδια που μπορεί να προκύψουν, καθώς αναβολές και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και έρχεται για να ανατρέψει καθολικά τον τρόπο σκέψης και δράσης σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς πιθανό είναι να προκύψουν κεραυνοβόλου έρωτες που θα σε κάνουν να χάσεις το μυαλό σου και θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο Ουρανός διέπεται από αστάθεια γι’ αυτό και αιφνίδια μπορεί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να φύγουν από τη ζωή σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, σε σχέση με γνώσεις και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι συνθήκες όμως δεν είναι ιδανικές καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσουν στο να δημιουργήσεις παραμυθένιες καταστάσεις και να πάρεις λάθος αποφάσεις που θα καταλήξουν εις βάρος σου. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου ενισχύει το δυναμισμό, τη διάθεση για δράση και το ρεαλισμό και καλά θα κάνεις να δείξεις εμπιστοσύνη στη λογική σου και να για να μην πληγωθείς στο τέλος.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 μπορεί να απογειώσει τον έρωτα, τη διασκέδαση και την αισιοδοξία καθώς πάθος, ενεργητικότητα, ρομαντισμός και φαντασία εναρμονίζονται μοναδικά και απογειώνουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και σε βάζει σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες καθώς είναι έντονος ο προβληματισμός σου για τα οικονομικά σου και κυρίως για το πώς θα καταφέρει να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δυσκολία στην επικοινωνία και απολυτότητα μπορεί να δυναμιτίσει την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και φέρνει για την επόμενη επταετία ανατροπές στην οικογενειακή σου ζωή και στην ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις σε ότι αφορά την οικογένεια, πιθανές μετακομίσεις στο εξωτερικό και βαθύτερα απαλλαγή από νοοτροπίες και στεγανά που η οικογένειά σου έχει εμφυσήσει.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε ωθεί σε μία δυναμική αρχή σε σχέση με οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα που γίνεται όμως κάτω από ιδιαίτερα θολές συνθήκες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να εμπιστευτείς και να πάρεις λάθος αποφάσεις που θα έχουν κόστος τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνουν το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη διαίσθηση που παράλληλα με το ρεαλισμό μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε κατευθύνουν μοναδικά ώστε να αποφύγεις παγίδες που θα σε οδηγήσουν σε λάθη με αποτέλεσμα να πληγωθείς.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 απογειώνει το ρομαντισμό, το πάθος και τον ερωτισμό στις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου για δύο στον προσωπικό σου χώρο που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά την προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία που αφορά τη δική σου δράση σε σχέση με τους στόχους που έχεις θέσει, σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές σου κινήσεις και κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος με τις επιλογές σου. Σημαντικό είναι να μην προβείς σε νέα ξεκινήματα ή νέες συνεργασίες που το πιθανότερο είναι να μην ευοδωθούν.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και έρχεται για να ανατρέψει την επόμενη επταετία τις σχέσεις με το κοντινό σου περίγυρο καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να απομακρυνθείς από πρόσωπα σημαντικά για εσένα καθώς θα δεις ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πορεία που έχεις επιλέξει από δω και στο εξής και δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου εξιδανικεύει τις συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί αυταπάτες και ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και τελικά να πληγωθείς. Τα εξάγωνα των Φώτων με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για σένα καθώς σου δίνουν τον κατάλληλο δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη λογική που σε συνδυασμό με την διαίσθηση μπορούν να σε οδηγήσουν στο να αποφύγεις παγίδες και πληγές που μπορεί να σε στιγματίσουν.

Το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 10.03 δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και ερωτικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για μία απόδραση με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά τη σχέση σου και θα εκτοξεύσει το πάθος.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 4-11.3.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, δραση, διαυγεια, επιρροή, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξαψη, αποτελεσματα, δουλεια, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, πιεση, προγραμμα, σεληνη, ωρα, αισιοδοξια, απωθημενα, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, γεγονοτα, γινεται, γινονται, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, εκρηκτικα, εκρηκτικο, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, επικοινωνια, επιρροή, ερμης, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ιδιο, θετικο, θυμασαι, θολο, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νοοτροπια, ξεκινημα, παντα, ουρανος, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρηξη, ρομαντισμος, σαφης, σεμιναρια, συγκεκριμενα, σχεδια, ταξιδια, φαντασια, φτερα, χατζηβασιλειου, ψυχολογικα, ομορφα, βηματα, ερωτες, για σενα, γνωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, μπροστα, παιχνιδι, πληγες, ταξιδι, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα