Τί προβλέπουν τα ζώδια από 18-25 Ιουνίου 2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το θερινό ηλιοστάσιο έρχεται στις 21.06, με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο και να σηματοδοτεί αυτή την εβδομάδα την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού που αρχικά σε βάζει σε μία εσωστρεφή διάθεση και ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, εκεί που νιώθεις ασφάλεια.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα

στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 εντείνει το συναίσθημα, την αισιοδοξία, την καλή προαίρεση, την θετικότητα τα δικά σου άτομα. Αυτό θα προκαλέσει εποικοδομητικές συζητήσεις με την οικογένεια που μπορεί να φέρουν αποφάσεις σημαντικές, αρκεί να ακολουθήσεις την διαίσθησή σου και να μην εξιδανικεύεις την εκάστοτε κατάσταση. Είναι ευκαιρία να λύσεις θέματα που σε βάραιναν συναισθηματικά και να τα αφήσεις πίσω σου, βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 γίνεται εντονότερη η διάθεσή σου να στραφείς στο οικείο περιβάλλον σου, στο σπίτι, στις ρίζες που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια. Η ευαισθησία γίνεται περισσότερο αισθητή από ποτέ , όπως και η εσωστρέφεια που σε βάζει σε μία διαδικασία απολογισμού του τελευταίου καιρού. Το γεγονός είναι ότι επιθυμείς να βρίσκεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους και να απολαύσεις ήρεμες στιγμές μαζί τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο σε γεμίζει με πρωτότυπες ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν στο να περάσετε καλά με τους οικείους σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικές οικονομικές ζητήματαμε θετική εξέλιξη.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε ερωτικό αλλά και φιλικό επίπεδο, βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλια και ανταγωνιστική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 23.06 όπου ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μπορεί να ανεβάσει τον εκνευρισμό και να μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειας αλλά και του επαγγελματικού σου χώρου, λέγοντας σκληρές κουβέντες που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το θερινό ηλιοστάσιο σημάνει και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού και το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα ανοίγει μία περίοδο εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικότητας για εσένα, με ταξίδια, κοινωνικές εκδηλώσεις και πολλές νέες γνωριμίες.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο ή νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν με αισιοδοξία και διαισθητικότητα να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Η διαίσθηση θα είναι καταλυτική, καθώς μόνο αυτή θα δείξει τον ορθό δρόμο.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 η ανάγκη σου για επικοινωνία γίνεται εντονότερη και αυτό εκφράζεται μέσα από τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους, αλλά και μέσα από την έντονη κοινωνική ζωή, καθώς πάρτι και εκδηλώσεις μπαίνουν καθημερινά στο πρόγραμμά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάσεις απόψεις και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους που μπορούν να σου δώσουν καινούργιες πληροφορίες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις που να είναι σημαντικές στην πορεία της ζωής σου, αλλά και ένα έντονο προσωπικό αίσθημα ελευθερίας, αφού έχεις ανάγκη να κινηθείς χωρίς όρια από τους γύρω σου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ανάγκη σου για να απολαύσεις τον χώρο σου έρχεται σε κόντρα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είναι πολλές και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τον εκνευρισμό. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα του κοντινού ή ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις, καθώς μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρές κουβέντες με ανυπολόγιστες συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Με την έλευση του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21.06 και το θερινό ηλιοστάσιο να κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, η προσοχή σου στρέφεται στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και πως μπορεί αυτές να καλυφθούν. Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες είναι αυτά που κυρίως σε απασχολούν.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 μπορεί να φέρει σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις που να αφορούν την εξέλιξή σου αλλά και την καλύτερη οικονομική ανταμοιβή που ζητάς. Είναι βασικό να αφήσεις την διαίσθηση να σε καθοδηγήσει στον σωστό δρόμο γιατί η τάση εξιδανίκευσης που μπορεί να δείξεις, λόγω καλής προαίρεσης δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους βάση.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 εντείνεται η ανάγκη σου να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως, καθώς οικονομικές απολαβές και αυτοπεποίθηση δείχνουν να συνδέονται. Νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά όταν υπάρχει οικονομική πίεση και αυτό είναι βασικό για εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά καταστάσεις του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο, αλλά μπορείς να τις διαχειριστείς προς όφελός σου. Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου αλλά και την απαραίτητη επαναστατική δόση που χρειάζεται για να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού ή ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν ζήλια και ανταγωνιστικές τάσεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να σκεφτείς με ψυχραιμία και να βρεθεί η χρυσή τομή. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι συζητήσεις οικονομικής φύσεως που πιθανά να έχεις μπορεί να εξελιχθούν σε συγκρούσεις αν δεν προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Σημαντική αυτή η εβδομάδα για εσένα, καθώς ο Ήλιος στις 21.06 περνάει στο ζώδιό σου, που επίσημα σημαίνει και την έναρξη του καλοκαιριού. Βγαίνεις από μία περίοδο απολογισμού και εσωστρέφειας και δείχνεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου, κερδίζοντας του πάντες.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στο ζώδιό σου, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές συζητήσεις με θετικότατες εξελίξεις, όσον αφορά συνεργασίες σε σχέση με δημιουργικά ενδιαφέροντα που έχεις που θα είναι καταλυτικές για την πορεία της ζωής σου. Η αισιοδοξία και η καλή σου προαίρεση λειτουργούν εξαιρετικά, σημαντικό είναι όμως να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που δεν θα σε προδώσει.

Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 21.06 τα φώτα στρέφονται πάνω σου, καθώς ακτινοβολείς και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους γύρω σου. Αισιοδοξία, δυναμισμός και έντονη κοινωνικότητα μπορεί να φέρουν κοντά σου πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει μία αίσθηση ελευθερίας αλλά και την ανάγκη για να θέσεις νέους πρωτοποριακούς στόχους. Ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να είναι καταλυτικές για ομαδικές δραστηριότητες ή τα οράματα που έχεις θέσει.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει την ένταση σε προσωπικό επίπεδο αλλά και τα έξοδα, αφού η ανάγκη για καλοπέραση έρχεται σε κόντρα με τρέχουσες υποχρεώσεις και αυτό είναι κάτι που πιθανά να σε αγχώσει. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί κτητικότητα, ζήλια και ανταγωνισμός μπορεί να βάλει βόμβα στα θεμέλιά της. Νιώσε το πάθος και μην εγκλωβίζεσαι σε κατώτερα συναισθήματα. Στις 23.06 ο Ερμής στο ζώδιό σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσεχε τι λες, γιατί τα σκληρά λόγια δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το θερινό ηλιοστάσιο αυτήν την εβδομάδα σημάνει την έναρξη της αγαπημένης εποχής του χρόνου για εσένα. Το καλοκαίρι ήρθε και λίγο πριν τα γενέθλιά σου μπαίνεις σε μία περίοδο απολογισμού του τελευταίου χρόνου, επιλέγοντας πιο μοναχικές καταστάσεις.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 σου δίνει την δυνατότητα να πεις πράγματα που κρατάς από το παρελθόν σε πρόσωπα της οικογενείας σου και σε απασχολούν έντονα και σε βαθύτερο επίπεδο. Όλο αυτό γίνεται με θετική διάθεση από την πλευρά σου και μπορείς να οδηγήσεις την συζήτηση σε αισιόδοξα μονοπάτια, κλείνοντας έτσι κεφάλαια που μπορεί να σε απασχολούσαν και να μην σε άφηναν να προχωρήσεις.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 γίνεται έντονη η ανάγκη σου να στραφείς εσωτερικά και να αφιερώσεις χρόνο όπου θα είσαι μόνος για να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της τελευταίας χρονιάς και των πεπραγμένων της. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη ευαισθησία γιατί δεν σε αφήνει να έχεις αντικειμενικό κριτήριο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν που να σου δώσουν την ανάγκη να προχωρήσεις και να απελευθερωθείς από αυτά που νιώθεις ότι δεν σε εκφράζουν.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Υδροχόο δεν είναι απίθανο να φέρει συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και οικονομικές διαφωνίες και αντιζηλίες στις συνεργασίες σου. Η ένταση με το ταίρι σου ανεβαίνει και καλό θα ήταν να μετατραπεί σε πάθος και ερωτισμό για να μπορέσεις να αποφύγεις συγκρούσεις και ζήλιες. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις στον εργασιακό χώρο, δεν θα είναι δύσκολο να βομβαρδιστεί το κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο και το θερινό ηλιοστάσιο να σημάνει την έναρξη του καλοκαιριού και επίσημα στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον, αφήνοντας πίσω τις έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ταλάνιζαν τον προηγούμενο καιρό.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις για στόχους που έχεις θέσει με φιλικά σου πρόσωπα και να βρεις δρόμους που να σε οδηγούν προς την επίτευξή τους, δείχνοντας αισιοδοξία, θετική σκέψη, διαίσθηση για να επιλέξεις την καλύτερη επιλογή. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να εκδηλώσουν την επιθυμία να σταθούν δίπλα σου στην προσπάθεια αυτή.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 αφήνεις πίσω μία έντονη επαγγελματική περίοδο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου επιδιώκεις να συναναστρέφεσαι, να συζητάς, να εκφράζεις νέες πρωτοποριακές ιδέες που μπορείτε να προσπαθήσετε από κοινού να τις κάνετε πραγματικότητα. Η έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια που σε διακρίνει σε φέρνει κοντά με νέα πρόσωπα που έχουν πολλά νέα πράγματα να σου δώσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο κάνει εντονότερη την ανάγκη για ανεξαρτησία, ταξίδια, αλλαγή στην πορεία της ζωής σου κάνοντας κάτι σύγχρονο και επαναστατικά για τα δικά σου μέχρι τώρα δεδομένα. Ξαφνικά ταξίδια ή παρέες για διασκέδαση ομορφαίνουν την ζωή σου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και στην εργασία, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην σχέση σου, γιατί το πάθος μπορεί να μετατραπεί σε νευρικότητα και αυτό να προκαλέσει εντάσεις. Άσε την ζήλια στην άκρη. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις τόσο σε φιλικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε σκληρές κουβέντες με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το θερινό ηλιοστάσιο αυτή την εβδομάδα σημάνει για εσένα μία πολύ δραστήρια περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα υπάρξουν πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά και η δυνατότητα να δείξεις την προσωπική σου αξία και να καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 σου δίνει την ευκαιρία για να προχωρήσεις σε συζητήσεις και σχέδια που αφορούν την καριέρα σου με αισιοδοξία, υπεύθυνη και μεθοδική σκέψη, διαίσθηση και διάθεση για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό. Αυτό που θα προβάλεις και η σιγουριά που εκπέμπεις θα είναι καταλυτικά για την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Η διαίσθησή σου να ξέρεις θα είναι ο σωστός καθοδηγητής για τις κατάλληλες επιλογές.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται, καθώς δείχνεις εργατικότητα και υπεύθυνη στάση και αυτό σε καθιστά αξιόπιστο, ωθώντας τους ανωτέρους σου να σου δείξουν εμπιστοσύνη. Είναι μοναδική εποχή για να κάνεις επιτυχημένα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έσοδα από τον επαγγελματικό χώρο, κάνοντας νέες οικονομικές συνεργασίες πολύ ευνοϊκές για εσένα.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς τόσο με το ταίρι σου, όσο και με φιλικά σου πρόσωπα. Ανταγωνιστικές τάσεις και ζήλια πιθανά να βγουν στην επιφάνεια και να δονήσουν για τα καλά τις σχέσεις σου, γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή για να αποφύγεις τις δυσάρεστες συνέπειες. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι συζητήσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο μπορεί να εξελιχθούν σε σφοδρές συγκρούσεις και να ειπωθούν σκληρά λόγια που να επηρεάσουν την πορεία των σχέσεών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Το θερινό ηλιοστάσιο αυτήν την εβδομάδα είναι για εσένα η απαρχή μίας περιόδου, όπου θέλεις να ζήσεις ανέμελα, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και πνευματικά. Η πορεία της ζωής σου είναι σημαντική και αυτή αντικατοπτρίζεται μέσα από την πνευματικότητα και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σου και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ταξίδια που είναι όνειρο ζωής για εσένα, να συμμετέχεις σε συζητήσεις με θετική και αισιόδοξη διάθεση, να πάρεις αποφάσεις σημαντικές για θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Η έντονη διαίσθησή σου δεν θα σε αφήσει να υποπέσεις σε λάθος επιλογές, αρκεί να την εμπιστευτείς, διαφορετικά αν αφεθείς στο συναίσθημα δεν θα είναι δύσκολο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θα το αξίζουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και ατενίζεις την ζωής σου με αισιοδοξία, κέφι και ανάγκη για διασκέδαση και έρωτα. Σημαντικές μπορεί να είναι η εξελίξεις σε σπουδές και νομικά θέματα που σε απασχολούν. Καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να είσαι ακέραιος στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, παρόλο που δείχνεις να τις βαριέσαι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει νέες ξαφνικές γνωριμίες που θα αλλάξουν την ζωή σου και την κοσμοθεωρία σου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο, καθώς ανταγωνιστικές τάσεις και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις. Προσοχή ιδιαίτερη στην προσωπική σου ζωή, γιατί το πάθος μπορεί να γίνει νευρικότητα και να χαθεί το μέτρο. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλώντας πιθανά έντονες συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού και ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλον που θα πληγώσουν, γι’ αυτό κράτα χαμηλά τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ένταση, ανασφάλεια και φόβοι σε απασχολούν, καθώς το θερινό ηλιοστάσιο αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί μία περίοδο εσωστρέφειας, καχυποψίας αλλά και έντονης ενασχόλησης με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πιθανά να σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός σου θα πρέπει να μετριαστεί, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 δεν αποκλείεται να σου δώσει την μοναδική ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, πιθανά από το παρελθόν, έχοντας έτσι την δυνατότητα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που θα σου επιτρέψουν να δεις και πάλι με αισιοδοξία αλλά και ανακούφιση το μέλλον.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη, φόβοι, απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Όλα αυτά σου προκαλούν άγχος και νευρικότητα, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με το ταίρι σου, καθώς έχεις την τάση να εκδηλώνεις έντονη ζήλια και τάσεις ελέγχου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για εργασία που να σου δίνουν την δυνατότητα για μία πολύ καλή οικονομική συμφωνία. Είναι σημαντικό οι ευκαιρίες που θα δοθούν να αξιολογηθούν με θετικό τρόπο και ανοιχτό μυαλό.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο πιθανά να σε οδηγήσει σε αντιπαράθεση με το ταίρι ή με πρόσωπα σημαντικά για εσένα, εκδηλώνοντας έντονη ζήλια και ανταγωνισμό. Καλό είναι να περιορίσεις αυτές τις τάσεις σε προσωπικό επίπεδο και να αφήσεις το πάθος να σε κυριεύσει, περνώντας μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και καλό είναι να δείξεις προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν σφοδρές διαμάχες που να μην σε ωφελήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Όλη σου η προσοχή επικεντρώνεται στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, με το θερινό ηλιοστάσιο αυτή την εβδομάδα να σημάνει επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου αλλά την έναρξη μία περιόδου όπου η ανάγκη σου να σχετισθείς, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου είναι έντονη.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 αποτελεί μία χρυσή ευκαιρία για συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις και την εξέλιξη πιθανών συζητήσεων με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Αυτό που θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά είναι η διαίσθησή σου, που μαζί με την αισιοδοξία αποτελούν μοναδικά συστατικά για την ευνοϊκότερη εξέλιξη των σχέσεων σου σε όλα τα επίπεδα. Μην αφεθείς όμως μόνο στο συναίσθημα γιατί η τάση εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων δεν σε αφήνει να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, καθώς έχεις την διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες με όποιο κόστος, έστω και αν αυτό αφορά τα προσωπικά σου θέλω. Φλερτάρεις και νέες γνωριμίες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σημάνει την αρχή ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που θα σε συναρπάσει και θα δώσει διαφορετικό τόνο στην πορεία σου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και σου δίνει την τάση να εκδηλώσεις ζήλια και ανταγωνισμό σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικές συνεργασίες. Καλό είναι να κρατήσεις το μέτρο και να αφεθείς στο πάθος που θα σε οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου καλώντας σε να δείξεις προσοχή σε συζητήσεις με το ταίρι σου ή συνεργάτες γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρές κουβέντες που θα έχουν σημαντικό ψυχικό κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το θερινό ηλιοστάσιο αυτή την εβδομάδα θα σημάνει για εσένα την έναρξη μία περιόδου με έντονη δραστηριότητα στην καθημερινότητα και την εργασία. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που θα προκύψουν μπορεί να μην σου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο και αυτό να σε γεμίζει άγχος και νευρικότητα, που πιθανά να εκτονώνεις στους γύρω σου.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς 19.06 με 21.06 είναι μία σημαντική ευκαιρία για εσένα σε επίπεδο εργασιακό και σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν, καθώς είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζοντας τα πάντα με αισιοδοξία, καλή διάθεση αλλά και αφήνοντας την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει είναι πολύ πιθανό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 η καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη, καθώς εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και να περιορίσεις τον ελεύθερό σου χρόνο, θέλοντας να είσαι άψογος σε όλα. Μπορεί να ασχοληθείς με την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση, θέλοντας να έχεις περισσότερη ενέργεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές υποχρεώσεις που θα χρωματίσουν θετικά την καθημερινότητά σου και θα σου δώσουν έντονη ενέργεια αλλά και αίσθηση ελευθερίας.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στο ζώδιό σου θέλεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δείχνεις να εκτονώνεις νευρικότητα στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου και να σε κυριεύει πιθανά στην προσωπική σου ζωή η ζήλια και ο ανταγωνισμός. Αν αφεθείς στο πάθος και τον ερωτισμό δεν θα χάσεις. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι μία δύσκολη συνθήκη για συζητήσεις στην εργασία, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις και να ειπωθούν εκατέρωθεν σκληρές κουβέντες που θα αφήσουν το στίγμα τους.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το θερινό ηλιοστάσιο αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί μία περίοδο έντονη αισιοδοξίας, χαράς, παιδικότητας, δημιουργίας και ανάγκη για έρωτα και απολαύσεις που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα. Ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς λάμπεις και τραβάς τα βλέμματα, εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου.

Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ερμή στον Καρκίνο, τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου 19.06 με 21.06 σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες για να προωθήσεις δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις. Είναι ώρα για ταξίδια που σχεδιάζεις όλη σου την ζωή και για όνειρα που μπορείς να κάνεις πραγματικότητα. Η θετική σκέψη και η διαίσθησή σου μόνο σε σωστούς δρόμους θα σε κατευθύνουν, αρκεί να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε καταβάλει και χαθείς στις ευαισθησίες και στην ωραιοποίηση των γύρω σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21.06 το κέφι για ζωή, για χαρά, για δημιουργία γίνεται έντονο. Η προσωπικότητά σου κατακτά τους πάντες και στο πέρασμά σου μαγνητίζεις. Το φλερτ και ο έρωτας πρωταγωνιστούν, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να νιώσεις και να δώσεις έντονα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές γνωριμίες σε παρέες και εξόδους που να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Είναι ακόμα πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά ταξίδια που να σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει φόβους, ανασφάλειες, ζήλια και ανταγωνιστικές τάσεις στην επιφάνεια και να εκδηλωθούν τόσο στις καθημερινές σου σχέσεις, για παράδειγμα με συναδέλφους, όσο και στο ταίρι σου, κάτι που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει αν δεν προσπαθήσεις να το ελέγξεις. Στις 23.06 ο Ερμής στον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνοντας τις συζητήσεις με το ταίρι αλλά και με φιλικά σου πρόσωπα να πάρουν φωτιά και να οδηγήσουν σε σκληρές συγκρούσεις και λόγια που θα πονέσουν, αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 18-25 Ιουνίου 2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, ιουνίου, ιουνίου, καιρος, εκκρεμότητες, σημαίνει, καλοκαιρι, νέα, φλερτ, σταση εργασιας, μετρο, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, θερινη ωρα, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, διατροφη, εργασια, ζηλια, καριερα, κοντρα, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, πιεση, προγραμμα, φλερτ, φυσικη, χρυση ευκαιρια, χωρις ορια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, αψογος, βομβα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, θετικο, θετικη σκεψη, κλιμα, λαθος, λογια, μικρο, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, ορια, οραματα, οφελος, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, συζητηση, σπιτι, στιγμα, συγχρονο, σχεδια, ταξιδια, ταση, τομη, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, νιωθεις, νιωσε, ουρανια, πληροφοριες, ποδια, σημαίνει, σωστο, σωστος, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα