Τι προβλέπουν τα ζώδια από 23/03 – 29/03/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24.03 σου δίνει την ώθηση να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι δεδομένο ότι οι προσπάθειες που θα καταβάλει σε αυτήν

την περίοδο θα στεφθούν με επιτυχία εάν φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και δείκτης ωριμότητας τις αποφάσεις σου. Είναι αυτές οι κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει ζητήματα του χαρακτήρα σου που λειτουργούν σαν τροχοπέδη και δεν σου επιτρέπουν να πιστέψει στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Στις αρχές της εβδομάδας είναι γεγονός ότι η ένταση που μπορεί να μεταφερθεί από εξωγενείς παράγοντες στη σχέση σου δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου προς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς φέρεται να υπάρχει ψυχολογική πίεση που πιθανά να εκτονώσεις εις βάρος του. Το σαββατοκύριακο σου δίνεται ιδανική ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή και να εκδηλώσεις με άμεσο τρόπο συναισθήματα νιώθοντας ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να χαρείς ότι σε ευχαριστεί με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σύνοδος του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που καλείσαι να αποφύγεις με μαεστρία. Απέφυγε να μπεις σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και διάθεση για σφοδρή αντιπαράθεση. Δες τι είναι αυτό που πραγματικά μπορείς να καταφέρεις με τις δικές σου κινήσεις και έμεινε μακριά από χειριστικές διαθέσεις και επιθυμία επιβολής που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην καριέρα της στις προσωπικές επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το παρελθόν και εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ήρθε η ώρα να δεις κατάματα πληγές και απωθημένα που μπορεί να σε εμποδίζουν στο σήμερα να προχωρήσεις με δυναμισμό. Απόλαυσε τις στιγμές και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό χωρίς να σε προβληματίζει ή να σκέφτεσαι ότι δεν αρέσεις για αυτό που είσαι. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες είναι αυτές που βάζουν εμπόδιο στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου ζητώντας βέβαια και την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών. Αυτό μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα αισιόδοξο τρόπο χωρίς να ενοχλήσεις το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις την κάθε στιγμή αφού πρωταγωνιστείς στην προσωπική σου ζωή και στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε υποθέσεις που μπορεί να σε βαραίνουν και να σου δημιουργούν πρόβλημα στην προσωπική σου εξέλιξη. Είναι αυτές που θα σου δώσουν την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχος και να δεις την επαγγελματική σου πορεία θετικά και δημιουργικά. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές απολαβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τώρα πραγματικότητα αυτό που ονειρευόσουν. Με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσεις σε επούλωση των πληγών που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί σε περίπτωση αποτυχίας και μη επίτευξης τον προσωπικό σου σχεδίων παλιότερα. Οι φίλοι θα είναι πρωταγωνιστές καθώς θα είναι δίπλα σου, αρωγοί στην κάθε σου προσπάθεια.

Αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός σε χαρακτηρίζει και είναι βέβαιο ότι θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς γεννά μοναδικά συναισθήματα. Πάθος και συναισθηματική ένταση δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν και να δημιουργήσουν έντονα αισθησιακό σκηνικό καθώς φαίνεται να ξυπνούν συναισθήματα που είχες κρύψει καλά μέσα σου. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που μπορούν να σου προσφέρουν και κινήσου με βάση την διαίσθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά ενταγμένος σε μία ομάδα και στον απώτερο σκοπό της. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την αδιαλλαξία που πολλές φορές κάνει την εμφάνισή της και δυσκολεύει την επικοινωνία με τους ανωτέρους σου. Κλείσε τώρα παλιότερες υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα καθώς φαίνεται να βρίσκεσαι κερδισμένος με τις απολαβές να είναι αυξημένες κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα σου καθώς φαίνεται ότι είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις τον τρόπο που την διαχειρίζεσαι θέλοντας έτσι να κλείσεις πηγές που μπορεί να έχουν προκύψει από παλαιότερες καταστάσεις. Απολαμβάνεις την παρέα με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει το να χαλαρώσεις και να δεις την θετική πλευρά της ζωής, άλλωστε το έχεις ανάγκη καθώς οι δυσκολίες αυτό το διάστημα είναι αρκετές.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να απογειωθείς και επιδιώκεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να βάλεις όρια θέλοντας τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση. Το θετικό είναι ότι το ταίρι σου δεν θα το δει παράλογο από την πλευρά σου καθώς το επικοινωνείς με μοναδικό τρόπο και του δημιουργείς ασφάλεια και σταθερότητα. Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κοινούς στόχους μαζί του, όπως και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να απογειώσουν τα αισθηματικά σου και να δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νέες ευκαιρίες έρχονται σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς για να κλείσεις απωθημένα και πληγές που πιθανά έχουν δημιουργηθεί από πρότερες καταστάσεις. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που δημιουργούνται για καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες καθώς είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την προσωπική εξέλιξη που εσύ αποζητάς. Άλλωστε φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για την κοινωνική καταξίωση που εσύ έχεις σαν πρότυπο και θέλεις να επιτυχείς.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 ανοίγει νέους δρόμους σε ότι αφορά τις σπουδές και την επιμόρφωση που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει η νέες πληγές ή απωθημένα προηγούμενων καταστάσεων. Όλα δείχνουν ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δει την θετική πλευρά της ζωής. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος γίνεται περισσότερο ουσιαστική από ποτέ.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη να μπεις με αισιόδοξη ματιά τα αισθηματικά σου σε οδηγεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να ανανεώσεις την σχέση σου. Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με ότι σε βαραίνει ψυχολογικά και μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν η σχέση ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Το κέφι και η χαρούμενη αντιμετώπιση των δυσκολιών θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και θα εκτιμήσεις την κάθε στιγμή μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορεί να σε φορτίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο όμως παράλληλα σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τι μπορεί να καταφέρεις. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πάρεις πρωτοβουλίες και να λύσει ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο που πιθανά σε αγχώνουν και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα αποδώσει τα μέγιστα και θα εκτιμηθεί δεόντως από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου. Οι διεκδικήσεις για καλύτερες οικονομικές απολαβές μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 σε καλεί να δεις σε βαθύτερο επίπεδο την ψυχολογία σου και πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που μπαίνουν εμπόδιο στη διάθεσή σου. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τις πληγές σου κατάματα και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς τις στιγμές και να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου. Η ένταση που μπορεί να προκύψει θα δώσει την ανάγκη για να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε βαλτώνουν.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να δώσει ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που καλείσαι να καταλάβεις καθώς θα σου δώσει άλλη αίσθηση και ώθηση. Ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο έχει την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα γεννήσουν μοναδικά συναισθήματα και θα σου δώσουν να αντιληφθείς ότι η ζωή είναι στιγμές και πρέπει να τη ζήσουμε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επιχειρηματικά σου σχέδια μπορεί να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα όμως θα πρέπει να ξέρει ότι για πετύχεις τους επιδιωκόμενους στόχους σου θα πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και να δείξεις υπευθυνότητα. Μόνο έτσι θα μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και θα είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σε οικονομικό επίπεδο σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να κλείσουν πληγές και κεφάλαια της ζωής σου που σε έχουν βαρύνει έντονα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 επικεντρώνει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις πληγές για να ξεπεράσεις απωθημένα κάνοντας μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ωριμότητα την όλη κατάσταση καθώς οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σε καλύπτει. Δείξε την απαιτούμενη σύνεση και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

Αισθηματικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά η σχέση σου και αυτά που σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η καινούργια αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να διέπεται από πνεύμα συντροφικότητας αλλά και από την ανάγκη να καλύψεις αυτά που αποζητάς στην προσωπική σου ζωή. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα τονίσουν ότι κινείσαι σε ένα νέο πλαίσιο πού η ώρα να σου δώσει αυτά που αξίζεις και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νέες συνεργασίες έρχονται στη ζωή σου και καλείσαι να δεις πως θα κινηθείς καθώς μπορείς να ικανοποιήσεις στα πρόσωπα που θέλεις να εμπλακείς επαγγελματικά μαζί τους αλλά παράλληλα να καλύψεις και αυτά που θεωρείς ότι σου δίνουν σταθερότητα. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις οικονομικά θέματα που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και σε οδηγεί να βγεις κερδισμένος από όποια κατάσταση θέλεις να οριστικοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 επικεντρώνει την προσοχή του στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και λειτουργούν περιοριστικά στο πρόγραμμά σου. Ήρθε η ώρα για να διαχειριστείς διαφορετικά το χρόνο σου και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να πάρει ανάσες μακριά από αυτά που σε πιέζουν και σου δημιουργούν άγχος. Η σωματική σου υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς ήρθε η στιγμή να προσέξεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Βιώνεις έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα και αυτό είναι κάτι που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σου σχέσεις. Γοητεύεις με την συμπεριφορά σου και την εξωστρέφεια που δείχνει και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την ανάγκη για να είναι δίπλα σου τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Δείξε τώρα τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις και να είσαι βέβαιος ότι αυτά θα είναι αρκετά για να κρατήσουν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την συνέχεια και για μελλοντικά σχέδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθουνε προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που καλείσαι να τις σκεφτείς και να καταλήξεις αν είναι αυτές που θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχει σήμερα. Αυτές οι νέες ευκαιρίες έρχονται για να σου τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια που μπορεί να σε έχουν πληγώσει σε ότι αφορά τη δουλειά και να δώσεις τις υπηρεσίες σου σε κάτι καινούργιο που μπορεί να σε καλύπτει περισσότερο. Άλλωστε είναι αυτό που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 ανοίγει νέους δρόμους σε ότι αφορά την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου που καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς καθώς έχουν να σου δώσουν πολλά. Η χαρά και η παιδικότητα με τις οποίες αντιμετωπίζει η ζωή είναι αυτές που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες για να μην χάσεις το κέφι σου. Άλλωστε η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και δεν γίνεται να μην πρωταγωνιστεί και αυτή την περίοδο.

Αισθηματικά

Φαίνεται ότι η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία νέα περίοδο καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξεις μία απορία με το ταίρι σου που θα βοηθήσει να κλείσεις πληγές από καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είμαι πιθανή νέα γνωριμία και αυτό είναι το σημαντικό καθώς του δίνεται η ευκαιρία να πάρει ανάσες και να δεις τι πραγματικά πρέπει να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητά σου δίνει την ικανοποίηση ότι δημιουργείς και μπορείς να προσφέρεις και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν τόσο τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και οι άνθρωποι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασιακή σου πορεία. Μην χάσεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρεί ότι σου αξίζουν και σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βρίσκεις στα πρόσωπα απέναντί πρόσφορο έδαφος. Εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους και δημιουργείς το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να μπορείς να προσφέρεις τα μέγιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογενειακή σου ζωή και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν ζητήματα που σε έχουν στιγματίσει σε προηγούμενη περίοδο της ζωής σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω ότι δημιουργεί ανασφάλεια και να νιώσεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πέσει σταθερές βάσεις με πρόσωπα της οικογένειας όπου η σχέση σας αποτελούσε πιθανά μία πληγή που σε πονούσε.

Αισθηματικά

Το πάθος που σε διακρίνει είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι ή για πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου. Βλέπεις με αισιοδοξία την προσωπική σου ζωή να ανθίζει και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει από το να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου. Οι υπερβολές δεν αποκλείεται να υπάρξουν, όμως και αυτό είναι στα πλαίσια του να χαρείς και να απολαύσεις κάθε λεπτό με τον άνθρωπο που σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δείξεις αποφασιστικότητα για κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην καριέρα σου, παράλληλα όμως δείξε εγκράτεια καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλεις τα θέλω σου κάτι που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η ωριμότητα που σε διέπει σαν χαρακτήρα θα σε βοηθήσει να δεις λογικά πως πρέπει να κινηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ιδανική περίοδος για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε βαραίνουν και να αφήνουν το στίγμα τους μέσα σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις τι πραγματικά θέλεις από τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός και τρυφερότητα κυριαρχούν σε ό τι αφορά την προσωπική σου ζωή και σου δίνουν την ευκαιρία να δώσεις το ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να απογειώσουν την εμπιστοσύνη. Είναι καταλυτικό το γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργούσαν έντονη κυκλοθυμία και να μην σου επέτρεπαν να απολαύσεις αυτό που βιώνεις σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν στη στεριά και θα σε ανακουφίσουν από παλαιότερες προσπάθειες που πιθανά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις καθώς η πειθώ και τα ισχυρά επιχειρήματα σου θα βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις πως θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24.03 σε καλεί να στραφείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και δημιουργεί πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο σταθερότητας όπου μπορείς να κινείσαι χωρίς να επικρατεί ο φόβος και η ανασφάλεια. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι αδιάλλακτος και να αφήσεις το πείσμα μακριά από τις επαφές σου.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις ανανεωτική χρεία στην σχέση σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Το γεγονός ότι θέλεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών καθώς η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αυτή που εντυπωσιάζει και γοητεύει. Το πάθος περισσεύει και σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα αρκεί να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία για άκρως επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους και καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς την συγκυρία που μπορεί να αποδώσει σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Φαίνεται να είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις πίνοντας ένα κεφάλαιο που εκκρεμεί από το παρελθόν και μπορεί να αποτελεί βάρος τόσο στην ψυχολογία σου όσο και σε ότι αφορά τους μελλοντικούς σχεδιασμούς που έχεις.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 23/03 – 29/03/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, δεόντως, βασεις, κινηση στους δρομους, αλλαγη ωρας, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, πιεση, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, υγεια, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, δεδομενο, δεόντως, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δειχνει, δωσει, εδαφος, ευκαιρια, ειναι στιγμες, υπαρχει, εβδομαδα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπηρεσιες, ηρθε η στιγμη, θετικο, εικονα, κεφαλαιο, μακρια, ματια, μπορεις, μυστικα, νοημα, ξεκινημα, ομαδα, ορια, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, συνεχεια, σκεφτεσαι, στιγμα, σχεδια, τι ειναι, φοβος, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, φιλοι, ιδιαιτερα, νιωθεις, πηγες, πληγη, πληγες, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα
2303 – 29032020,