Τι προβλέπουν τα ζώδια από 23-30.9.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που επικεντρώνουν την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη που δείχνεις για ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή είναι κυρίαρχη και μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέσεις τα

θέλω και την προσωπικότητά σου, αρκεί να ικανοποιηθούν οι γύρω. Καλό είναι να έχεις στο νου σου ότι δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη με θετικό τρόπο καθώς αργά ή γρήγορα θα εκτονώσεις την υποχωρητικότητα με εκνευρισμό. Καλά θα κάνεις να δείξεις πραγματικά τι θέλεις από τους άλλους για να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις απόλυτος, είτε με το ταίρι είτε με τους συνεργάτες σου, δημιουργώντας προβλήματα και ψυχρότητα στις σχέσεις σου. Εκμεταλλεύσου τη διάθεση για επικοινωνία και δες με θετικό πνεύμα τις όποιες εξελίξεις για να μπορέσεις να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις που θα φέρουν την αποστασιοποίηση.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες ή σε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου γιατί η τάση του να γίνεσαι σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου και ελεγκτικός με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο που να μη σε ωφελεί. Σε προσωπικό επίπεδο, άσε την καχυποψία στην άκρη και επικεντρώσου στο πάθος που θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 και δίνεις όλη σου την προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που φαίνεται να μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτικότητα και να προκληθούν εντάσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και βάζοντας άσκηση ή γυμναστική στη ζωή σου είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να έχεις την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και να προσπαθήσεις να επιβληθείς, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις στη δουλειά γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια που δεν θα αποδώσουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και θετική σκέψη θα σε οδηγήσει στο να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους και λύσεις.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό δημιουργεί προϋποθέσεις για να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει κάτω από ιδιαίτερες προϋποθέσεις καθώς δείχνεις να είσαι αδιάλλακτος και απόλυτος τις απόψεις σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει καλή διάθεση και ατμόσφαιρα σε συναδελφικό επίπεδο. Παράλληλα, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις οικονομικές συμφωνίες στη δουλειά γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεμβάσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν και θα προκαλέσουν νευρικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που σε βοηθάει να ανέβεις ψυχολογικά κατακόρυφα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στον έρωτα και στο να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωή σου διασκεδάζοντας και περνώντας μοναδικά με την παρέα ή το ταίρι σου. Η τέχνη παίζει πρωταρχικό ρόλο η ζωή σου για το δεν αποκλείεται να βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα παραστάσεις ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που κινούν το ενδιαφέρον. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι εγωκεντρικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή καθώς ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να δημιουργήσουν απόσταση και ψυχρότητα με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Εκμεταλλεύσου τη διάθεση για επικοινωνία καθώς μπορεί να οδηγήσει στο να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αφήσεις την απαισιοδοξία μακριά από τη σχέση σου.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τη σχέση σου ή να προκύψει νέα γνωριμία που να παίξει καθοριστικό ρόλο στον έρωτα, καλό όμως είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις καχυποψία, σκληρότητα και την ανάγκη να εξουσιάζεις το ερωτικό σου ταίρι γιατί δεν αποκλείεται τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν να επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη πραγμάτων. Επικεντρώσου στον αισθησιασμό και το πάθος και μην αφήσεις σε ανασφάλειες και απωθημένα να κυριαρχήσουν προκαλώντας εντάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη διάθεση να βρεθείς πιο κοντά στις ρίζες σου, στην οικογένειά σου. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα είναι διάχυτη και αυτή μπορεί να σου δοθεί μέσω των οικείων προσώπων γι’ αυτό και επιδιώκεις να βρίσκεσαι μαζί τους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικογενειακά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να δώσεις την προσοχή σου. Η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να ελέγξεις πιθανά ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει περιορισμό σε οικονομικά θέματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη συμφωνιών που μπορεί να έχει. Κυρίως όμως επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου αφού πιθανό είναι να αποστασιοποιηθείς. Καλό είναι να εκφράσεις ότι νιώθεις γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσει τις όποιες καταστάσεις και να βρεθούν θετικές λύσεις για ζητήματα που σε απασχολούν.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά θέματα που μπορεί να την απασχολούν. Η διάθεσή σου όμως δεν είναι η καλύτερη δυνατή αφού μπορεί να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός με τις απόψεις σου, κάτι που δεν θα δεν θα βοηθήσει στην επίλυση πιθανών προβλημάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Στην προσωπική σου ζωή, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα καταβάλλονται από ανασφάλειες και φοβίες και δεν θα διστάσεις να δυναμιτίσει το κλίμα με το σύντροφό σου. Καλό είναι να το αποφύγεις και να στραφείς στο πάθος και την έξαψη που θα βοηθήσουν στο να εκτονωθεί η ένταση.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που να αφορούν αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Η διάθεση να επικοινωνήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους είναι έντονη και αυτό μπορεί να ισορροπήσει το κλίμα σε περίπτωση θεμάτων που μπορεί να σε απασχολήσουν. Το εμπόριο και η επικοινωνία κυριαρχούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες που θα είναι σημαντικές για εσένα.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου και να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις φόβο και απαισιοδοξία για την εξέλιξη της σχέσης σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις αυτά σου τα συναισθήματα γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθεί ψυχρότητα με το ταίρι σου που δεν θα βοηθήσει. Εξέφρασε τις σκέψεις σου και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αρνητικά συναισθήματα.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, αυτή όμως η διαδικασία γίνεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπορικές συναλλαγές ή συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία που θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Προσπάθησε να περιορίσει τις τάσεις εξουσίας και επιβολής γιατί είναι αυτές που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις πού δημιουργήσουν προβλήματα. Η αίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πώς να κινηθείς. Σε προσωπικό επίπεδο, οι φόβοι μπορεί να κυριαρχήσουν στη σχέση σου, μην επιτρέψεις στην ένταση να δημιουργήσει αρνητικές συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 εντείνοντας την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής μέσω των υλικών αγαθών. Αυτό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το εισόδημά σου και στο πως θα εξασφαλίσεις νέους πόρους, κάτι που σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ερωτικό στοιχείο απογειώνεται και η διάθεσή σου να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές αισθησιασμού και πάθους, αρκεί να αφήσεις την αδιαλλαξία και το πείσμα στην άκρη. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να λύσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες μπορεί να σου δημιουργούν άγχος.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε επηρεάζει σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς πιθανός περιορισμός στα χρήματα εκδηλώνεται έντονα και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας ψυχρότητα. Καλά θα κάνεις να μην επηρεάζεσαι από οικονομικές συνθήκες που μπορεί να είναι προσωρινές γιατί αυτό έχει επίπτωση και στη σχέση σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσει το ταίρι σου στο να πάρει αποστάσεις λόγω της απαισιοδοξίας και της κατήφειας που σε βλέπει.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συμφωνίες σου καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να επιβάλεις τις δικές σου παραμέτρους, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει προβλήματα. Παράλληλα, σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή οι ανασφάλειες και φοβίες εντείνονται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει άκρως συγκρουσιακό κλίμα. Μην επιτρέψεις σε απωθημένα να κυριαρχήσουν στο ταίρι σου ή σε νέα γνωριμία, επικεντρώσου στο πάθος και τον ερωτισμό που σε διέπει για να αποφύγεις εντάσεις που θα σου κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 23.09 κάτι που σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και να πάρεις με δυναμισμό τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όπου χρειαστεί για να προωθήσεις θέματα σε σχέση με συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς αντιλαμβάνεσαι πώς πρέπει να κινηθείς για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές εγωιστικές τάσεις και έντονος υποκειμενισμός που δεν θα σε βοηθήσουν να δεις με αντικειμενικότητα τις όποιες καταστάσεις σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, εριστικές διαθέσεις θα αυξήσουν την ένταση κατακόρυφα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει το κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς απαισιοδοξία και κατήφεια πιθανά να σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό αυτά που νιώθεις, πιθανούς φόβους και ανασφάλειες, και να είσαι βέβαιος ότι με θετική σκέψη και αισιοδοξία να καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει για να μην δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να περιοριστείς, κάτι που θα σε απογοητεύσει.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν στη ζωή σου, κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς συνεργάτες και σύντροφο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς η διάθεσή σου είναι συγκρατημένη έως και απαισιόδοξη και θέλεις να επιβάλεις στους δικούς σου όρους, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Άφησε τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη, εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο και να είσαι βέβαιος ότι θα αποφύγεις εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να απομακρυνθεί από όλους και όλα. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι κυρίαρχες και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά ακόμα για την ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σε επηρεάζουν, όμως ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αντικειμενικός και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει. Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς και να ξεφύγεις από πολλές σκέψεις που σε κατακλύζουν.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δείχνεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις τις σκέψεις και φοβίες που μπορεί να έχεις γιατί αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμούσες καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις. Γεγονός είναι όμως ότι είσαι κατηφής και ότι οι ανασφάλειές σου μπορεί να σε κυριεύσουν, κάτι που θα επηρεάσει την κρίση σου και τις αντιδράσεις σου σημαντικά. Προσπάθησε να περιορίσεις την απαισιοδοξία και την ανάγκη να επιβάλλεις τα θέλω σου σε προσωπικό επίπεδο γιατί η ένταση δεν αποκλείεται να κυριαρχεί. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ξεσηκώσουν συναισθηματική θύελλα, που καλό είναι να διαχειριστείς με ωριμότητα και χαμηλούς τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας όλο σου το ενδιαφέρον στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους για να εκφράζεις πιθανές απόψεις που μπορεί να εντυπωσιάζουν. Είναι σημαντικό για εσένα να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες και αυτό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οργανώσεις και συλλόγους που σου κινούν το ενδιαφέρον με το αντικείμενο που ασχολούνται. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αλαζονικές και ελκυστικές στάσεις καθώς θα δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ψυχρότητα σε φιλικές σχέσεις.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για να πάρεις αποστάσεις από το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχεις καθώς μπορεί να νιώθεις ότι η αισθηματική σου ζωή λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Η απαισιοδοξία και η κατήφεια είναι κάτι που χαρακτηρίζει τη διάθεσή σου, θα πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι μόνο εκφράζοντας αυτά που νιώθεις και δείχνοντας καλή διάθεση για συνεννόηση και κατανόηση θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, οι φιλικές σχέσεις και πώς μπορεί αυτές να επηρεάσουν τα όνειρά σου. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις απόλυτος και σκληρός με τους άλλους, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Προσπάθησε παράλληλα να αποφύγεις εξουσιαστικές τάσεις με το σύντροφό σου γιατί θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα και να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Καλό είναι να χαλιναγωγήσεις την απαισιοδοξία και καχυποψία γιατί μπορεί να παίξουν ανασταλτικό ρόλο σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και τις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που σηματοδοτεί μία περίοδο τριάντα σχεδόν ημερών όπου η καριέρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό δημιουργεί άγχος, παράλληλα όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις να λάμψεις για τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου γιατί η διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα δικά τους θέλω και να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Ο χρόνος για την προσωπική σου ζωή περιορίζεται και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου, φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να χαλάσει τη διάθεση σου αφού η κατήφεια και η απαισιοδοξία μπορεί να κυριαρχήσουν και να μην σου επιτρέψουν να λάμψεις στο επαγγελματικό πεδίο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κοινωνικές υποχρεώσεις και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να γίνεις σκληρός και απόμακρος δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να εξελιχθεί στην καριέρα σου. Απομάκρυνση μπορεί να υπάρξει και από το ταίρι σου που θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και ανοίγει ένα νέο κύκλο καταστάσεων σε ότι αφορά την καριέρα και την πορεία σου μέσα σε αυτήν. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις όταν σε ενδιαφέρουν, όμως η δική σου συμπεριφορά είναι ικανή να βάλει εμπόδια στην εξέλιξή τους. Προσπάθησε να αποφύγεις την απολυτότητα και την αδιαλλαξία που δεν θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς. Παράλληλα η ανάγκη να επιβληθείς και να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους δικούς σου όρους θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να αποφύγ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που επικεντρώνουν την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, θέματα νομικής φύσεως που μπορεί να θέλεις να δρομολογήσεις, επαφές για ταξίδια με το εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην μελλοντική σου πορεία. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος περνώντας χρόνο μαζί τους, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας μέχρι τελικής πτώσεως.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να περιορίσει τη χαρά και την καλή διάθεση στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται ανασφάλειες και απαισιοδοξία να κάνουν την εμφάνισή τους και να ρίξουν την ψυχολογία σου επηρεάζοντας τη σχέση σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κατήφεια να κυριαρχήσει γιατί δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να ψυχρανθείς με το ταίρι σου και να πάρετε αποστάσεις.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου όμως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των καταστάσεων καθώς δεν θα διστάσεις να γίνει σκληρός και φανατικός εκφράζοντας τις απόψεις σου, κάτι που θα επηρεάσει το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει ένταση στην προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη του να ελέγξεις στο ταίρι σου και να το χειραγωγήσεις θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Επικεντρώσου στο πάθος και μην επιτρέπεις τους φόβους να κυριαρχήσουν κάνοντας την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 και μπαίνεις σε μία διαδικασία όπου επιδιώκεις να παρατηρείς καθώς η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη και δεν θέλεις να εκφράζεις συναισθήματα και απόψεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δώσεις λύσεις. Η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις πιο ανασφαλής και ευάλωτος από ποτέ και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο πάθος και στον έρωτα και να αφήσεις τους φόβους στην άκρη που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις καθώς μπορεί να προκύψουν εμπόδια στην εξέλιξη υποθέσεων πού απασχολούν. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και προσπάθησε να συζητήσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε καθώς είναι βέβαιο ότι με αυτό τον τρόπο θα βρεθούν οι κατάλληλες διέξοδοι για να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να λειτουργεί περιοριστικά και να σε απογοητεύει.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να κυνηγήσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς την όποια κατάσταση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καθώς πιθανή απαισιοδοξία και καχυποψία να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς ανασφάλειες και φόβοι κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και να είσαι βέβαιο ότι θα είσαι κερδισμένος.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 23-30.9.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, επηρεάζει, εκκρεμότητες, τραπεζες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, εξαψη, η ζωη, αποτελεσματα, αφροδιτη, δουλεια, ζηλια, ζηλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, προγραμμα, σεληνη, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, δημοσιο, δειτε, δικη, δοθει, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, τεχνη, ζωη, ζωδιο, η δικη, ηρθε η στιγμη, θετικο, θετικη σκεψη, θυελλα, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, μακρια, μπορεις, μυστικα, ξαδερφια, ξεκινημα, οικογενεια, ωριμοτητα, ωφελει, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, σκεψεις, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τομη, φοβιες, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χρονος, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, τριαντα, θεματα
Τυχαία Θέματα