Τί προβλέπουν τα άστρα από 4-10.12.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και κάνει έντονη την επιρροή της. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του. Η συναισθηματικότητα και οι πιθανές απογοητεύσεις που μπορεί να ένιωσες, δεν είναι εύκολο να εκφραστούν αφού ο Ερμής στον Τοξότη

σε βάζει στην διαδικασία, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο να αναρωτηθείς που πηγαίνεις και αν η προσωπική σου κοσμοθεωρία είναι κοινή με του συντρόφου σου ή όχι. Δεν είναι απίθανο να μπεις σε διαδικασία να αναζήτησης σπουδών που ήθελες από παλιά να κάνεις. Πρόσωπα που έχεις χρόνια να δεις έρχονται στην ζωή σου και σκέφτεσαι αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα, αν καλύπτει τις ερωτικές σου ανάγκες ή αν έχετε τις ίδιες φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Το γεγονός που χαρακτηρίζει την εβδομάδα είναι το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, σε ένα ζώδιο που ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι πανίσχυρος. Θα διελαύνει τον όγδοο οίκο σου και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα με τρίτους – τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς – κληρονομιές, δάνεια, επενδύσεις που θέλεις να δρομολογήσεις αλλά θα αγγίξει και το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σου αφού θα σου δημιουργήσει έντονα την επιθυμία να γίνεις ένα με τον σύντροφό σου και να μπεις στα βάθη στης ψυχής του. Η ζήλια και η καχυποψία καραδοκεί, αλλά θα πρέπει να αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη και να μετουσιώσεις αυτήν την ενέργεια σε ερωτική φλόγα που μπορεί να συνεπάρει εσένα και τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πολύ πιθανή νέα καυτή γνωριμία, που το έντονο πάθος που έχει θα σε αναστατώσει αλλά θα σε βάλει στο να δώσεις βαθύτερα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, σε περιβάλλον ευαίσθητο για εσένα και φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα αλλά και έντονο συναισθηματισμό, μπορεί και απογοήτευση από συμπεριφορές που δεν περίμενες. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς διεξοδικά οικονομικά ζητήματα που έχεις και αφορούν σε συμφωνίες, σε τρίτους ή κληρονομιές και πως θα πρέπει να τα διαχειριστείς. Θα είναι προτιμότερο να μην μπεις σε διακανονισμούς σε αυτήν την περίοδο, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Συναισθηματικά, μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου συναισθηματικά και ερωτικά και μπορεί να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου, που καλό θα ήταν να τις εκφράσεις όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία για να είσαι βέβαιος. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν που θα φέρουν συναισθηματικά μεγάλη αναταραχή και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το πως θέλεις να προχωρήσεις.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και θα διελαύνει τον έβδομο οίκο σου, των προσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών και έρχεται για να ανεβάσει την ένταση κατακόρυφα. Είναι πιθανό να υπάρξουν αψιμαχίες, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου και αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να ξέρεις ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο και γίνεις… Ταύρος εν υαλοπωλείο. Συναισθηματικά, ζήλια και καυγάδες είναι πιθανό να ταλαιπωρήσουν την σχέση σου. Προσπάθησε να δώσεις την ενέργειά σου στο να εμπλουτίσεις το ερωτικό κομμάτι της σχέσης, γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα ανεβάσει την ένταση και την λίμπιντό σου και θα σε κάνει να αντιληφθείς το βάθος των συναισθημάτων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονά σου με τον Τοξότη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και επηρεάζει έντονα τον τομέα των σχέσεών σου και είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις και απογοητεύσεις από συμπεριφορές ατόμων του περιβάλλοντός σου, συνεργατών σου ή του συντρόφου σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και σε βάζει σε αναθεώρησης και εσωτερικής ενδοσκόπησης, όσων αφορά τους συνεργάτες σου και είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις γνώμη για κάποιους και καταλήξεις σε συμπεράσματα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις αποφάσεις πριν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία για να είσαι βέβαιος. Συναισθηματικά, μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς αν σε καλύπτει ο σύντροφός σου και είναι πιθανό να υπάρξουν μεταξύ σας παρανοήσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πολύ πιθανή η επιστροφή προσώπων του παρελθόντος που σε βάζουν σε διαδικασία να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και θα διελαύνει τον έκτο οίκο σου φέρνοντας πολλές υποχρεώσεις, τρέξιμο, άγχος και στρες αφού το καθημερινό σου πρόγραμμα και δη οι εργασιακές σου υποχρεώσεις είναι τόσες που δεν θα αφήνουν να έχεις ελεύθερο χρόνο. Προσοχή σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να υπάρξουν γιατί θα σε εκνευρίσουν, αλλά καλό θα είναι και εσύ να προσπαθείς να μετριάσεις την έντασή σου στην δουλειά. Συναισθηματικά, προσπάθησε να βρεις χρόνο για να δεις τον σύντροφό σου αφού έτσι θα αποφύγεις τις προστριβές, θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, μέσα στα τρελά ωράρια μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να νιώσεις έντονο πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου που φόρτισε συναισθηματικά το κλίμα έντονα και σε επηρεάζει σε οικονομικό επίπεδο αλλά και συναισθηματικό, βγάζοντας ανασφάλειες. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την δουλειά, για συναδέλφους και την χρόνο που καταναλώνεις στο να εργάζεσαι. Είναι πιθανό να αντιληφθείς ότι δεν είσαι ευχαριστημένος με την εργασία σου και να πάρεις αποφάσεις, που θα ήταν προτιμότερο να ανακοινώσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία για να είσαι βέβαιος. Η φυσική σου κατάσταση θα σε απασχολήσει και μπορεί να αναθεωρήσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Συναισθηματικά, η εσωστρέφεια και η εργασία στο σε απασχολεί τόσο που μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, πρόσωπα του παρελθόντος, μέσα από την δουλειά σου, χτυπούν την πόρτα σου και σε προβληματίζουν.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ένα άκρως ευνοϊκό ζώδιο για εσένα και αυξάνει την αισιοδοξία και την χαρά, ανεβάζει το κέφι στα ουράνια, γίνεσαι πολύ δημιουργικός και είσαι πανέτοιμος κάθε στιγμή να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές της ζωής. Πλάνα δημιουργικά έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να τα δρομολογήσεις και σε επιχειρηματικό επίπεδο, αφού το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο. Συναισθηματικά, είναι χρυσή περίοδος για να βάλεις φωτιά στην σχέση σου με τον σύντροφό σου και να την ανανεώσεις, αφού οι αισθησιακές στιγμές μπορεί να είναι έντονες. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις ότι αναγεννήθηκες και τα συναισθήματα θα είναι άκρως ερωτικά και έντονα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και είναι πιθανό να φέρει εντάσεις αλλά και απογοητεύσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις. Η συναισθηματική φόρτιση αλλά και απαιτήσεις που μπορεί να είχες από τον σύντροφό σου μπορεί να έφεραν προστριβές και καλό θα είναι να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και αρχίζει μία περίοδος εσωτερικής αναζήτησης και αναθεωρήσεων που αφορά στην ερωτική σου ζωή, στον τρόπο που χαίρεσαι και διασκεδάζεις, αν σε καλύπτουν τα δημιουργικά πλάνα που έχεις. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και παρανοήσεις με τον σύντροφό σου αφού μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν σα καλύπτει σε αυτά που ζητάς. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πιθανή επιστροφή από το παρελθόν, που σου βγάζει έντονα συναισθήματα αλλά σε προβληματίζει και μπαίνεις σε σκέψεις για το τι πρέπει να κάνεις, να ξαναπροσπαθήσεις ή όχι.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ανεβάζει την ένταση και τον εκνευρισμό μέσα στην οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Οικογενειακές υποθέσεις που προκύπτουν σε γεμίζουν άγχος και νευρικότητα και καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στο πως διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να συγκρουστείς τόσο με οικεία πρόσωπα, όσο και με άτομα στον επαγγελματικό χώρο από την φόρτιση που νιώθεις. Συναισθηματικά, θα είναι έντονο το κλίμα με τον σύντροφό σου και θα είναι προτιμότερο να αποφύγεις εγωισμό και απολυτότητα για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πιθανή η νέα γνωριμία, προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει πάθος αλλά μπορεί να υπάρξουν και κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και νιώθεις για τα καλά την επιρροή της αφού αναστάτωσε τόσο την οικογένεια, όσο και τα επαγγελματικά σου με την ένταση να είναι στα ύψη και πιθανές απογοητεύσεις από συμπεριφορές να έχουν προκύψει. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς καταστάσεις που συμβαίνουν σε οικογενειακό επίπεδο και σε προβληματίζουν. Σκέφτεσαι αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο σπίτι σου αλλά κυρίως μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία σου, για τους χειρισμούς που επέλεξες σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Συναισθηματικά, αναρωτιέσαι αν καλύπτεσαι σε επίπεδο ασφάλειας και τρυφερότητας και η κυκλοθυμία σου μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να είσαι σίγουρο για ότι χρεώνεις τον άλλον και αυτό θα γίνει μόνο όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και μπαίνεις σε μία περίοδο που είναι άκρως κοινωνική για εσένα, με τις δραστηριότητές σου να είναι ποικίλες και εσένα να μην βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε ενδιαφέρον. Σπουδές και σεμινάρια έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι εξαιρετική περίοδος για να μπεις σε νέο κύκλο γνώσεων. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και επαγγέλματα σε σχέση με το διαδίκτυο μπορούν να σας αποδώσουν πολλά. Συναισθηματικά, είναι πολύ καλή στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς μαζί με το ταίρι σου και να ανανεώσετε την σχέση σας περνώντας καλά. Προσοχή σε κοντινά ταξίδια, προγραμματίστε την κάθε λεπτομέρεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή αφού εντυπωσιάζεις με την δραστήρια φύση σου αλλά και τον αισθησιασμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ανέβασε την ένταση και την συναισθηματική φόρτιση κατακόρυφα σε επίπεδο σχέσεων με το στενό σου περιβάλλον – αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, κολλητούς φίλους. Είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις αλλά και απογοήτευση για την συμπεριφορά προσώπων που δεν περίμενες. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε διαδικασία να αναρωτηθείς για το κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη των σχέσεών σου με το κοντινό σου περιβάλλον. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις αδιάκριτος ή μη κατανοητός στον τρόπο που εκφράζεσαι και καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε υπογραφή συμφωνιών πριν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Συναισθηματικά, ο τρόπος που εκφράζεσαι μπορεί να εκνευρίσει τον σύντροφό σου και αυτό να φέρει προστριβές, γι’ αυτό πρόσεχε. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και επηρεάζει έντονα τόσο τα οικονομικά σου, όσο και θέματα συναισθηματικά και ασφάλειας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν και εσύ καλείσαι να βρεις επιπλέον πηγές για να αυξήσεις το εισόδημά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις οικονομικές απαιτήσεις αλλά και να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Συναισθηματικά, είναι πιθανή η ένταση με τον σύντροφό σου, καθώς οι οικονομικές σου υποχρεώσεις σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ξεσπάς στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία, το ζητούμενο είναι να πατήσεις εσύ γερά στα πόδια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και επηρεάζει έντονα τον τομέα των οικονομικών σου αλλά και βγάζει έντονα συναισθηματικές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Είναι καλό να δείξεις προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις γιατί μπορεί να βρεθείς μετέωρος και απογοητευμένος. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία να σκεφτείς τα έσοδά σου και πως τα διαχειρίζεσαι. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο και να κάνεις αγορές που να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θέματα αξιών μπαίνουν σε αξιολόγηση και αναθεώρηση. Συναισθηματικά, γίνεσαι εσωστρεφής αλλά και ανασφαλής και αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται να ταράξουν τα νερά και να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου.

Σημαντικό κεφάλαιο για εσένα αυτήν την εβδομάδα είναι ότι ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και μπαίνεις σε απόλυτη δράση σε όλα τα επίπεδα. Νιώθεις την δύναμη να ξεχειλίζει, την ενεργητικότητά σου να είναι στα ύψη και είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου, αφού γίνεσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς. Φιλοδοξίες και σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και δεν σε σταματάει τίποτα μέχρι να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Προσοχή γιατί εκτοξεύεται και ο εγωισμός στα ύψη και μαζί με την απολυτότητα μπορεί να φέρει συγκρούσεις με το περιβάλλον και τους συνεργάτες σου. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι μπορεί να έρθεις σε κόντρες με τον σύντροφο, καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και ο εγωισμός σου να μην σε αφήνει να δει αντικειμενικά. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, ξεκινάει μία περίοδος που γοητεύεις με τον αισθησιασμό και την δυναμικότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονά σου με τους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και επηρεάζει έντονα τους κύριους τομείς της ζωής σου, καθώς λόγω της αυξημένης έντασης και συναισθηματικής φόρτισης, μπορεί να φέρει συγκρούσεις αλλά και απογοήτευση από προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής στο ζώδιό σου άρχισε την ανάδρομη πορεία του και σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς για τον είσαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη της ζωής σου, αν καλύπτονται οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου, αν οι συνεργάτες σου είναι αυτοί που θα ήθελες, αν η προσωπική σου ζωή σε ικανοποιεί. Καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις σημαντικές αυτή την περίοδο και είναι προτιμότερο να περιμένεις να πεις αυτά που θέλεις όταν ο Ερμής επιστρέψει ορθόδρομος για να είσαι σίγουρος. Συναισθηματικά, αναρωτιέσαι αν σε καλύπτει ο σύντροφός σου και είναι πιθανό να πεις πράγματα που δεν εννοείς και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, ετοιμάσου να υποδεχτείς πρόσωπα από το παρελθόν που θέλουν να ξαναμπούν στην ζωή σου… σκέψου καλά πριν αποφασίσεις.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και έρχεται να βγάλει στην επιφάνεια φόβους και προσωπικές ανασφάλειες αφού σκαλίζει σε βάθος το παρελθόν και αντιμετωπίζεις κατάματα τις πληγές σου. Παρασκήνιο και συμμαχίες πίσω από την πλάτη σου είναι πιθανό να υπάρξει στον επαγγελματικό τομέα και καλό είναι να είσαι προσεκτικός με το ποιον εμπιστεύεσαι γιατί στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς. Η μοναχικότητά σου είναι χαρακτηριστική αυτήν την περίοδο και καλό είναι να εκτονώνεις το έντονο συναίσθημα σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ισορροπείς. Συναισθηματικά, είναι πιθανό η μοναχικότητα και η κακή διάθεση να παραξενέψουν τον σύντροφό σου και καλό είναι να εκφραστείς να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, να είσαι προσεκτικός σε νέα γνωριμία γιατί μπορεί να μην δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα ή να κρύβει κάτι και στο τέλος να εκτεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου που επηρεάζει έναν πολύ ευαίσθητο τομέα για εσένα και είναι βέβαιο ότι η ένταση, οι ανασφάλειες και η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη. Είναι πιθανό να υπάρξει παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο που θα αποκαλυφθείς, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σε πικράνει. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του κάνοντας εντονότερη την εσωστρέφειά σου αλλά και το να ασχολείσαι με παρελθούσες καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Η εσωτερική αυτή αναζήτηση είναι πιθανό να σε οδηγήσει στο να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για πρόσωπα και καταστάσεις και να προετοιμαστείς ψυχολογικά για να κλείσεις κεφάλαια και να αφήσεις οριστικά στο παρελθόν ότι σε στενοχωρεί. Συναισθηματικά, η εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός είναι πιθανό να φορτίσουν το κλίμα με το ταίρι σου και παρεξηγήσεις να δυσκολέψουν την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν, έρχονται στην επιφάνεια όμως και οι αναμνήσεις και οι λόγοι για τους οποίους δεν είσαι πια κοντά σε αυτό το άτομο.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και δραστηριοποιήσε έντονα σε ομάδες και συλλόγους που ασχολούνται με κοινωνικά θέματα και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου είναι έντονη και αυτό βγαίνει ιδιαίτερα στο φιλικό σου περιβάλλον, θέλοντας να είσαι συνέχεια με τα φιλικά σου πρόσωπα. Νέοι στόχοι και σχέδια μπορούν να υπάρξουν και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα υποστηρίξουν κάθε σου προσπάθεια. Συναισθηματικά, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σου είναι έντονος και μπορεί να συνδυαστεί με κοινές δράσεις με τον σύντροφό σου για να ανανεώσετε την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο που θα έχει έντονο πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και επηρεάζει έντονα τις φιλικές σου σχέσεις, τις κοινωνικές σου δράσεις και τα σχέδιά σου. Είναι πιθανό να υπάρχουν συμπεριφορές που να σε απογοητεύσουν και να σε κάνουν ευάλωτο συναισθηματικά. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς για το αν είσαι ικανοποιημένος από τις φιλικές σου σχέσεις και αν ανταποκρίνονται σε αυτά που εσύ θέλεις. Σχέδια και στόχοι επαναπροσδιορίζονται και αναθεωρούνται και καλό θα είναι να περιμένεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Συναισθηματικά, μπαίνεις στην διαδικασία να αναρωτηθείς αν ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα ή μπορεί να ακολουθήσει στους στόχους που έχεις βάλει. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, πρόσωπα του παρελθόντος μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο επανεμφανίζονται και σε προβληματίζουν.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και οι ευθύνες με τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό σου τομέα αυξάνονται κατακόρυφα και μπαίνεις σε ένα συνεχές τρέξιμο που θα φέρει άγχος και νευρικότητα. Οι πολλές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις με ανωτέρους και προϊστάμενους και καλό είναι να κρατήσεις το μέτρο και τις ισορροπίες για να μην υπάρξουν ρήξεις, κάτι που δεν θα είναι ευνοϊκό για εσένα. Συναισθηματικά, ασχολείσαι τόσο με την δουλειά σου που μπορεί να μην έχεις χρόνο για τον σύντροφο και αυτό θα φέρει παράπονα και τριβές. Εσύ που δεν έχεις σύντροφό, ο ερωτισμός και ο δυναμισμός σου μαγνητίζουν και είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στην σκιά της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και σε επηρεάζει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως τα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να υπάρχουν εντάσεις με ανωτέρους και προϊστάμενους στον επαγγελματικό χώρο και μπορεί η συμπεριφορά κάποιων να σε απογοητεύσει. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Τοξότη άρχισε την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία για τα επαγγελματικά σου, για το αν σε καλύπτει η δουλειά που κάνεις, για να αναθεωρήσεις σχέδια που έχεις αναλάβει, για τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Καλό θα είναι όποιες αποφάσεις πάρεις να μην τις ανακοινώσεις τώρα και να περιμένεις να γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος για να είσαι βέβαιος. Συναισθηματικά, η ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφο. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πιθανή επιστροφή από το παρελθόν που μπορεί να θέλει να σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου βήματα.

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις, να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με τις παρέες σου, να απολαύσεις το κέφι, το φαγητό, το ποτό, τις συζητήσεις επί παντός επιστητού. Το ενδιαφέρον σου για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες είναι έντονο και μπαίνεις στην διαδικασία σεμιναρίων ή σπουδών σε αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν πολύ. Μπορείς να προωθήσεις όλες τις υποθέσεις σου, προσωπικές, επαγγελματικές, νομικές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συναισθηματικά, ο αισθησιασμός και το κέφι σου είναι τέτοιο που δίνεις ώθηση στην σχέση σου να ανανεωθεί και να περάσετε μαζί υπέροχες στιγμές. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, είναι πιθανή νέα γνωριμία αφού μαγνητίζεις με το κέφι και την αισιοδοξία σου.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 4-10.12.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επιρροή, τραπεζες, νέα, αρης, επηρεάζει, συγκεκριμένο, χαίρεσαι, δραση, μετρο, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, φωτια, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αξιολογηση, επιθυμιες, γνωμη, δανεια, δουλεια, εγωισμος, εργασια, ζηλια, θεμα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, προγραμμα, φλογα, φυσικη, ωθηση, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, ανθρωπος, αναμνησεις, ασχολεισαι, ατομο, βγαινει, βρισκεται, φαγητο, γεγονος, γινει, γινεσαι, γνωριμια, δυναμη, δημοσιο, δειτε, δειχνει, διαδικτυο, ευκολο, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επαγγελματα, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ιδιο, οικο, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, μηκος, μηκος κυματος, μπορεις, μυστικα, ξαδερφια, ογδοο, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, υπογραφη, πορτα, σαββατο, σεμιναρια, σιγουρος, σιγουρο, συγκεκριμένο, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταξιδια, τρεξιμο, τρελα, φυση, χατζηβασιλειου, χαίρεσαι, χρυση, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, εννοεις, ιδιαιτερα, κομματι, κυριακη, νιωθεις, ομαδες, ουρανια, πηγες, πληγες, ποδια, ποτο, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα