Τί προβλέπουν τα ζώδια από 12-18.8.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 σου δίνει την ευκαιρία να οριστικοποιήσεις ζητήματα και καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, πιθανές φιλοδοξίες που έχεις δρομολογήσει, δημιουργικά πλάνα και ομαδικές

δράσεις που σε κινητοποιούν. Είναι σημαντικό ότι επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου σε ότι αφορά κυρίως τη διασκέδαση, την απόλαυση κάθε στιγμή της ζωής, σε ότι αφορά τον έρωτα και πώς εξελίσσεται στη ζωή σου. Παράλληλα, έντονη είναι η διάθεση ανεξαρτησίας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να βρεις τη χρυσή τομή τα πράγματα για να αποφύγεις τις εντάσεις. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να δει διαφορετικά τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς επιθυμείς να δραστηριοποιηθείς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιθανά υπάρχουν σε εργασιακό επίπεδο και μπορεί να σε αγχώνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις εμμονές και έντονα επικριτική διάθεση που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα τόσο σε συναδελφικό επίπεδο όσο και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η ένταση μπορεί να εκτονωθεί μέσω της γυμναστικής και έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις εντάσεις που μπορεί να σου κοστίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη να βρίσκεσαι με την οικογένεια και να περάσεις περισσότερες όμορφες στιγμές μαζί τους μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν και αυτό να σου προκαλέσει νευρικότητα. Σημαντικό είναι να μην εκτονωθείς στο ταίρι ή στους δικούς σου ανθρώπους καθώς το ιδανικότερο είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι κλείνουν κύκλοι σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και ανοίγονται μπροστά σου νέες ευκαιρίες που καλό είναι να αξιοποιήσεις αρκεί να βρεις τη μέση οδό για να κινηθεί στα πράγματα.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και σε γεμίζει κέφι, αισιοδοξία, εντείνει τη διάθεση για διασκέδαση και να κάνεις τις διακοπές που ονειρεύεσαι, επικεντρώνει την επιθυμία σου στο να κινηθείς σε ερωτικό επίπεδο προς όλες τις κατευθύνσεις. Γεγονός είναι ότι έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα και αν βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις τις αναμενόμενες ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με το ευρύτερο και κοντινό του περιβάλλον, κάτι που πρέπει να γίνει με το να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων. Η διάθεση να διασκεδάσεις κυριαρχεί, η ανάγκη να επικοινωνήσεις και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους πρωταγωνιστεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση και σε προσωπικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Θέματα σπουδών και σεμιναρίων ή νομικά ζητήματα μπορεί να κλείσουν, όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν φαίνεται να σε καλύπτουν οι εξελίξεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση και νευρικότητα. Ιδανική στιγμή είναι να κλείσεις ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, μην διστάσεις.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και πιθανό είναι να ενσκήψουν ζητήματα οικογενειακής φύσεως που θα πρέπει να ασχοληθείς για να λύσεις. Το ζητούμενο είναι όμως να μην μπεις στη διαδικασία σύγκρουσης μέσω των θεμάτων αυτών με πρόσωπα της οικογένειας που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη. Η κυκλοθυμία είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να έχεις μέσα σου. Σημαντικό είναι να λύσεις επίσης θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά προκύψουν καθώς ενστικτωδώς μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να διαχειριστείς την όποια κατάσταση προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και καλείσαι να οριστικοποιήσεις θέματα που μπορεί να αφορούν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν ότι αφορά τη σχέση σου και τα βαθύτερα συναισθήματα που σου δημιουργεί ο σύντροφός σου. Η ανάγκη για ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε σκληρές διαπραγματεύσεις σε οικονομικό επίπεδο, προσπάθησε μόνο να βρεις την ισορροπία όταν και αν χρειαστεί για να μην υπάρξουν δυσάρεστες για σένα εξελίξεις. Η κτητικότητα μπορεί να ταλαιπωρήσει το σύντροφό σου, γι’ αυτό επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και απέφυγε αρνητικές αντιδράσεις θα δυναμιτίσουν το κλίμα.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να κινηθείς σε ότι αφορά δημόσιες σχέσεις, εμπορικά ζητήματα και επικοινωνιακές και διαδίκτυο καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ποιες προσφορές ή συμφωνίες είναι συμφέρουσες για εσένα. Η κοινωνικότητα εκτοξεύεται στα ύψη και αυτό σε οδηγεί στο να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να έρθεις σε επαφή με το κοντινό περιβάλλον σου. Προσοχή μόνο στη νευρικότητα και στην τάση του να βαριέσαι εύκολα που μπορεί να σε απασχολήσουν. Πιθανές είναι επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Άξονας σου με τον Υδροχόο στις 15.08 σε προσανατολίζει κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να σε ωθήσει στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο για σένα, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να μην επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που αποζητάτε από τους άλλους αλλά να δώσεις και την ευκαιρία να ακούσεις τι είναι αυτό που οι άλλοι αποζητούν από σένα. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με τη βοήθεια σου και το δυναμισμό σου, προσπάθησε μόνο να κινηθείς συναινετικά και να αποφύγεις τον υποκειμενισμό που θα εντείνει τη νευρικότητα.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δείχνεις θα έχεις σχέδιο για την επίτευξη της βελτίωσης του εισοδήματός σου και διάθεση να κινηθείς με υπομονή και επιμονή. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις την υπερβολική συντήρηση ή υπερβολική σπατάλη χρήματος καθώς δεν σε βοηθά στην οποία διαχείριση επιθυμείς να έχεις. Οι τόνοι πέφτουν και στη σχέση σου, μόνο που μπορεί να προκύψει η αδιαλλαξία και να δημιουργηθούν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις, γι’ αυτό επικεντρώσου στο πάθος και αφοσιώσου σε μοναδικές στιγμές έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 φέρνει στην επιφάνεια πιθανό παρασκήνιο σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό και νευρικότητα. Αυτό που κυρίως καλείσαι να κάνεις είναι να οριστικοποιήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν δείχνοντας καλή διάθεση και αποφεύγοντας την επικριτικότητα που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι για να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση προκύψει θα πρέπει να αφεθείς στη διαίσθηση και να έρθει σε επαφή με τις ανάγκες σου, διαφορετικά η έντονη δοτικότητα που σε διέπει δεν θα βοηθήσει τις εξελίξεις και τη θετική πορεία τους για εσένα.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στο ζώδιο σου απογειώνει τον δυναμισμό, τη διάθεση να κυριαρχήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Δραστηριοποιείσαι κυρίως σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να σου κινητοποιούν το ενδιαφέρον, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τον έντονο εγωισμό, τον υποκειμενισμό και πιθανές επιθετικές διαθέσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Η κοινωνικότητα εκτοξεύεται και αυτό μπορεί να σου χαρίσει νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος και τον ερωτισμό. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις από τους συνεργάτες το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία αυτά που επιθυμείς και που σε καλύπτουν, αρκεί να προσπαθήσει να αποφύγεις εριστικές διαθέσεις και εγωκεντρισμό που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 προσανατολίσει την προσοχή σου σε ότι αφορά τον έρωτα, τις φιλικές σχέσεις που έχεις στη ζωή σου, πιθανούς στόχους και όνειρα που έχει σχεδιάσει, αλλά και ομαδικές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η αντιδραστικότητα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά, αυτό όμως που κυρίως σε διέπει είναι η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που επιδιώκεις και έχεις ανάγκη εσύ δίνοντας την ευκαιρία κυρίως στο σύντροφό σου να εκφράσει ανάγκες που μπορεί να έχει ο ίδιος και να καταπιέζει.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός καθώς ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου αντιμετωπίζοντας καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν πληγώσει βαθιά. Η καταπιεσμένη οργή εντείνει τις ευαισθησίες αλλά και τα ξεσπάσματα και καλά θα κάνεις να δείξεις ωριμότητα για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Η τέχνη, ο διαλογισμός, κάθε είδος προσευχής που σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς και να έρθεις σε επαφή με τον θεό που κρύβεις μέσα σου θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να αποφύγεις τη μοναξιά και τη μελαγχολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα και πιθανό είναι να υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να κλείσεις. Η ανάγκη να προβληθείς είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με οικεία πρόσωπα, κάτι που δημιουργεί εντάσεις. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι για να καταφέρεις το στόχο σου σε επαγγελματικό επίπεδο καλό είναι να επικρατήσει η ισορροπία και σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις που θα είναι ατέρμονη και δεν σου προσφέρουν κάτι. Η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια, κάτι που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω πιθανών υποχρεώσεων που μπορεί να έχεις προσπάθησε να δείξεις ηρεμία και ωριμότητα.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο επικεντρώνει τη δράση και τις επιθυμίες κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φίλους και να δρομολογείς σχέδια και όνειρα μαζί τους. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να εμπλακείς σε συλλογικές δράσεις ή συλλόγους που σε ενδιαφέρουν καθώς απολαμβάνεις το να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Η επιθυμία για έντονη ανεξαρτησία και η επαναστατική διάθεση μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να τη διαχειριστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως στην επικοινωνία και σε ότι αφορά το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λύσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις κυρίως με τους δικούς σου ανθρώπους ή με πρόσωπα που έχεις καιρό να βρεθείς καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις στιγμές όπου η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση κυριαρχούν. Ταξίδια είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, μην χάσεις την ευκαιρία να τα απολαύσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί πιθανό είναι να επικεντρωθείς μόνο στις δικές σου ανάγκες και να μην δίνεις την απαραίτητη σημασία το τι θέλουν οι άλλοι κάτι που θα ενοχλήσει.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το άγχος μπορεί να σε καταβάλει. Γεγονός είναι όμως ότι ο δυναμισμός σου είναι εμφανής και δεν θα διστάσεις να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι και αν έχεις αναλάβει καθώς είναι για σένα πρόκληση να δείξεις τις δυνατότητές σου με σκοπό την περαιτέρω αξιοποίηση σου. Προσοχή γιατί οι κόντρες με ανωτέρους σου δεν θα βοηθήσουν γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να ήρθε η ώρα να κλείνουν ζητήματα που μπορεί μέχρι τώρα να σου δημιουργούσε άγχος και ανασφάλεια. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να βγεις κερδισμένος από όλη αυτή τη διαδικασία, γι’ αυτό μη διστάσεις να συζητήσεις για πιθανή αύξηση ή να κάνεις κινήσεις επιχειρηματικές που μπορεί να αποδώσουν τα καλύτερα για εσένα. Συναισθηματικά, το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν, παράλληλα όμως η ένταση λόγω κτητικότητας μπορεί να ανέβει στα ύψη, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξεις ανασφάλειες και φόβους για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σου.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς σου δίνει την ώθηση να βγεις, να διασκεδάσεις και γιατί όχι να ταξιδέψεις σε μέρη που πάντα ονειρευόσουν. Οι παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον κυριαρχούν και δεν χάνεις πρόσκληση για ξεφάντωμα καθώς μπαίνεις στο κλίμα των διακοπών και επιδιώκεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με αισιοδοξία και χαρά. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και κινούν το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 15.08 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς για σένα παίζουν αυτή την περίοδο καταλυτικό ρόλο. Είναι πιθανό να υπάρξουν γνωριμίες που θα σου δώσουν ώθηση για νέες συνεργασίες ή θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, κάτι που θα καλύψει έντονα τη διάθεση για συντροφικότητα του σε διέπει. Αξίζει να προσέξεις να κρατήσεις τις ισορροπίες που απαιτούνται σε σημαντικές σχέσεις που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου καθώς η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει και δεν αποκλείεται να εγκλωβιστείς εγωιστικά σε ό τι θέλεις εσύ από μία σχέση, μη δίνοντας την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει τα δικά του «θέλω» και απαιτήσεις.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να βιώσεις μοναδικές στιγμές έρωτα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω ζήλιας και καχυποψία που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και να προκαλέσουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να προκύψουν, η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί και σε δραστηριοποιεί μοναδικά.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.08 εντείνει πιθανά τους φόβους και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ισορροπίες σε ότι αφορά τις εργασιακές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό. Ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και μπορεί να μη σου δίνει ξεκάθαρα την εικόνα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Πάντως, οφείλεις να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την καλύτερη δυνατή εικόνα στη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται το άγχος και η διάθεσή του να επικρίνεις τους άλλους να οδηγήσουν σε συγκρούσεις προκαλώντας εντάσεις. Μην χάσεις την ευκαιρία επίσης να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν νευρικότητα.

Στις 18.08 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις σε μία διαδικασία δραστηριοποίησης σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να υπάρξουν και να σε ενοχλήσουν έντονα. Καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Το φλερτ κυριαρχεί και κυνηγάς τα πρόσωπα που ενδιαφέρεσαι, όμως οι έντονα ανταγωνιστικές συμφορές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των πραγμάτων γι’ αυτό προσπάθησε να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 12-18.8.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα