Τι προβλέπουν τα ζώδια από 10 – 17.6.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τις κινήσεις σου σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τις μετακινήσεις

σου. Οι υπερβολές, η νευρικότητα και η θολή εικόνα των πραγμάτων μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που να σου κοστίσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τη μέρα να περάσει και να μην επιδιώξεις σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν τελικά στην απογοήτευση. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και καλό είναι να την ακούσεις, όμως παράλληλα θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών γιατί η αμετροέπεια μπορεί να σε οδηγήσει σε στόχους που δεν μπορείς να κατακτήσεις.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση μπορούν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα συγκρουσιακό κλίμα σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και την επαγγελματική σου πορεία, καθώς ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τη μία και ανάγκη για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων από την άλλη δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη οδηγώντας σε σέ λάθος κινήσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Δείξε ωριμότητα και απέφυγε αν είναι δυνατόν σημαντικές επαφές γιατί το πιθανότερο είναι να χαθεί το μέτρο και να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα φορτίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα που θα προκαλέσουν σκληρά λόγια και υποσχέσεις που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Η λογική πρέπει να πρωταγωνιστήσει όπως και η διεισδυτικότητα που είναι έντονη, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφράσεις το οτιδήποτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς πιθανές υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε έξοδα και συναλλαγές που θα σου κοστίσουν. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου και να αποφύγεις αν μπορείς πιθανές οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν πρέπει και να χάσεις χρήματα. Προσοχή επίσης και σε ότι αφορά την σχέση σου, καθώς καχυποψία και ζήλια ξεπερνούν τα όρια και μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο στις κοντινές και ευρύτερες σχέσεις σου, όπως και σε ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν γιατί δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά και το κλίμα να γίνει έντονα ανταγωνιστικό μη βοηθώντας την όποια θετική εξέλιξη.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και μπορεί να οδηγήσει στο να ειπωθούν πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις, καθώς γίνεσαι σκληρός και χάνεις το μέτρο και την ξεκάθαρη σκέψη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις μετακινήσεις σου γιατί το έλλειμμα συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Μέτρησε το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και μην επιτρέψεις στην οξυθυμία και τη σκληρότητα να παρεισφρήσουν δημιουργώντας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 10.06 ο Ήλιος από το ζώδιό σου, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο και μπορεί να δημιουργήσει έντονο πρόβλημα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων πιθανές υπερβολές και υπεραισιοδοξία σε στόχους που θέλει να θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο και έντονη νευρικότητα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν ένα συγκρουσιακό πλαίσιο. Είναι ανάγκη να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την λογική σκέψη και να αποφύγεις πιθανά ανοίγματα σε νέες συνεργασίες που μπορεί να σου κοστίσουν, καθώς δεν αποκλείεται να εμπιστευτείς νέα πρόσωπα που θα εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση. Προσοχή παράλληλα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, όμως για αυταπάτες και η εξιδανίκευση δεν βοηθούν να δεις τι σε καθαρά τι αποζητούν από σένα.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και επηρεάζουν κυρίως τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις και να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται ή με πρόσωπα που σε σας συνδέουν επιχειρηματικές δράσεις. Ακολούθησε το ένστικτό και τη διεισδυτικότητά σου γιατί είναι αυτά που μπορούν να σου δείξουν τη σωστή κατεύθυνση. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις τις όποιες συμφωνίες αν δεν έχεις δει το ρεαλιστικό πλαίσιο.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και εντείνεται η νευρικότητα γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να επικρατήσει ώριμη σκέψη ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που εντείνει το συναισθηματισμό, την θολή σκέψη και δράση και δεν σε αφήνει να ξεφύγεις από υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις τις ευαισθησίες να κυριαρχήσουν γιατί δημιουργούν θολό τοπίο και δεν σε αφήνουν να δράσεις και να σκεφτείς με αντικειμενικούς και ξεκάθαρους όρους. Σημαντικό είναι επίσης να θέσεις στόχους στην καθημερινότητα και τη δουλειά που είναι εφικτοί γιατί η τάση για υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει στο να απογοητευτείς από τις δυνατότητες ή την πορεία όλων αυτών που θέλεις να επιτύχεις.

Στις 13.06 ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι προτιμότερο να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις οι διεργασίες σε ότι αφορά συνεργασίες ή τη σχέση σου, καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Το γεγονός ότι δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη σε ότι αφορά αυτά που πρέπει να κάνεις δεν βοηθά στις όποιες αντιδράσεις σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Στις 16.06 ο Ερμής στο ζώδιό σου συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και εκτοξεύει τη νευρικότητα δημιουργώντας αρνητικές συνθήκες σε ότι αφορά συζητήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις με συνεργάτες ή το σύντροφό σου. Απέφυγε τα σκληρά λόγια και προσπάθησε να μείνεις σε ρεαλιστικά πλαίσια που θα κρατήσουν την ισορροπία στις σχέσεις σου, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι τέτοιες που θα σε οδηγήσουν στο να πεις πράγματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις αλλά άμα είναι αργά. Πρόσεξε επίσης τις υποσχέσεις σου γιατί πιθανό είναι να εκτεθείς λόγω του ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτά που λες.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που δεν βοηθά στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς δημιουργεί λανθασμένες εκτιμήσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια προκαλώντας αργότερα απογοήτευση. Παράλληλα, είναι γεγονός ότι μπορεί να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί σου γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά στόχους ή το φιλικό σου περιβάλλον γιατί δεν αποκλείεται να αυταπατάσαι και αυτό να σου κοστίσει ιδιαίτερα ψυχολογικά.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και δεν αποκλείεται να έρθει στο φως έντονο παρασκήνιο σε ότι αφορά τον εργασιακό χώρο, καθώς πιθανά να το ανακαλύψεις και να υπάρξει έντονη απογοήτευση. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι είναι προτιμότερο να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν σε ωφελούν και θα δημιουργήσουν δυσάρεστη εξέλιξη σε εργασιακό και οικονομικό επίπεδο.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και φέρνει στο φως σκέψεις και συναισθήματα που αφορούν το παρελθόν ή σε σχέση με πιθανό παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στη δουλειά σου, ο τρόπος όμως που εκφράζεσαι είναι σκληρός και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα τόσο στο εργασιακό περιβάλλον όσο και με τους δικούς σου ανθρώπους εν γένει. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα για να μην απογοητευτείς και δείξε ωριμότητα και ρεαλισμό στη σκέψη αφήνοντας το συναισθηματισμό στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που επηρεάζει τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, καθώς εντείνει τις υπερβολές, την αμετροέπεια, τη νευρικότητα και τη διάθεση να μην βλέπεις ξεκάθαρα τι μπορείς να θέσεις σαν στόχο στην επαγγελματική σου ζωή και τι όχι. Πιθανές είναι με γνωριμίες που μπορεί να εξιδανικεύουν την κατάσταση στην καριέρα σου, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρη μαζί σου και αυτό να οδηγήσει σε απογοήτευση. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν καθοριστική εξέλιξη στην καριέρα σου και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές και ένταση τόσο στο φιλικό σου περιβάλλον όσο και στη σχέση σου, καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές, παράλληλα όμως η νευρικότητα θολώνει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δυναμιτίσει το κλίμα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις σκληρά πράγματα γι’ αυτό είναι προτιμότερο να επικρατήσει η λογική και η ωριμότητα και να αφουγκραστείς τη διαίσθησή σου που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε γιατί η τάση να δίνεις υποσχέσεις και να δεσμεύεσαι σε πράγματα που δεν μπορείς να ανταποκριθείς και είναι αυτή που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση τόσο με το σύντροφό σου όσο και με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν νομικά θέματα και επαφές με το εξωτερικό που επιδιώκεις να έχεις για να ανοίξουν τους ορίζοντες σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις ρεαλιστικούς τόνους να μην είσαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά και να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τι θέλουν από εσένα γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος να προσπαθήσουν να εξιδανικεύουν καταστάσεις που θέλουν να σε μπλέξουν, δείξε προσοχή και άκουσε τη διαίσθησή σου.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση που δημιουργεί έντονο κλίμα σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή, καθώς η ένταση ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε κόντρες και απογοήτευση. Προσπάθησε να αποφύγει σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου γιατί το πιθανότερο είναι να ξεφύγεις λόγω λανθασμένων εντυπώσεων αλλά και σκληρότητας που σε διέπει.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και σε οδηγεί σε σκληρές αντιδράσεις και λόγια που μπορεί να πληγώσουν πρόσωπα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ώριμη σκέψη να μην θολώνει η κρίση σου και να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή για να αποφύγεις προστριβές που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Υπό την πίεση των καταστάσεων μπορεί να υποσχεθείς πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις μην το κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που μπορεί να επηρεάσει άμεσα οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους επιχειρηματικές δράσεις και επενδύσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά επικρατεί η αισιοδοξία και η λάθος αντίληψη μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που αργότερα να είναι απογοητευτικές και να σου κοστίσουν τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα, η υπερβολική καχυποψία και η ζήλια που μπορεί να εκδηλώσεις στην προσωπική σου ζωή θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα. Μην προχωρήσεις σε συζητήσεις και μέτρησε τις αντιδράσεις σου για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση που μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς βλέποντας ανταγωνιστικές αντιδράσεις προς το πρόσωπό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά κινήσεις και επαφές με το εξωτερικό γιατί πιθανό είναι να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και τελικά να μην είναι τα πράγματα όπως παρουσιάζονται.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε συζητήσεις που θα υπάρξει ένταση και συγκρούσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ωριμότητα την όποια κατάσταση προκύψει και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει χωρίς να ο συναισθηματισμός να θολώνει τη σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρχική / Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 10/06 – 16/06/2019
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Βαθμολόγησε1 2 3 4 5Score: 4 Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:
Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από το ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς οι υπερβολικές αντιδράσεις, η έντονη ευαισθησία και η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες ή σχέσεις που να μην ανταποκρίνονται σε αυτά που έχεις το μυαλό σου και τελικά να πληγωθείς. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη και να θέσεις πραγματικούς και ρεαλιστικούς στόχους τις συνεργασίες σου, διαφορετικά η θολή κρίση και σκέψη μόνο αρνητικά θα συμβάλει στις όποιες εξελίξεις.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα σε ότι αφορά τις οικονομικές σου συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τις ανταγωνιστικές διαθέσεις και τις αντιπαραθέσεις στην άκρη γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλεις εμπόδια στις όποιες εξελίξεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, το κλίμα στην προσωπική σου ζωή οξύνεται και μπορεί να υπάρξει έντονη καχυποψία που να δημιουργήσει η κρίση, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξεις ωριμότητα και να χαμηλώσεις τους τόνους αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη νευρικότητα και ωθώντας σε στο να πεις σκληρά λόγια που μπορεί να πονέσουν τόσο πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά όσο και το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο οι συζητήσεις να γίνουν με ρεαλιστικούς όρους και να αποφευχθεί κάθε είδους αντιπαράθεση που δεν βοηθά στο να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει είτε σε οικονομικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη δράση σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά δημιουργώντας ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα εκεί που δεν πρέπει και δίνοντας μη ξεκάθαρες σκέψεις και λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το γεγονός ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις γιατί οι υπερβολές, η νευρικότητα και ο έντονος συναισθηματισμός δεν σε αφήνουν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε απογοητεύσουν.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι μπορεί να συμφωνήσουν και να αντιδράσεις με άκρο συγκρουσιακό τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές συζητήσεις για νέες συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν κάποιοι να εκμεταλλευτούν τη διάθεση για ισορροπία, αυτό που θα πρέπει είναι να κάνεις είναι να αποφύγεις τους έντονους συναισθηματισμούς όπως επίσης και τη νευρικότητα και να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να πορευτείς.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο προσοχή λοιπόν γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν. Καλό είναι επίσης να μην μπεις σε διαδικασία να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς γιατί αυτό θα δημιουργήσει επιπλέον ζητήματα που δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή τις φιλικές σου σχέσεις όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει, καθώς το τοπίο θολώνει, η σκέψη δεν είναι ξεκάθαρη και υπερβολές που μπορεί να υπάρξουν δεν βοηθούν στο να διατηρήσεις τις ισορροπίες και την καλή ατμόσφαιρα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι ιδανική για ημέρα για εσένα που ασχολείσαι με δημιουργικές δράσεις να εκδηλώσεις όλο σου το ταλέντο και να προωθήσεις καλλιτεχνικές ανησυχίες στις οποίες θέλεις να επιτύχεις.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση αυξάνουν κατακόρυφα τη διάθεση για αντιπαράθεση σε ότι αφορά τον εργασιακό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με ανώτερους ή συναδέλφους σου θεωρώντας ότι αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες ή δέχεσαι μεγαλύτερη πίεση. Οι θολές αντιδράσεις μπορεί να κοστίζουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία σύνεση και ωριμότητα για να μην αφήσεις τη νευρικότητα να κυριαρχήσει.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα εντείνοντας το θυμό και τη διάθεση να συγκρουστείς μετωπικά με όποιο πρόσωπο θεωρείς ότι προσπαθεί να επιβληθεί, μόνο που αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Παράλληλα, υπό την πίεση των πραγμάτων δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Η ωριμότητα στη σκέψη και η αποφυγή σκληρών δηλώσεων είναι αυτά που μπορούν να ισορροπήσουν την όποια δυσκολία και κατάσταση μπορείς να βρεθείς.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο πού μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονο συναισθηματισμό υπερβολές και έντονη νευρικότητα τόσο σε ότι αφορά την οικογένεια όσο και σε ότι αφορά επαγγελματικές σου δράσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία και σύνεση για να μην επιτρέψεις να θολώσει η κρίση σου δημιουργώντας προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην επιτρέψεις στην ευαισθησία να κυριαρχήσει γιατί είναι αυτή που θα προκαλέσει εντάσεις και λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων και θα οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις που τελικά θα φέρουν την απογοήτευση.

Στις 13.06 ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις τόσο στην ερωτική σου ζωή όσο και με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να έχεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες, καθώς αυτό που κυριαρχεί είναι έντονη ανταγωνιστική συμπεριφορά και συγκρουσιακή διάθεση κάτω από θολή σκέψη και δράση που θα επηρεάσει αρνητικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις όποιες κινήσεις μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα και σε ωθεί στο να πεις σκληρές κουβέντες με αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που δεν θα βοηθήσει να εξομαλύνεις το κλίμα και να προωθήσεις πιθανούς στόχους και όνειρα που έχεις. Προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να επιδιώξεις να πραγματοποιηθούν άλλη στιγμή γιατί οι αντιδράσεις τόσο εσένα όσο και των προσώπων που συζητάς μπορεί να είναι απόλυτες και αδιάλλακτες και η ρήξη στις σχέσεις σου να πονέσει.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 10 – 17.6.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, ιχθύες, πήχη, αμετροέπεια, αρης, νέα, δραση, φως, επηρεάζει, κινηση στους δρομους, ψηφοι δημοτικων συμβουλων, μετρο, ομαδα διας, αμα, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, πλαισιο, τοξοτης, φως, αστρολογικες προβλεψεις, αισιοδοξια, αμετροέπεια, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεσαι, δεχεσαι, δειξε, δειτε, ευκολο, υπαρχει, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επενδυσεις, επηρεάζει, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, θυμασαι, θολο, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, λαθος, λογια, μαζι σου, μπορεις, μαρια, μυαλο, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, ορια, ωριμοτητα, περιβαλλον, ποσειδωνας, προβληματα, ρηξη, ρολο, σκεψεις, ταση, τετραγωνο, τομη, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσεις, ειλικρινεις, ιδιαιτερα, ιχθύες, οψεις, πήχη, τοξοτη, θεματα, θερμομετρο, θεσεις
Τυχαία Θέματα