Τί προβλέπουν τα άστρα από 30.7 -6.8.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Έντονη προβλέπεται και αυτή η εβδομάδα, καθώς η επιρροή της ολικής έκλειψης Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και η αναδρομή του Ερμή στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργούν κλίμα αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων σε σχέσεις και φιλίες, με πρόσωπα που έχετε θέσει κοινούς στόχους, σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες

που μπορεί να είδες να ανατρέπονται. Εν αναμονή της τρίτης και τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στις 11.08 στο ζώδιο του Λέοντα και πρόκειται να ταρακουνήσει για τα καλά την προσωπική σου ζωή η νευρικότητα είναι αυξημένη και είναι προτιμότερο να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος για να αποφύγεις κακοτοπιές και διενέξεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα λειτουργεί αιφνιδιαστικά σε ότι αφορά την δράση σου σε ομάδες και συλλόγους, τους στόχους που έχεις θέσει, τις σχέσεις με φιλικά σου πρόσωπα και πιθανά να προκληθούν έντονες διαμάχες λόγω της εριστικής και επιθετικής διάθεσης που δείχνεις και να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα που μέχρι τώρα είχαν σημαντικότατο ρόλο στην ζωή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη στο ζώδιό σου στις 02.08 σου δίνει ευεργετικές ανάσες ζωντάνιας και αυτοπεποίθησης, βρίσκεις και πάλι ψυχική και συναισθηματική σου ισορροπία και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη προβλήματα και διενέξεις που σου χαλάνε την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στον απόηχο της ολικής έκλειψης Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου την προηγούμενη εβδομάδα και με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα ήρθαν στην επιφάνεια που πιθανά να σε αιφνιδίασαν. Η ένταση, η νευρικότητα και η οξύτητα στις αντιπαραθέσεις είναι στα ύψη και είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να μπορέσεις να ισορροπήσεις σχέσεις και θέματα σημαντικά. Με την μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 να δονεί και πάλι την οικογένεια, επηρεάζοντας τον γεννημένο στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να γίνουν σημαντικές εκκινήσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς οι υπερβολές, η έντονη συναισθηματικότητα και κυκλοθυμία αλλά και ο υποκειμενισμός μόνο βοήθεια δεν θα προσφέρουν.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα δεν επιτρέπει να υπάρξει ηρεμία και χαλαρή διάθεση, κάτι που θα γίνει έντονα εμφανές κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού καθυστερήσεις, αναποδιές και εμπόδια μπορούν να σε κάνουν έξω φρενών και να συγκρουσθείς μετωπικά με ανωτέρους ή πρόσωπα που έχουν εξουσία και επιρροή στα επαγγελματικά σου με δυσάρεστες συνέπειες. Ευεργετικό διάλλειμα θα υπάρξει στις 05.08, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει με ψυχική δύναμη, αντοχή και διαίσθηση για να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές που θα σε ωφελήσουν στην πορεία που έχεις επιλέξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η ένταση καλά κρατεί μετά την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να είναι τεταμένες και να έχεις διάθεση να συγκρουσθείς σφοδρά, καθώς καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος επανέρχονται. Την επόμενη εβδομάδα η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε εμπορικά ζητήματα, επικοινωνία, σχέσεις με το κοντινό σου περίγυρό, γι’ αυτό και η νευρικότητα είναι στα ύψη και καλό είναι να προσέξεις τους χειρισμούς σου, γιατί η τάση σου να υπερβάλεις μπορεί να κουράσει και να οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα δεν βοηθά στο να πέσουν οι τόνοι, αντιθέτως δημιουργεί έντονα επαναστατικές αντιδράσεις, επιθετική και εριστική συμπεριφορά, έλλειμμα υπομονής καθώς με ευκολία φανατίζεσαι και ξεσπάς σε όποιον θεωρείς ότι δεν σε αντιλαμβάνεται. Ζητήματα σε σχέση με σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις από το παρελθόν μπορεί να είναι αυτά που θα σε ωθήσουν σε εκρήξεις. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη στον Κριό στις 02.08 δίνει ανάσα στην ψυχολογία σου, βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία σου, και μπορείς να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους, με κοντινά σου πρόσωπα και με το ταίρι σου κάνοντας έτσι ένα ευεργετικό διάλλειμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα είναι υπό την επιρροή της μερικής έκλειψης Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα εκδηλώνεις εντονότερα ανασφάλειες, έλλειμμα αυτοεκτίμησης, φόβους. Ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τρίτους πιθανά να ήρθαν αιφνιδιαστικά και αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει νευρικότητα και άγχος. Με την μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08, την τρίτη και τελευταία του καλοκαιριού, καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα επηρεάσει υλικές και συναισθηματικές ανάγκες, κάτω όμως από συνθήκες υπερβολής, υποκειμενισμού, αμετροέπειας και απολυτότητας. Καλό είναι να είσαι εγκρατής και να μην παρασυρθείς σε οξύτητα που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια με ορμή απωθημένα, ανασφάλειες και φοβίες που αν δεν προσέξεις πως την συμπεριφορά σου είναι πολύ πιθανό να συγκρουσθείς με τους γύρω αλλά κυρίως με το ταίρι σου. Έξοδα από το παρελθόν σε σχέση με τρίτους μπορεί να προκύψουν που θα σε αιφνιδιάσουν εντείνοντας την νευρικότητα. Σημαντική ανάσα μέσα στην εβδομάδα το τρίγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.08 που θα σου δώσει ισχυρά ψυχικά αποθέματα και, γιατί όχι, σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Εν μέσω εκλείψεων και αυτή η εβδομάδα που σε επηρεάζουν άμεσα, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου τα ζητήματα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων γίνονται εντονότερα από ποτέ, καθώς διαπληκτισμοί και συγκρούσεις ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 11.08, επηρεάζοντας τον γεννημένο στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θέτει βάσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, τι θέλεις από τους γύρω σου και πως το διεκδικείς. Η περίπτωση του να γίνει υπερβολικός, άκρα υποκειμενικός, εριστικός και να μην έχεις μέτρο σε αυτά που λες είναι μεγάλη, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον αυτοέλεγχο σου και οι εξελίξεις τελικά να είναι δυσάρεστες.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει αυτή την εβδομάδα βγάζει ακραία ανταγωνιστικές συμπεριφορές από ταίρι και συνεργάτες και δεν θα σου είναι δύσκολο να ξεσπάσεις απότομα και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο μέχρι τώρα στην ζωή σου. Σκέψου μόνο ότι αυτό μπορεί τελικά να μην είναι το επιθυμητό και καλύτερα θα είναι να περιορίσεις την ορμητικότητα και τις εκρήξεις σου. Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με την Σελήνη στον Κριό στις 02.08 δίνει ανάσες αισιοδοξίας, κεφιού και διάθεσης για έρωτα και φλερτ που θα λειτουργήσουν μοναδικά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εκλείψεις και έτσι η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη. Μη την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα ζητήματα εργασιακά και του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και σε καλούν να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τον έντονο συναισθηματισμό με τις εκρηκτικές αντιδράσεις για να μπορέσεις να διατηρήσεις κεκτημένα αλλά και να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα που σε κρατούν πίσω. Με την μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08, την τρίτη και τελευταία του καλοκαιριού, σου δίνεται η ευκαιρία για να κάνεις μία νέα αρχή χωρίς βαρίδια του παρελθόντος, όμως ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει, ο εκνευρισμός και η θολή αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα εντείνει την καθημερινότητα και τις καταστάσεις στην εργασία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που να σε βγάλουν εκτός εαυτού, δυσκολεύοντας τις σχέσεις σου με συναδέλφους αλλά και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Σημαντική ανάσα σου δίνει το τρίγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.08, καθώς ανακτά την αισιοδοξία σου, την ψυχική σου δύναμη και μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία για διασκέδαση, κέφι ερωτικά παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η ένταση και η οξύτητα καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα, καθώς εν μέσω δύο εκλείψεων δεν είναι εύκολο να εκτονωθεί το κλίμα. Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες και καλό είναι να είσαι εγκρατής σε αντιδράσεις απότομες και εριστικές που θα φέρουν τα πάνω κάτω με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Με την μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 είναι πιθανή μία έναρξη σε ότι αφορά την δράση σου μέσα σε ομάδες και συλλόγους, σε ότι αφορά σχέδια και όνειρά σου, στο φιλικό σου περίγυρο. Πρόσεχε μόνο μην χαθείς στην οξύτητα, τον υποκειμενισμό και την αμετροέπεια γιατί οι συνθήκες θα δυσκολέψουν.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή ή πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν και πάλι να έχουν μία νέα ευκαιρία μαζί σου. Η εκρηκτική σου διάθεση, η επιθετικότητα και τα έντονα ξεσπάσματα που πιθανά να έχεις θα δυσχεράνουν σχέσεις σε μεγάλο βαθμό. Το τρίγωνο του Ήλιου στο Λέοντα με την Σελήνη στον Κριό στις 02.08 σε βοηθά να ισορροπήσεις και να κάνεις ένα διάλλειμα περνώντας όμορφα με φιλικά σου πρόσωπα ή το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Οι δονήσεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή είναι δυνατές, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω δύο εκλείψεων που σε επηρεάζουν άμεσα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα ανεβάζουν την διάθεση για αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, ξεσπάσματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος αλλά και της καριέρας σου. Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08, που επηρεάζει τον γεννημένο στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, νέες αρχές μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως η κατάσταση θα είναι τεταμένη, λόγω υπερβολικών αντιδράσεων, νευρικότητα και υποκειμενισμού που πιθανά να σε διακατέχουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να επιτύχεις αυτά που θέλεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο που θα σε οδηγήσουν σε μετωπική σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς πιθανά να μην σου είναι εύκολο να συγκρατήσεις την καταπιεσμένη οργή που έχεις μέσα σου και να αντιδράσεις σπασμωδικά προκαλώντας έντονες διενέξεις. Ευεργετικό διάλλειμα μέσα στην εβδομάδα είναι το τρίγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.08 που σε γεμίζει ψυχική δύναμη και σθένος, κάτι που θα έχει άμεσα αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η ένταση και αυτή την εβδομάδα καλά κρατεί, καθώς είναι εν μέσω εκλείψεων και είναι γεγονός ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα οι σχέσεις πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου πιθανά να είναι συγκρουσιακές, καθώς ξαφνικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν φέρνουν αντιπαραθέσεις. Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει ζητήματα σπουδών, ταξιδιών αλλά και νομικής φύσεως στο προσκήνιο και πιθανά να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου κάτω από δύσκολες συνθήκες που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή, σε έλλειμμα αντικειμενικότητας, σε αμετροέπεια που θα πληγώσει.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα δεν βοηθά να εκτονωθούν οι εντάσεις, αντιθέτως μπορεί να προκαλέσει σφοδρότερες αφού μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά και άκρως εριστικά σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και ώριμη σκέψη για να αποφύγεις καταστάσεις που θα είναι δυσάρεστες. Το τρίγωνο του Ήλιου στο Λέοντα με την Σελήνη στον Κριό στις 02.08 είναι ψυχική όαση μέσα στην οξύτητα, καθώς σε βοηθά να ισορροπήσεις, να βρει την αισιοδοξία σου και, γιατί όχι, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η ένταση, η εσωστρέφεια, το άγχος και οι ανασφάλειες καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα αναμένοντας την τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού. Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα οικονομικής φύσεως που πιθανά να προκύψουν αιφνιδιαστικά και να σε ωθήσουν σε ξεσπάσματα. Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 πιθανά να σε ωθήσει σε ενάρξεις τόσο οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, όσο και στην προσωπική σου ζωή, όμως καλά θα κάνεις να μην χαθείς στον εκνευρισμό, στην αμετροέπεια, στον υποκειμενισμό και έπαρση για να μπορέσεις να επιτύχεις τα καλύτερα για εσένα αποτελέσματα.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα αλλά επίσης να ωθήσει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης που μπορεί να σε ταλανίζουν με ορμή στην επιφάνεια. Το να εκτονώσεις όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό στους γύρω σου μόνο θετικά αποτελέσματα δεν θα φέρει. Σημαντική ψυχολογική ανάσα θα σου δώσει το τρίγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 05.08, καθώς θα σε εφοδιάσει με εσωτερική δύναμη, που απαιτείται αυτόν τον καιρό, όπως και με μαγνητισμό για να φλερτάρεις και να κατακτήσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Λέοντα και τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα είναι ξεκάθαρο ότι οι εντάσεις και οι προστριβές στις προσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και αν δεν καταβάλεις προσπάθεια για να ελέγξεις τον εαυτό σου και τις αντιδράσεις σου οι συγκρούσεις προβλέπονται κομβικές στην ζωή σου. Η νευρικότητα είναι αυξημένη και αυτή την εβδομάδα, εν αναμονή της τρίτης και τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού, της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08, που επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα τέλη του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Το θέμα των σημαντικών προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και καλό είναι να αποφύγεις υπερβολές, έλλειμμα αντικειμενικότητας και αμετροέπειας για να μην υπάρξουν επιπτώσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να εκτονωθεί η νευρικότητα, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις εριστικές και επιθετικές συμπεριφορές, επαναστατικές και σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σου στοιχήσουν σε όλα τα επίπεδα. Το τρίγωνο του Ήλιου στο Λέοντα με την Σελήνη στον Κριό στις 02.08 σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ισορροπίες και να προσπαθήσεις να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και ξένοιαστα με κοντινά σου πρόσωπα και με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Εν μέσω εκλείψεων και αυτή η εβδομάδα, κάτι που είναι αρκετό να διατηρήσει την οξύτητα και τον εκνευρισμό. Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα από την προηγούμενη εβδομάδα η προσοχή σου επικεντρώνεται σε ζητήματα εργασίας, καθημερινότητας ή παρελθούσες καταστάσεις άλυτες που πιθανά σε αγχώνουν, σε ωθούν στο να γίνεις επικριτικός, συγκρουσιακός και να δημιουργηθούν δύσκολες καταστάσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα. Η τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 μπορεί να φέρει μία νέα αρχή σε εργασιακό επίπεδο, θα πρέπει να μην χάσεις όμως το μέτρο σε πράξεις και λόγια, να είσαι αντικειμενικός και να ελέγξεις την νευρικότητά σου για να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια καλά κρυμμένους φόβους, πληγές και απωθημένα που δεν θα διστάσεις να τα εκφράσεις με θυμό και αγανάκτηση. Αυτό είναι αρκετό να δυναμιτίσεις το κλίμα και να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τυχόν εριστικές συμπεριφορές και επιθετικές τάσεις. Διάλλειμα από την ένταση σου δίνει το τρίγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.08, καθώς γεμίζεις τις μπαταρίες σου με ψυχική δύναμη και αποφασιστικότητα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 30.7 -6.8.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, επιρροή, δραση, νέα, βασεις, φλερτ, αμετροέπεια, επηρεάζει, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αποτελεσματα, το θεμα, εργασια, θεμα, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, σεληνη, σθενος, φλερτ, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αμετροέπεια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινονται, δυναμη, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, εκλειψη, εκνευρισμος, εκφρασεις, εβδομαδα, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, εριστικος, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρεμια, ισορροπια, κλιμα, λαθος, λογια, μαζι σου, μπαταριες, μπορεις, μυστικα, ξεκινημα, οικογενεια, ολικη εκλειψη σεληνης, ορμη, περιβαλλον, προβληματα, ρηξη, ρολο, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τριτη, φοβιες, χατζηβασιλειου, ψυχραιμια, ψυχικο, οαση, ομορφα, ομαδες, οργη, πληγες, ποδια, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα