Τί προβλέπουν τα ζώδια από 3-9/9/2018

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα και της Αφροδίτης από τον Ζυγό στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει όμορφες και χαλαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά και στιγμές διασκέδασης και χαράς με την παρέα που θα επιλέξεις. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και εντείνεται η προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να επιλύσεις. Η άμεση

διάκριση που σε χαρακτηρίζει αλλά και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων μόνο βοηθητικά μπορεί να λειτουργήσουν. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις ζητήματα που σε απασχολούν σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο.

Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις ο γεννημένος στο τέλος του ζωδίου, στις 08.09 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω σου προκαλεί έντονη εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της έντονης ανάγκης για κοινωνικότητα και φλερτ και της επιθυμίας για διάκριση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Εντάσεις με το ταίρι ή με τους ανωτέρους σου είναι πολύ πιθανές. Η Αφροδίτη στις 09.09 περνάει στον Σκορπιό, όπου και θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, ανεβάζει το πάθος και την καχυποψία στην σχέση σου και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθείς δημιουργώντας σκηνές ζηλοτυπίες λόγω των έντονων ανασφαλειών και των φόβων που έχεις. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια και κληρονομιές.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνουν τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να μην σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε γεμίζουν με ψυχικό σθένος, έντονη διαίσθηση, θετική σκέψη και αισιοδοξία για αυτό το νέο βήμα. Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις λογική και συναίσθημα, προβλέπεται να είναι ένα ιδιαίτερα θετικό βήμα σε ότι αφορά την εργασία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα και της Αφροδίτης από τον Ζυγό μπορεί να φέρει αρμονικές στιγμές και συζητήσεις τόσο στο σπίτι με πρόσωπα της οικογένειας, όσο και στην δουλειά με συναδέλφους. Με τον Ερμή να περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Η διάθεση για φλερτ είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει την επόμενη περίοδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι πιθανά να εγκλωβίζεσαι στις προσωπικές σου απόψεις και να μην ακούς ή συμμερίζεσαι τις απόψεις των γύρω σου. Στόμφος και ανάγκη αυτοπροβολής μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκειες.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση κατακόρυφα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Είναι γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μία εσωτερική διαμάχη, αφού η ανάγκη σου να είσαι άψογος στις καθημερινές υποχρεώσεις έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για ξεφάντωμα, ταξίδια, συζητήσεις με παρέες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί έντονα στο ταίρι σου, σε συναδέλφους αλλά και σε παρέες που θα βρεθεί προκαλώντας διαμάχες. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η ανάγκη για κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και έρωτα είναι χαρακτηριστική. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν μία νέα πορεία στην ζωή σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να χαρακτηρίσει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και την δημιουργικότητά σου. Νέες σημαντικές γνωριμίες μπορεί να αλλάξουν σημαντικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει έντονο συναισθηματισμό, αλλά και ανάγκη εξιδανίκευσης προσώπων που μπορεί να μην σου επιτρέπει να δεις λογικά και αντικειμενικά. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζουν αποφασιστικότητα, πάθος, διαίσθηση και αισιοδοξία που θα είναι σημαντικά «εφόδια» για τις όποιες επιλογές σου. Είναι βέβαιο ότι βρίσκεσαι μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα αλλάξει το ρου της ερωτικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα και της Αφροδίτης από τον Ζυγό σηματοδοτεί έντονες κοινωνικές στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα, παρέες με νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά και έντονο φλερτ και ερωτικές περιπτύξεις με το ταίρι σου. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και σε καλεί να στραφείς στην οικογένεια και σε ζητήματα που την απασχολούν. Οι συζητήσεις θα είναι αρκετές και αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι η κατανόηση που δείχνεις, η διάθεση να καταλάβεις και να συμπαρασταθείς σε όποιο οικείο πρόσωπο σε χρειαστεί. Πρόσεχε μόνο την τάση να οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων που σε φορτίζει ψυχολογικά.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω εντείνει την νευρικότητα και το έλλειμμα ικανοποίησης μέσα σου, καθώς δείχνεις να μην μπορείς να ισορροπήσεις την ανάγκη σου για φλερτ και καλοπέραση με την επιθυμία για έντονο συναίσθημα που θα μαλακώσει τους φόβους σου. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου δημιουργώντας κόντρες. Εκτόνωσε την ένταση με πάθος και δεν θα χάσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η καθημερινότητα δείχνει να εξομαλύνεται, όπως και οι σχέσεις σε εργασιακό επίπεδο. Εξαιρετική συγκυρία για να ασχοληθείς με το σώμα σου και την περιποίησή του.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, επηρεάζει τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο, σου δίνει την μοναδική ευκαιρία για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις για αλλαγή κατοικίας ή για το ξεκίνημα της δικής σου οικογένειας. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει στο να ωραιοποιήσεις καταστάσεις και πρόσωπα, δημιουργώντας έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε «οπλίζουν» με ένστικτο και ενισχυμένη αντίληψη, πάθος και αισιοδοξία γι’ αυτή τη νέα πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Αν καταφέρεις να έχεις σε σωστές δόσεις λογική και ευαισθησία μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η εβδομάδα αυτή αρχίζει ανάλαφρα, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σου χαρίσει χαλαρές στιγμές με φίλους και την οικογένεια, που θα περάσεις όμορφα. Ευκαιρία είναι να περάσεις και ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου, αφού η διάθεση είναι ανεβασμένη. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και η διάθεση για κοινωνικότητα, συζητήσεις και νέες γνώσεις γίνεται εντονότερη από ποτέ. Είναι σημαντικό για εσένα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε γεμίσουν με γνώση και πληροφορία. Είναι ακόμα πολύ πιθανά τα κοντινά ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις στιγμές μακριά από την ρουτίνα.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα τόσο στην οικογένεια, όσο και σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη για χαλαρές στιγμές στο σπίτι έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για δράση σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που σου προκαλεί ένταση, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις προβλέπονται έντονες. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, ο έρωτας καθίσταται το σημαντικότερο σημείο αναφορά. Είναι γεγονός ότι ερωτοτροπείς σε κάθε ευκαιρία και διασκεδάζεις με μοναδικό τρόπο, εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο πέρασμά σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις τόσο στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, αλλά και σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον συναισθηματισμός και την εξιδανίκευση των προσώπων, οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε γεμίζουν ψυχική δύναμη, διαίσθηση και ένστικτο, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι αν καταφέρεις να ισορροπήσεις το έντονο συναίσθημα θα καταφέρεις να κάνεις ιδανικές επιλογές που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις κοντινές σου σχέσεις αλλά και τις συμφωνίες σου.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η εβδομάδα αρχίζει με εξαιρετικούς οιωνούς, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί διάθεση για κοινωνικότητα, συζητήσεις χαλαρές με παρέες και φίλους, διάθεση για φλερτ και παιχνίδι που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεσή σου. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου ζητήματα. Συζητήσεις για διευθετήσεις λογαριασμών, πλάνα για νέους πόρους εισοδήματος έρχονται στο προσκήνιο και μπορείς αργά και μεθοδικά να επιτύχεις αυτά που έχεις στο νου σου. Προσοχή μόνο στην απολυτότητα που μπορεί πολλές φορές να δείξεις.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω προκαλεί συγκρούσεις και ένταση μέσα σου, καθώς η ανάγκη για κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, ερωτικό παιχνίδι έρχεται αντιμέτωπη με την επιθυμία για να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινές και εργασιακές υποχρεώσεις που σε γεμίζουν άγχος. Η λογική σκέψη και η ψυχραιμία θα είναι τα εφόδιά σου για να αποφύγεις καυγάδες με το ταίρι και τους συναδέλφους σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η ανάγκη να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο γίνεται εντονότερη. Βραδιές ρομαντικές για δύο με το ταίρι σου είναι ιδανικές, ενώ δεν αποκλείεται να ενδιαφερθείς για να αλλάξεις την διακόσμηση του σπιτιού σου. Προσοχή στα έξοδα!!

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Νέοι πόροι οικονομικοί μπορεί να υπάρξουν, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση, με την αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να σε ωθεί στο να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί στο τέλος να σου στοιχίσουν. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βέβαια σε εφοδιάζουν ψυχικό σθένος, έντονο ένστικτο, αισιοδοξία και εύνοια σε αυτό το καινούργιο σου βήμα, γι’ αυτό προσπάθησε να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και είναι δεδομένο ότι τα αποτελέσματα θα είναι άκρως θετικά για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με ευχάριστη διάθεση, αφού το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Ζυγό ισορροπεί την διάθεσή σου, δημιουργεί όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου ή με την παρέα σου σε ήσυχα βράδια που επιλέγεις να έχεις. Συζητήσεις ευχάριστες με αναμνήσεις του παρελθόντος κυριαρχούν. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 06.09, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια και παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι έντονη η ανάγκη σου να προβληθείς και γι’ αυτό πρωτοστατείς σε συζητήσεις. Πρόσεχε μόνο την τάση υποκειμενισμού και την διάθεση να παρεξηγείς εύκολα αυτά που ακούς.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω νιώθεις έντονα εκνευρισμό και αυτό μπορεί να εκτονωθεί με ευκολία στους γύρω ή στο ταίρι σου. Η ανάγκη για ασφάλεια και ηρεμία έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για δράση και προβολή και αυτό είναι αρκετό για να νιώσεις ένταση και να εκτονωθείς προκαλώντας προβλήματα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η ανάγκη για φλερτ, νέες γνωριμίες και διασκέδαση είναι χαρακτηριστική. Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται τόσο έντονο που δεν θα διστάσεις να παίξεις σε πολλά ταμπλό, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, επηρεάζει τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι μία νέα σημαντική αρχή για εσένα και τις προσωπικές σου συναισθηματικές και ψυχικές ανάγκες. Συνεργασίες και προσωπική ζωή μπαίνουν σε νέο δρόμο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα φέρουν άλλη τροπή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε γεμίζει συναισθηματισμό και ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα πρέπει να έχεις στο νου σου για να μην πληγωθείς. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε γεμίζουν ψυχική και συναισθηματική δύναμη, ένστικτο και θετική διάθεση για αυτό την νέα τροπή της ζωής σου. Εναρμόνισε λογική και ευαισθησία και θα είσαι ο κερδισμένος!

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Με καλή διάθεση αρχίζει η εβδομάδα αυτή, καθώς ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σου δίνει την ώθηση για να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα αλλά και με το ταίρι σου. Χαλαρές και ευχάριστες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις και να διασκεδάσεις με δικούς σου ανθρώπους. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09, κάτι που εντείνει την εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Είναι γεγονός ότι το μυαλό ταξιδεύει και οι αναμνήσεις κατακλύζουν την σκέψη σου. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά την κάθε κατάσταση.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και του Άρη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα, καθώς η ανάγκη για προβολή, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και ερωτικά παιχνίδια έρχεται σε σύγκρουση με την ένταση που πιθανά να επικρατεί σε οικογενειακό επίπεδο. Αυτό θα σε ωθήσει πιθανά να εκτονωθείς τόσο στο ταίρι σου, όσο και σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος προκαλώντας εντάσεις και συγκρούσεις. Διατήρησε χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, ωθώντας σε σέ έξοδα σε σχέση με την ικανοποίηση των αναγκών σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι σπατάλες, γιατί πιθανά να προβείς σε άσκοπες αγορές που μετά θα μετανιώσεις.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου ότι αφορά το παρελθόν και καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα εργασιακά που έρχονται στο φως και θα πρέπει να κλείσεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει εντονότερη από ποτέ την ευαισθησία σου, κάτι που δεν δημιουργεί αντικειμενικές συνθήκες για εσένα. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε βοηθούν να ισορροπήσεις, να βρεις ψυχικό σθένος, ένστικτο και αισιοδοξία στο να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα απαλλαγμένος από βαρίδια του παρελθόντος που σε κρατούν συναισθηματικά όμηρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με ευχάριστη διάθεση αρχίζει η εβδομάδα αυτή, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε γεμίζει με ευαισθησία και καλή διάθεση, φροντίζοντας να περάσεις όμορφες στιγμές τόσο με το ταίρι σου, όσο και με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Οι χαλαρές και ευχάριστες συζητήσεις πρωταγωνιστούν. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και η ανάγκη να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη. Οι ιδέες και η πρωτοποριακή σου στάση εντυπωσιάζει και δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου και να σε γνωρίσουν, ασπαζόμενοι τις απόψεις σου.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω εντείνει την νευρικότητα και είναι γεγονός ότι η ανάγκη για απομόνωση με το ταίρι σου έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για δράση και κοινωνικότητα, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί με ένταση στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας προβλήματα. Καλύτερα να εκτονώσεις την τόση ενέργεια σε πάθος, παρά σε καυγάδες και προστριβές. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η γοητεία και η ανάγκη για προβολή εκτοξεύεται, κάτι που θα γίνει έντονο στο περιβάλλον σου. Νέες γνωριμίες που θα φέρουν σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών, κοινών δράσεων με ομάδες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στον φιλικό σου περίγυρο. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει την ευαισθησία και τον συναισθηματισμό και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις που θα προκύψουν. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε εφοδιάζουν με ψυχική δύναμη, διαίσθηση και αισιοδοξία που είναι τα σημαντικότερά σου όπλα στο να κάνεις τις σωστότερες για εσένα επιλογές. Οι σωστές δόσεις συναισθήματος και ρεαλιστικές σκέψης μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Με χαρούμενη και χαλαρή διάθεση αρχίζει αυτή η εβδομάδα, αφού το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στον Λέοντα με την Αφροδίτη στον Ζυγό δίνει ευχάριστο κλίμα σε παρέες που μπορεί να βρεθείς και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Όμορφες μπορεί να είναι και οι στιγμές με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σου και σχέδια που έχεις στο να την προωθήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να καταξιωθείς και είναι καιρός τώρα να δρομολογήσεις τις συνθήκες γι’ αυτό. Καλό είναι μόνο να προσέχεις, γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος και αυστηρός και αυτό να φέρει προστριβές.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, καθώς νιώσεις να συγκρούεται μέσα σου η ανάγκη να βρίσκεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα και να ασχοληθείς με κοινούς σκοπούς και η επιθυμία να μείνεις μόνος με το ταίρι σου και να νιώσεις ασφάλεια. Είναι γεγονός ότι τα αντικρουόμενα αυτά συναισθήματα μπορεί να εκτονωθούν έντονα στο ταίρι σου και να δημιουργηθούν συγκρούσεις που θα κοστίσουν στην σχέση σου. Το πάθος είναι ο κατάλληλος τρόπος εκτόνωσης. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, έρχεσαι αντιμέτωπος με ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος και πρόσωπα εμφανίζονται και πάλι στην ζωή σου ζητώντας και πάλι να βρεθούν δίπλα σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, επηρεάζει τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Νέες προτάσεις είναι πιθανές που θα λειτουργήσουν θετικά στην εξέλιξή σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να μην σε αφήνει να δεις αντικειμενικά την όποια κατάσταση προκύψει, γι’ αυτό καλό είναι να περιορίσεις τον συναισθηματισμό. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βέβαια σε οπλίζουν με αλάθητο ένστικτο, έντονο ψυχικό σθένος και θετική διάθεση για αυτό το νέο βήμα, κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη για εσένα πορεία των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Με χαλαρή και χαρούμενη διάθεση αρχίζει η εβδομάδα αυτή, αφού ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές μα παρέες σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, αλλά ακόμα μπορείς να δημιουργήσεις άκρως ερωτικό κλίμα και να ζήσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και το μυαλό επιλέγει να ταξιδεύει. Είναι γεγονός ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείονται ταξίδια στο εξωτερικό που θα σε γεμίσουν γνώσεις από διαφορετικούς πολιτισμούς.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στο ζώδιό σου σού δημιουργεί ένταση, καθώς η ανάγκη για προβολή και αναγνώριση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για άμεση δράση και παρορμητισμό στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή γιατί η νευρικότητα αυτή είναι πιθανό να εκτονωθεί στο ταίρι ή στον επαγγελματικό περίγυρο και να δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, γίνεται έντονη η ανάγκη ανεξαρτησίας και ελευθερίας μέσα στην σχέση, κάτι που μπορεί να φέρει συγκρούσεις με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν φιλικά πρόσωπα που να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί στο να θέσεις μία νέα πορεία στην ζωή σου, σύμφωνα με την πνευματική σου εξέλιξη. Ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα κλείσεις για να κάνεις μία νέα αρχή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε γεμίζει έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως σε βοηθούν με τον δυναμισμό, την έντονη διαίσθηση και την αισιοδοξία να οδηγηθείς στην θετικότερη για εσένα κατεύθυνση. Αφέσου στο ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Με εξαιρετική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα με την Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με συνεργάτες, παρέες αλλά και το ταίρι σου. Είναι γεγονός ότι το κέφι και οι ευχάριστες συζητήσεις μπορούν να σου δώσουν μοναδικές στιγμές. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερος εσωστρεφής και παρατηρητικός. Είναι έντονη η καχυποψία που αντιμετωπίζεις τους άλλους, κυρίως το ταίρι σου. Είναι σημαντική εποχή για να προχωρήσεις σε συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικά ζητήματα.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν θα σου είναι δύσκολο να εκτονωθείς στο ταίρι σου. Η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι, ταξίδι και διασκέδαση έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία του να μείνεις μόνος σου και να αντιμετωπίσεις πληγές του παρελθόντος. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια σε πάθος στην ερωτική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η ανάγκη για προσωπική αναγνώριση και προβολή σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο είναι δεδομένη. Πρόσωπα που πιθανά να γνωρίσεις μπορούν να παίξουν ρόλο τόσο στην καριέρα, όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να μην αφεθείς στο συναίσθημα, γιατί η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί στο να εξιδανικεύσεις πρόσωπα εμπλεκόμενα και αυτό να σου κοστίσει. Εκμεταλλεύσου την έντονη διαίσθηση και την εύνοια που σε οπλίζουν οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και είναι βέβαιο θα κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα. Άμεσο αντίκτυπο θα έχει και στην επαγγελματική σου πορεία, καθώς δεν αποκλείεται μία αύξηση λόγω αναβάθμισης.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Με κέφι και χαρούμενη διάθεση αρχίζει η εβδομάδα αυτή, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα με την Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και στην ερωτική σου σχέση. Είναι γεγονός ότι μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα με συναδέλφους. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 και μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων για νέες συνεργασίες. Η έντονη κατανόηση που δείχνεις οδηγεί σε εξαιρετικές συμφωνίες. Δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει την νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι ή με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη για προσκόλληση στον σύντροφο και για πάθος έρχεται μέσα σου σε σύγκρουση με την επιθυμία για δράση με φιλικά σου πρόσωπα και ελευθερία, κάτι που σε επηρεάζει άμεσα. Καλό είναι να εκτονώσεις την ένταση αυτή σε ερωτικό πάθος για να αποφύγεις ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 09.09, που θα γυρίσει ανάδρομη στις 05.10, η ανάγκη για έρωτα, παιχνίδι και διασκέδαση είναι έντονη. Η αισιοδοξία και το χιούμορ σου γίνεται μαγνήτης για τους γύρω σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, επηρεάζει τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στην ζωή σου που να σε κατευθύνουν σε μία νέα πορεία. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει την ευαισθησία και την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα πρέπει να το αποφύγεις. Όμως, οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζουν αποφασιστικότητα, διαίσθηση και θετική σκέψη, ψυχικά εφόδια που είναι σημαντικά για να πάρεις γενναίες αποφάσεις και να κάνεις σωστές επιλογές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο για εσένα. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 3-9/9/2018 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, φλερτ, νέα, επηρεάζει, δραση, φως, καιρος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, διακοσμηση, αφροδιτη, βημα, γνωση, δανεια, δουλεια, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, σεληνη, σθενος, φλερτ, φως, ωθηση, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αναμνησεις, αυτοπεποιθηση, αψογος, βραδια, βραδυ, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γοητεια, δεδομενο, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δειχνει, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηρεμια, ησυχα, θετικο, θετικη σκεψη, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαθος, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, ξεφαντωμα, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σκηνες, σωμα, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, χιουμορ, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, αυστηρος, αγορες, ασφαλεια, γνωσεις, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, ομηρο, οψεις, παιχνιδι, πληγες, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα