Τί προβλέπουν τα άστρα για την πρώτη εβδομάδα του 2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η πρώτη εβδομάδα του 2018, τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Κριέ!! Μία χρονιά που ξεκινάει άκρως δυναμικά, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ανάγκες, επιθυμίες, επέκταση και διαίσθηση περιπλέκονται σε αυτήν την Πανσέληνο

που έρχεται για να κλείσει κύκλους στην επαγγελματική σου ζωή και να σε ωθήσει να δεις τις πραγματικά θέλεις να ακολουθήσεις, δίνοντάς σου μεγάλη ενέργεια και πάθος να το κάνεις αλλά και την διαίσθηση για να βρεις την σωστή πορεία.

Η διαχείριση από την πλευρά σου πρέπει να είναι προσεκτική, γιατί μπορεί να υποπέσεις σε αυταπάτες, σε έντονες εξουσιαστικές τάσεις, σε υπερβολές και σε υπέρμετρο εγωισμό που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις αλλά και σε συγκρούσεις που μπορεί να έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 06.01 έρχεται να λειτουργήσει ανατρεπτικά και να φέρει απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο σπουδών και σεμιναρίων, δίνοντάς σου την πνευματική διαύγεια αλλά και την επαναστατική σκέψη να ακολουθήσεις μία νέα πορεία που μπορεί να ανατρέψει την κοσμοθεωρία σου και τον προσωπικό σου βηματισμό. Ξαφνικά ταξίδια είναι πιθανά, θέλοντας να ζήσεις την περιπέτεια και να γνωρίσεις νέους κόσμους και φιλοσοφίες.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό, δραστηριοποιώντας σε ακόμα περισσότερο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, τονίζοντας όμως τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας στα οποία μπορείς να μπεις. Οικονομικά κέρδη δεν αποκλείονται. Συναισθηματικά, πρόσεχε γιατί ο καθωσπρεπισμός, ο εγωκεντρισμός, οι εμμονές και η ζήλια μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα ενώ μπορείς να βγάλεις έντονο πάθος και να περάσεις μοναδικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Ταύρε!! Μία χρονιά που μπαίνει πολύ δυναμικά για εσένα, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Επηρεάζει άμεσα τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου για το πως θα πορευτείς στην ζωή σου και γίνεται με έναν δυναμικό τρόπο, καθώς έχεις την δυναμικότητα, την διαίσθηση αλλά και την φαντασία να κλείσεις μία εποχή που θεωρείς ότι σου έδωσε τα μέγιστα και να προχωρήσεις σε μία νέα εποχή που θα καλύπτει τις ανάγκες σου.

Ο έρωτας, η διασκέδαση και το φλερτ παίζουν καθοριστικό ρόλο και μπορεί να υπάρξουν υπερβολές που θα σε ωθήσουν στο να αδιαφορήσεις για την καθημερινότητα. Εξαιρετική περίοδος για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που ονειρευόσουν. Πρόσεχε τον φανατισμό, την ωραιοπάθεια και τον εγωισμό γιατί θα δημιουργήσουν δυσκολίες σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό και είναι πιθανό να μπεις σε διαδικασία να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, οι οποίες με σωστούς χειρισμούς από την πλευρά σου, θα αποδώσουν τα μέγιστα. Είναι όμως σημαντικό να προσέξεις εντάσεις και εξουσιαστικές τάσεις που μπορεί να εκδηλώσεις, θέλοντας να επιβάλλεις την προσωπικότητά σου.

Συναισθηματικά, ένταση, πάθος, ανάγκες και προσωπικότητα μπαίνουν σε ένα αρμονικό γαϊτανάκι, καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός γιατί παραμονεύει η ζήλια, η καχυποψία και οι τάσεις επιβολής και αυτό μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι βέβαιος ότι νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσουν, δείξε το πάθος που κρύβεις μέσα σου και άσε την κτητικότητα στην άκρη, είναι κάτι που μόνο τριβές θα φέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή χρονιά αγαπημένε Δίδυμε!! Η χρονιά ξεκινάει άκρως δυναμικά, με ένταση και πάθος, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ο άξονας που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερος και μπαίνεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις τις αξίες σου και να αποφασίσεις τα επόμενά σου βήματα, τόσο σε οικονομικό και επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ένταση που νιώθεις, η σύγκρουση για το πως να πορευτείς και για τις προσωπικές αξίες θα είναι έντονη αλλά αν χειριστείς με μαεστρία το πάθος, το δυναμισμό, την διαίσθηση και την φαντασία θα δρομολογήσεις καταστάσεις που μόνο θετικά έχουν να σου προσφέρουν. Συναισθηματικά, η ένταση και ο συναισθηματισμός μπορεί να βγάλει εκρήξεις, άσε όμως στην άκρη ζήλεια και ανασφάλειες και δώσε όλη σου την ενέργεια για να αναγεννήσεις την σχέση σου ή να ξεκινήσεις με καθοριστικές βάσεις μία νέα σχέση.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 06.01 είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές συνεργασίες, καθώς έμπνευση και πρωτοτυπία κινούνται μαζί με απόλυτα αρμονικό τρόπο και μπορούν να δώσουν υπέροχες ιδέες για να προχωρήσεις σε νέους στόχους.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό και έρχεται να δώσει βάσεις στην εργασία σου που μπορούν να αποδώσουν οικονομικά και ψυχικά το καλύτερο δυνατό. Προσοχή όμως γιατί παραμονεύουν οι εμμονές και η τάση να επιβληθείς και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις. Συναισθηματικά, ναι νιώθεις έντονα για τον σύντροφο, ναι θέλεις να μπει στην καθημερινότητά σου και να γίνει κομμάτι της, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να προσπαθήσεις να βάλεις τους δικούς σου όρους από φόβους και ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Καρκίνε!! Με Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Αιγόκερω ξεκινάει αυτή η χρονιά, που είναι άκρως δυναμική, ερωτική και ρομαντική αλλά θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς παραμονεύει ο κίνδυνος να κυριαρχήσουν η νευρικότητα και ο εγωισμός και να χαθεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία εξέλιξης για εσένα. Πραγματοποιείται στις 02.01 με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δίνοντάς την δυνατότητα να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που έχουν δώσει τα μέγιστα και να προχωρήσεις δυναμικά μπροστά.

Συναισθηματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή για έναν απολογισμό προσωπικό σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και έχεις την δυνατότητα να βάλεις νέες βάσεις που θα χτιστούν πάνω στο έντονο συναίσθημα, στο πάθος και τον ερωτισμό, στην φαντασία και τον ρομαντισμό. Προσοχή μόνο γιατί οι ενέργειες είναι τόσο έντονες που μπορεί να χάσεις το μέτρο, οι απαιτήσεις σου να είναι τέτοιες που θα αιφνιδιάσεις και μπορεί να υπάρξουν σε συγκρούσεις που θα είναι ανεξέλεγκτες. Νέοι έρωτες είναι πολύ πιθανοί που θα ταράξουν τα νερά της ζωής σου και θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθήματα έντονα, εσένα που είσαι μόνος. Προσοχή στις αυταπάτες.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό και ο έρωτας γίνεται πιο έντονος από ποτέ. Αυτό έχει θετικές πλευρές αλλά και δύσκολες και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς θέλοντας να εκφράσεις όλη σου την αγάπη και το πάθος μπορεί να υποπέσεις σε τάσεις επιβολής και εγωισμού.

Οι ανασφάλειες και η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσουν και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να δώσεις όλη σου την προσοχή στο να εκφράσεις ειλικρινά ότι νιώθεις, παρά να μπεις σε παιχνίδια ελέγχου που μπορεί να υπονομεύσουν την σχέση σου. Έντονες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, για εσένα που είσαι μόνος, προσπάθησε να μετριάσεις τον εγωισμό και τις ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ

Καλή χρονιά αγαπημένε Λέοντα!! Η χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά και με πιθανές εντάσεις στον εργασιακό χώρο και σε καθημερινό επίπεδο, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Είναι πιθανό να υπάρξουν τώρα οι προϋποθέσεις για να κλείσεις έναν σημαντικό κύκλο στην δουλειά σου και να προχωρήσεις σε νέα σημαντικά βήματα. Το πάθος, η δυναμικότητα, η ανάγκη για προσφορά και η διαίσθηση δεν θα λείψουν, δεν θα λείψουν όμως και η ένταση, η νευρικότητα, ο εγωισμός και οι τάσεις ελέγχου που μπορεί να δυναμιτίσουν την όλη κατάσταση και να σε βγάλουν εκτός στόχου.

Συναισθηματικά, κυμαίνεσαι μεταξύ παρελθόντος και καθημερινότητας, οι εργασιακές υποχρεώσεις είναι πολλές και θα πρέπει να δώσεις χρόνο στον άνθρωπό σου γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να πιστεύει ότι τον παραμελείς. Ο εγωισμός και η επαναφορά παρελθόντος συμβάντων δεν θα βοηθήσει, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις υποχρεώσεις με την προσωπική σου ζωή, τις αναμνήσεις με το παρόν για να μην υπάρξουν τριβές.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 06.01 έρχεται να αναστατώσει με νέες πρωτότυπες ιδέες την προσωπική σου ζωή αλλά και την πνευματική σου εξέλιξη και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με ότι θεωρείς ότι σε προάγει σε φιλοσοφικό επίπεδο. Βλέπεις τον έρωτα με μία διαφορετική προσέγγιση και η πρωτοποριακή σου σκέψη μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις πράγματα που να αιφνιδιάσουν θετικά και να ανανεώσουν την σχέση σου.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό βοηθά στην επίτευξη των εργασιακών στόχων, καθώς έχεις την δυναμικότητα και το πάθος να τους κυνηγήσεις, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί εύκολα να παρεκτραπείς και να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις ότι νέο μπορεί να συμβαίνει στην δουλειά σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσαρέσκειες και ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Παρθένε!! Δυναμική είναι η είσοδος της νέας χρονιάς, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Οι δημιουργικές σου δραστηριότητες παίρνουν φωτιά και μπορείς να προωθήσεις σχέδια, προσπάθησε μόνο να μην αφήσεις τον εγωκεντρισμό να σε παρασύρει. Να ξέρεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις ότι επιθυμείς, καθώς έχεις το πάθος και τον δυναμισμό για να το κάνεις, αλλά να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός και εξουσιαστικός και αυτό να φέρει δυσαρέσκεια.

Είναι βέβαιο ότι η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά και το πάθος με τον ρομαντισμό εναλλάσσονται και πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο. Είναι επίσης όμως δεδομένο ότι προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και τις δικές σου και να υποπέσεις σε υπερβολές, εγωισμό, συγκρουσιακές συμπεριφορές χάνοντας ότι μπορεί αυτή η πλανητική συγκυρία να σου προσφέρει.

Δώσε έμφαση στο πάθος, το συναίσθημα, την διαίσθηση και τον ρομαντισμό και δημιούργησε ένα σκηνικό που θα ανεβάσει την σχέση σου στα ουράνια, διαφορετικά οι εντάσεις και ο εγωισμός μπορεί να φέρουν ανεξέλεγκτες συγκρούσεις. Νέοι έρωτες είναι πολύ πιθανοί για εσένα που είσαι μόνος, το πάθος και ο ρομαντισμός πρωταγωνιστούν, η πορεία όμως θα δείξει αν η επιλογή είναι κατάλληλη.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό και δραστηριοποιείσαι έντονα τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Νέα εγχειρήματα και εμπορικά σχέδια μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι όμως να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις εξουσιαστικές τάσεις που έχεις για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Συναισθηματικά, ένταση και πάθος δίνουν τον τόνο αλλά να ξέρεις ότι παραμονεύει η ζήλια και η καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσουν την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Ζυγέ!! Με δυναμικότητα και ένταση κάνει την είσοδό της η νέα χρονιά, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε επηρεάζει άμεσα κυρίως σε οικογενειακό, αλλά και επίπεδο και είναι πιθανό αν δεν κάνεις σωστές κινήσεις και χειρισμούς να προκύψουν συγκρούσεις που μπορεί να πάρουν διαστάσεις που δεν περιμένεις. Η Πανσέληνος γίνεται με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενισχύοντας τον ρομαντισμό και την συναισθηματικότητα, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύονται και ο εγωισμός με τις ψευδαισθήσεις και μπορεί να υποπέσεις σε λάθος συμπεράσματα και να δημιουργήσεις μεγάλες εντάσεις.

Συναισθηματικά, η ένταση που νιώθεις μεταφέρεται στην προσωπική σου ζωή και καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί η νευρικότητα, ο εγωισμός και οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνος καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε νέα γνωριμία και να δώσεις χρόνο για να δεις τα πραγματικά κίνητρα.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 06.01 σου δίνει νέες ιδέες σε επίπεδο συνεργασιών και μπορεί να προχωρήσεις σε νέα σχέδια περιλαμβάνοντας σε αυτά και την επικοινωνία, που θα βοηθήσει στην προώθησή τους. Επαναστατικές απόψεις εκφράζεις στον σύντροφό σου και τον αιφνιδιάζεις, ανατρέποντας την ρουτίνα της σχέσης.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό που σε ωθεί στο να βγάλεις έντονα ανασφάλειες, τάσεις κυριαρχίας και έλλειμμα αυτοπεποίθησής, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις στην οικογένεια. Προσπάθησε να δημιουργήσεις δράσεις που θα συμμετέχουν οικεία πρόσωπά σου για να αποφύγεις τις προστριβές. Οικονομικά, πρόσεχε γιατί μπορεί να ξοδεύεις αλόγιστα για το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Σκορπιέ!! Κάνει δυναμικά την είσοδό της, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 02.01. Είναι ξεκάθαρο ότι κλείνει ένα κύκλος στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να γίνει κάτω από έντονες συνθήκες, είτε θετικές είτε δύσκολες. Είναι γεγονός ότι έχεις την δύναμη και την κατανόηση να στηρίξεις όποιον κοντινό σου άνθρωπο χρειαστεί, υπάρχει όμως η πιθανότητα να ανατραπεί αυτό το θετικό κλίμα και να κυριαρχήσει ο εγωισμός, η ένταση και οι αυταπάτες σε υπερβολικό βαθμό, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή, καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός μπορεί να μετατραπεί σε νεύρα, εγωκεντρισμό και τάσεις εξουσιαστικές, κάτι που θα φέρει ένταση και συγκρούσεις που δεν ξέρεις που θα σε βγάλουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τον άνθρωπό σου με ηρεμία και καλή διάθεση για να αποφύγεις τα χειρότερα. Εσύ που είσαι μόνος, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, πιθανή είναι όμως και η τάση σου για να ωραιοποιείς τους άλλους, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στο ζώδιό σου και είναι πιθανό να υπάρξουν νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες ή εμπορικές συμφωνίες που έχουν πολλά να αποδώσουν, να είσαι όμως προσεκτικός γιατί θα έχεις την τάση να θέλεις να επιβάλλεσαι και να προβάλλεσαι σε υπερβολικό βαθμό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονες διαμάχες.

Συναισθηματικά, η δυναμικότητα και το πάθος μπορεί να μετατραπεί σε ζήλια, καχυποψία και εγωκεντρισμό και να οδηγήσεις την σχέση σου σε μία κρίση, ενώ θα μπορούσες να δημιουργήσεις έντονα ερωτική ατμόσφαιρα. Νέα πρόσωπα είναι πιθανό να σε πλησιάσου εσένα που είσαι μόνος, δώσε όμως την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσει τον έρωτα χωρίς εγωισμό και υπερβολές και να χαρείς το πάθος και το συναίσθημα με όλη σου την ψυχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Τοξότη!! Η χρονιά κάνει δυναμική και έντονη είσοδο με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 02.01. Εγείρονται για εσένα οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που θα πρέπει να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και θέματα προσωπικών αξιών και αυτοεκτίμησης, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αμφισβητείς τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες, νευρικότητα και να διεκδικήσεις από τους δικούς σου ανθρώπους την σιγουριά με λάθος τρόπο. Προσοχή στα οικονομικά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην βλέπεις την εικόνα καθαρά και να κάνεις λάθος επιλογές.

Συναισθηματικά, φόβοι και ανασφάλειες, έλλειμμα αυτοπεποίθησης και κτητικότητα μπορούν να χαλάσουν το κλίμα στην σχέση σου και να δημιουργηθούν συγκρούσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Προσπάθησε να βγάλεις πάθος, ερωτισμό και φαντασία, όχι εγωισμό και υπερβολή για να αποκομίσεις τα θετικότερα από τον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος, νέα πρόσωπα είναι πιθανό να εισβάλλουν στην ζωή σου, καλό όμως είναι να μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και να κρίνεις από τις πράξεις και όχι από τα λόγια.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στις 06.01 φέρνοντας ανατρεπτικές ιδέες και νοοτροπίες που θα φέρουν ένα κύμα φρεσκάδας στον ερωτικό τομέα, αλλά και επαναστατικές απόψεις από την πλευρά σου που είναι πιθανό να αιφνιδιάσουν τον σύντροφό σου.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό και μπαίνεις στην διαδικασία να εκτονώσεις με έντονο τρόπο ότι έχεις κρατήσει μέσα σου από παρελθούσες καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει και προσπαθείς να ασκήσεις έλεγχο και να επιβληθείς σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Άσε το πάθος να ξεχειλίσει, τον ερωτισμό να πάρει το πάνω χέρι και εξέφρασε αυτά που θέλεις να πεις με ηρεμία για να μπορέσεις να αποφύγεις τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Αιγόκερε!! Δυναμικά κάνει είσοδο η νέα χρονιά και εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Μία άκρως έντονη Πανσέληνος που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε μεγάλο βαθμό, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν, με προσοχή όμως γιατί μπορεί το πάθος, η φαντασία και το έντονο συναίσθημα μπορεί να μετατραπούν σε νευρικότητα και έντονο εγωισμό, υπερβολές και τάσεις επιβλητικότητας και αυτό να σε φέρει σε συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου.

Ζήσε το πάθος και την ένταση, την φαντασία και τον ρομαντισμό και δώσε στην σχέση σου νέα πνοή που θα αναζωπυρώσει το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά είναι πιθανό να προσπαθήσεις με συγκρουσιακή διάθεση να επιβάλλεις τα θέλω σου και να δημιουργήσεις έντονες αντιδράσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Νέα πρόσωπα είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν, εσένα που είσαι μόνος, η καλοπροαίρετη στάση όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δραστηριοποιηθείς έντονα συλλογικά αλλά να θέσεις νέους στόχους και οράματα που θα σε βοηθήσουν σε ότι θέλεις να επιτύχεις. Αυτό μπορεί όμως να φέρει ένταση και συγκρούσεις σε φιλικό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβληθείς, κάτι που θα φέρει έντονες αντιδράσεις.

Συναισθηματικά, λειτουργείς και δρας επαναστατικά και με ένταση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σου γιατί δείχνεις να θέλεις να θέσεις τα πάντα υπό τον έλεγχό σου. Προσπάθησε να αφήσεις τις ανασφάλειες και την εξουσιαστική διάθεση στην άκρη, διαφορετικά οι συγκρούσεις προβλέπονται σφοδρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Υδροχόε!! Η νέα χρονιά κάνει δυναμική είσοδο με την Πανσέληνο στις 02.01 που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Η Πανσέληνος αυτή γίνεται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα και αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και παρασκήνιο σε εργασιακό επίπεδο που έρχεται στην επιφάνεια και είναι πιθανές οι συγκρούσεις και οι έντονες αντιδικίες, καθώς επιθυμείς να κλείσεις κεφάλαια και καταστάσεις που σε βαραίνουν, λειτουργώντας εγωιστικά και με πιθανότητα ό έντονος συναισθηματισμός να υπερισχύσει της λογικής. Μελαγχολία και εσωστρέφεια έρχονται να βαρύνουν περισσότερο το κλίμα και να σε βάλουν σε σκέψεις, στρεφόμενος στον εαυτό σου και κοιτώντας μέσα σου.

Συναισθηματικά, η έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα περνάει και στην σχέση σου και μπορεί να εκτονώσεις την απογοήτευση και την νευρικότητα που νιώθεις με υπερβολή, κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές με το ταίρι σου. Υπερχείλιση συναισθήματος και απωθημένα δημιουργούν εκρηκτική ψυχολογία. Προσπάθησε να εκφράσεις με ηρεμία αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη και δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό για δύο, που θα βοηθήσει να ισορροπήσει την ένταση.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 06.01 φέρνει επαναστατικές και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί με την βοήθεια φίλων αλλά και κοντινών σου ανθρώπων να προσπαθήσεις να κάνεις πραγματικότητα. Αναθεωρείς τους στόχους και τα όνειρά σου και αιφνιδιάζεις τους γύρω σου.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό ανεβάζοντας περισσότερο την ένταση, τον εγωισμό και είναι πιθανό να προσπαθήσεις με έντονο τρόπο να κυριαρχήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα την έντονη δυσφορία των ανωτέρων σου. Σκέψου ψύχραιμα, γιατί έχεις την τάση να θολώνεις και να χάνεις το μέτρο και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και την ενέργειά σου στο να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και όχι να επιβληθείς.

ΙΧΘΥΣ

Καλή χρονιά αγαπημένε Ιχθύ!! Η χρονιά ξεκινάει άκρως δυναμικά, με ένταση και πιθανή νευρικότητα, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου με την συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Οι φιλικές σου σχέσεις και οι στόχοι σου έρχονται στο επίκεντρο και μπορείς να βγάλεις το πάθος, τον δυναμισμό και την ανάγκη σου για να επιτύχεις και να πρωτοστατήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με καινούργιες ιδέες, φαντασία και διαίσθηση. Προσοχή γιατί μπορεί αυτό το έντονο ψυχικό δυναμικό να μετατραπεί σε συγκρουσιακή διάθεση, εγωισμό και προσπάθεια επιβολής και αυτό να φέρει συγκρούσεις.

Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού που θα δώσουν νέα φτερά στην σχέση σου, γι’ αυτό πρόσεξε να διαχειριστείς σωστά τις ενέργειες για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, καθώς μπορεί να σε καταβάλλουν η νευρικότητα, ο εγωκεντρισμός και η υπερβολή. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι προσεκτικός σε νέα άτομα που θα έρθουν στην ζωή σου, καθώς δείχνεις να ωραιοποιείς την κατάσταση και να μην βλέπεις ξεκάθαρα τις συμπεριφορές.

Στις 07.01 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και εξάγωνο με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις νέους στόχους και οράματα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου και την κοσμοθεωρία σου. Οι φίλοι σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποφύγεις επιβλητικές και εξουσιαστικές τάσεις, υπερβολές και καχυποψία και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία για ένα ταξίδι με τον σύντροφο και με φίλους, που θα εκτονώσεις δημιουργικά την τόση ενέργεια, διαφορετικά η ζήλεια, η καχυποψία και η ανασφάλεια μπορεί να σε κυριεύσουν και να εκτονωθείς στον άνθρωπό σου δημιουργώντας προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνος, νέα πρόσωπα έρχονται στην ζωή σου για να αλλάξουν την κατεύθυνσή της. Καλό είναι να αφεθείς στο συναίσθημα και το πάθος και όχι στο να προσπαθήσεις να επιβάλεις το εγώ σου και να κυριαρχήσεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα για την πρώτη εβδομάδα του 2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εβδομαδα, συμμετοχή, διαυγεια, νέα, επηρεάζει, φλερτ, βασεις, προσφορες, εκκρεμότητες, σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, φωτια, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, εγωισμος, εργασια, ζηλια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, περιοδος, φιλοσοφιες, φλερτ, ψυχολογια, αγαπη, αναμνησεις, αξονας, απωθημενα, ατμοσφαιρα, βοηθεια, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, δεδομενο, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρινα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εμμονες, εμπνευση, ενεργεια, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, ηρεμια, θετικο, εικονα, καχυποψια, κυμα, κυκλος, κλιμα, λαθος, λογια, μπορεις, μυστικα, νευρα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, οραματα, παθος, περιβαλλον, πνοη, προβληματα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, φαντασια, φτερα, χερι, χατζηβασιλειου, χειροτερα, ψευδαισθησεις, ψυχικο, ομορφα, βηματα, δωσε, δωσεις, εμφαση, ερωτες, φιλοι, ιδιαιτερα, κομματι, μπροστα, νιωθεις, ουρανια, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα