Τι προβλέπουν τα άστρα από 29.1-4.2.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται αρκετά έντονη αγαπημένε Κριέ, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 ανεβάζει την ενέργεια και σε βάζει σε διαδικασία να εξετάσεις τις σχέσεις σου τόσο σε φιλικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο και να συνειδητοποιήσεις αν καλύπτουν

τις πραγματικές σου ανάγκες και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Η ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατικότητα έρχεται σε σύγκρουση με τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη για προσοχή, μία εσωτερική διεργασία που σε φορτίζει τόσο που μπορεί να σε ωθήσει σε διαμάχες που θα έχουν καθοριστική εξέλιξη. Συναισθηματικά, δείχνεις να επιθυμείς την ελευθερία, κάτι που έχεις έντονη ανάγκη, από την άλλη όμως κρίνεται η σταθερότητα της σχέσης σου. Νέες γνωριμίες έρχονται να δονήσουν την ζωή σου και να σε ωθήσουν σε ένα νέο μονοπάτι στόχων αλλά και προσωπικών σχέσεων.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και λειτουργεί καταλυτικά σε επίπεδο επικοινωνίας αλλά και ιδεών, καθώς κομίζει τον αντικομφορμισμό, την ευρηματικότητα και την επαναστατικότητα στην σκέψη. Πρωτοποριακές απόψεις δρομολογούν νέους στόχους και θα βρεθούν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σταθούν αρωγοί σου, καθώς πείθεις με τα επιχειρήματα και την πρωτοτυπία σου. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις τις ιδέες σου πραγματικότητα, δίνοντάς σου βούληση, δυναμισμό, ενεργητικότητα αλλά και γρήγορη σκέψη για λύσεις όταν απαιτείται, βοηθώντας σε να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο τα σχέδιά σου. Συναισθηματικά, εντυπωσιάζεις τον σύντροφο ή την νέα γνωριμία με το κέφι και την αισιοδοξία σου, την διάθεσή σου να ζήσεις το κάθε λεπτό της ζωής και να το απολαύσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό στις 04.02 πιθανά να σε κάνει υπερβολικό, τόσο με συναισθηματικά ξεσπάσματα, όσο και με έξοδα που είναι στην πραγματικότητα αχρείαστα και που θα μειώσουν τον προϋπολογισμό σου. Προσωπικά, εκφράζεσαι με μία υπερβολή στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις, καθώς προσπαθείς να επιβάλλεις τον δικό σου τρόπο. Όλα αυτά προέρχονται από μία εσωτερική σύγκρουση που είναι μεταξύ της απόλυτης ελευθερίας και της απόλυτης συγχώνευσης… βρες το μέτρο και θα περάσεις υπέροχα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική η εβδομάδα αυτή για εσένα φίλε Ταύρε, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 προκαλεί έντονες δονήσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο και σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς αν καλύπτονται οι προσωπικές σου ανάγκες και στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σου. Η ένταση και η εσωτερική διεργασία είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να πάρεις καθοριστικής σημασίας αποφάσεις που θα στιγματίσουν την ζωή σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην χάσεις την υπομονή και την ηρεμία σου και να σκεφτείς με λογική και σύνεση. Καρμικά γεγονότα έρχονται να τονίσουν την ανάγκη για εξέλιξη ή αλλαγή και θα πρέπει να είσαι έτοιμος για να διαχειριστείς τις όποιες συνέπειες των αποφάσεών σου. Συναισθηματικά, δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη η προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείονται συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, θεωρώντας ότι οι ανάγκες σου δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Νέες γνωριμίες έρχονται να τονίσουν με εμφατικό τρόπο ότι η πρόοδος με όποιο κόστος είναι επιτακτική.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και μπαίνεις σε μία διανοητική εγρήγορση, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, θέλοντας να δώσεις λύσεις και να προωθήσεις τον εαυτό σου και την δουλειά σου. Συζητήσεις με ανωτέρους σου δεν αποκλείονται και είναι βέβαιο ότι η λογική και μεθοδικότητα που αποπνέει ο λόγος σου θα εντυπωσιάσουν. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σου δίνει την δυναμικότητα αλλά και την λογική να δράσεις αποτελεσματικά και, γιατί όχι, να επιδιώξεις νέες συνεργασίες ή συμφωνίες μέσα από τις οποίες θα υπάρξει έντονη εξέλιξη και προβολή σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι καθοριστικής σημασίας μιας και δείχνεις ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 εφιστά την προσοχή σου, καθώς θέλοντας να εντυπωσιάσεις συνεργάτες και ανωτέρους μπορεί να ξεφύγεις σε επίπεδο εξόδων και η σπατάλη αυτή τελικά να μην ωφελήσει στους στόχους σου. Συναισθηματικά, νιώθεις έντονα και μπορεί να γίνεις υπερβολικός με το ταίρι σου, καθώς από την μία θέλεις να χτίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και πιθανά να μην του δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο, από την άλλη να απαιτείς από αυτόν να είναι απόλυτα δοτικός μαζί σου. Προσπάθησε να βρεις ισορροπία μέσα σου, άσε στην τις υπερβολές και άφησε το πάθος να σε κατακλύσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική αυτή η εβδομάδα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αγαπημένε Δίδυμε, με την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 να βάζει επί τάπητος θέματα που μπορεί να υπάρχουν με συγγενείς εξ αγχιστείας και παλιούς φίλους, αλλά και ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον – αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους. Όλο αυτό γίνεται γιατί ο ίδιος έχεις μπει σε μία εσωτερική αναζήτηση που αφορά στις σχέσεις σου εν γένει και στο κατά πόσο καλύπτεσαι μέσα από αυτές. Η προσωπική σου κοσμοθεωρία, η στάση ζωής αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείς επιθυμίες και ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη, καθώς νιώθεις να παλινδρομείς ανάμεσα στο να αναπτυχθείς πνευματικά και να επεκτείνεις το γνωστικό σου πεδίο και την τάση σου να προσκολλείσαι και να σταματάς στις προσωπικές συναναστροφές. Συναισθηματικά, η ανάγκη για παιχνίδι, αφέλεια και ταξίδι είναι έντονη και καλό θα ήταν να εκφραστείς με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων και φιλοσοφικών αναζητήσεων, χάνοντας την προσοχή σου από τα τετριμμένα και βγάζοντας στην επιφάνεια την ανάγκη για πνευματική τροφή. Ο ερωτισμός είναι κύριος τρόπος έκφρασης και η επιθυμία για παιχνίδι εναλλάσσεται με τη επιπολαιότητα που μαγικά σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις μπει σε ένα ταξίδι χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 λειτουργεί προστατευτικά, καθώς δίνει λογική στην σκέψη και πρακτική στην ιδέα, βοηθώντας σε να δρομολογήσεις ταξίδια στο εξωτερικό, στην ύπαιθρο ή σπουδές που επιθυμείς έντονα να πραγματοποιήσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 σε βάζει σε μία διαδικασία διχαστική, καθώς η ανάγκη σου για διασκέδαση, φιλοσοφία και ταξίδι, κυριολεκτικό και πνευματικό, έρχονται σε σύγκρουση με την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις της. Οι υπερβολές σε διασκέδαση και δουλειά μπορεί να σε αφήσουν χωρίς κουράγιο και χρήματα. Συναισθηματικά, η ανάγκη για να φλερτάρεις και να παίξεις με το ταίρι σου ή με νέα γνωριμία σε κάνει υπερβολικό και μπορεί να προσπαθήσεις να επιβληθείς, φέρνοντας στα μέτρα σου τον άλλο, κάτι που φυσικά δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτό. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου και να βάλεις μέτρο για να μην χάσεις το μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 προκαλεί σεισμικές δονήσεις στον υποσυνείδητό σου φίλε Καρκίνε και σε φέρνει αντιμέτωπο με ενοχές, ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα που έχεις βαθιά μέσα σου και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Η ανάγκη για ασφάλεια, συναισθηματική και υλική, είναι σημαντική και έρχεται σε πρώτο πλάνο. Η έντονη αυτή εσωτερική σύγκρουση πιθανά να προκαλέσει νευρικότητα και καχυποψία, που να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας κρίση συναισθημάτων αλλά και κινήσεων. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για συμφωνίες ή για τον πως θα διαχειριστείς τα έσοδά σου. Οι στιγμές είναι καθοριστικές, καθώς πιθανά να στιγματίσουν την μελλοντική σου πορεία. Συναισθηματικά, η καχυποψία και η ζήλεια καλό θα είναι να γίνει πάθος και ερωτισμός γιατί διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις προμηνύονται εντονότατες.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα κάνοντάς σε περισσότερο εσωστρεφή, παρατηρητικό και καχύποπτο με τους γύρω σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει άρτια, αρκεί να την εμπιστευτείς. Οικονομικές θέματα με τρίτους, επενδύσεις, κληρονομικά έρχονται στο τραπέζι των συζητήσεων και μπορείς να αποκομίσεις τα μέγιστα αφήνοντας την διαισθητικότητα να σε καθοδηγήσει. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σε κατευθύνει με λογική και πρακτικότητα στο να βάλεις γερές βάσεις στον εργασιακό τομέα που πιθανά να φέρουν εξαιρετικές οικονομικές απολαβές. Πνεύμα και δράση συνεργάζονται άψογα και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με το ταίρι σου, καθώς έχεις την τάση να υπερβάλεις στις απαιτήσεις σου αλλά και μπορεί να εκδηλωθεί έντονη ζήλια από πλευρά σου. Καλό θα είναι προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο και να μπεις στην διαδικασία να ασχοληθείς και με τις ανάγκες του συντρόφου σου, θέλοντας να κρατήσεις την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή και να δείξεις το πραγματικό ενδιαφέρον που έχεις. Οι σπατάλες για διασκέδαση είναι επίσης πιθανές, γι΄αυτό καλό θα είναι να μετρήσεις τις κινήσεις σου και να ιεραρχήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις. Σπατάλες και έξοδα με σκοπό την αυτοπροβολή μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά.

ΛΕΩΝ

Καθοριστικής σημασίας για εσένα αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα, με την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 31.01 να φέρνει επιτακτικά στο προσκήνιο τα θέματα των σχέσεων στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου. Είναι γεγονός ότι καταστάσεις αλλά και δικές σου σκέψεις σε βάζουν σε μία διέγερση συναισθηματική και οι προσωπικές σου ανάγκες γίνονται πρωτεύουσας σημασίας, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι προσφέρεις στους άλλους και αυτό δεν έχει αντίκρισμα ή δεν αναγνωρίζεται. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και στον τρόπο που θα χειριστείς διάφορα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Συναισθηματικά, γίνεται μέσα σου μία μάχη, καθώς από την μία είναι έντονη η ανάγκη σου να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου σου και να του δώσεις να καταλάβει τις ανάγκες σου. Από την άλλη, πιθανά να νιώσεις ότι αυτά που δίνεις δεν να αναγνωρίζονται ή εκτιμώνται και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που θα αποδειχθούν κομβικής σημασίας.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και έρχεται να ενισχύσει την διπλωματικότητά σου, καθώς επιλέγεις να προσεγγίζεις και να εκφράζεσαι κρατώντας ισορροπίες. Η διάθεσή σου να ακούσεις τόσο τον σύντροφό σου, όσο και τους συνεργάτες σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να μην υπάρξουν συγκρούσεις και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η λογική σου είναι δεδομένη, καθώς και η ψύχραιμη καταγραφή των γεγονότων. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις το λάθος και δεν εκφράζεις αυτά που νιώθεις στο βωμό των ισορροπιών. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 δίνει λογική και ενέργεια σε εξαιρετικό συνδυασμό και αρμονική σχέση. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε συνεργασίες, έχοντας σκεφτεί και σχεδιάσει πολύ καλά τις κινήσεις σου. Εξαιρετική στιγμή για να κάνεις σχέδια με τον άνθρωπό σου, αφού δείχνεις ότι έχεις απόλυτη συναίσθηση του τι θέλεις να κάνεις μαζί του.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 βγάζει στην επιφάνεια την υπερβολή που κρύβεις μέσα σου, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, κάνοντας έξοδα για το σπίτι ή μαζί με τον σύντροφό σου, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσεις το μέτρο και να απαιτείς από τον σύντροφό σου πράγματα μη εφικτά. Θέλεις να κάνεις το κέφι σου και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, πρόσεχε όμως για οι υπερβολικές δράσεις προκαλούν υπερβολικές αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον εργασιακό τομέα αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος δονεί για τα καλά η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 φίλε Παρθένε και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ηρεμία και ξεκάθαρη σκέψη ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς η έντονη συναισθηματικότητα μπορεί να θολώσει την σκέψη σου και να λειτουργήσεις προς λάθος κατεύθυνση. Οι ανάγκες σου και το κατά πόσο καλύπτονται στον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο που υπηρετείς έρχονται στο προσκήνιο και σε βάζουν σε μία διαδικασία να αναλογιστείς τι πραγματικά θέλεις. Γεγονότα που μπορεί να συμβούν ή παλιότερα περιστατικά που έρχονται στο προσκήνιο προκαλούν ένταση και εκνευρισμό στον εργασιακό χώρο ή ανατροπές στις καθημερινές σου ασχολίες. Η επικριτικότητα και η τάση για να γκρινιάζεις μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην χάσεις την τετράγωνη λογική σου και την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και σε βάζει σε διαδικασία διαλόγου σε συναδελφικό επίπεδο, αλλά ακόμα μπορείς με ευκολία να διαχωρίσεις και να ταξινομήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις με απόλυτη ακρίβεια και σαφή προτεραιότητα. Πρόσεχε μόνο γιατί έχεις την τάση να ασχολείσαι με την παραμικρή λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να κουράσει του γύρω σου. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σε ωθεί να δράσεις με λογική και προγραμματισμό, κάτι που αφορά τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε οικογενειακές εκκρεμότητες και ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Είναι εξαιρετική στιγμή για να βάλεις σε εφαρμογή πλάνα στην εργασία σου, καθώς έχεις την πρακτική σκέψη αλλά και την δυναμικότητα να τα δρομολογήσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 μπορεί να βγάλει έντονες υπερβολές σε επίπεδο επικοινωνίας και σπατάλης, που καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις, γιατί πιθανά να ξεφύγεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις από την μία και από την άλλη έλλειμμα στον προϋπολογισμό σου. Συναισθηματικά, ενώ έχεις στραμμένο το βλέμμα σου στην καθημερινότητα και μπορεί να μην δίνεις τον απαραίτητο χρόνο για το ταίρι σου, απαιτείς πράγματα από τον ίδιο που ξεπερνούν το λογικό. Πρόσεξε γιατί οι προστριβές είναι προ των πυλών.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σου ζωή και οι φιλικές σου σχέσεις ταρακουνιούνται για τα καλά αγαπημένε Ζυγέ, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο ικανοποιημένος είσαι από τον σύντροφό σου αλλά και το κατά πόσο βρίσκεις κατανόηση στα φιλικά σου πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι η ένταση και η νευρικότητα που σε διακρίνει πιθανά να προκαλέσουν προστριβές και αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους φίλους σου, που να είναι σημαντικές και να φέρουν αλλαγές στην ζωή σου. Είναι βέβαιο ότι αν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, οι συνέπειες πιθανά να είναι καθοριστικές. Συναισθηματικά, έχεις ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο στου συντρόφου σου και να καλύψει τις ανάγκες σου, όμως καλό θα είναι να μπεις στην διαδικασία διαλόγου και να ακούσεις και τα δικά του θέλω, καθώς έτσι θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και η διάθεσή σου για φλερτ και παιχνίδι είναι εμφανής. Υπάρχουν έντονα δημιουργικές ιδέες ή σκέψεις για το πως θα απολαύσεις στιγμές με την παρέα ή το ταίρι σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να περιαυτολογείς και να εκφράζεσαι με πομπώδες ύφος, αγνοώντας τι έχουν να πουν οι γύρω σου. Αν δεν μπορέσεις να το χαλιναγωγήσεις, θα αποτελέσει πληγή για τις συναναστροφές σου αλλά και για την σχέση σου. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 δίνει πρακτική σκέψη και ενεργητική διάθεση και δεν θα διστάσεις να θέσεις σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου, καθώς δείχνεις να έχεις σκεφτεί αναλυτικό και ρεαλιστικό πλάνο. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια συνδυαζόμενα με δουλειά.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 βάζει φωτιά στην τσέπη σου, λόγω της έντονης τάσης για σπατάλη που σε διακρίνει, καθώς πιθανά να έχεις διάθεση να επιδειχθείς σε παρέες και στον σύντροφο, κάτι που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, μπαίνεις σε μία διαδικασία υπερβολικών απαιτήσεων, καθώς έχεις την ανάγκη να νιώσεις επί της ουσίας ασφάλεια και αυτό μπορεί να βγάλει έντονα εγωιστικά στοιχεία και παράλογα αιτήματα. Καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να επιβάλεις παράλογα πράγματα στο ταίρι σου, για να μην υπάρξουν υπερβολικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα οικογένειας αλλά και επαγγελματικά έρχεται να τονίσει φίλε Σκορπιέ η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 και να σε βάλει στην διαδικασία να αναλογιστείς τις προσωπικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτές γίνονται αντιληπτές και ικανοποιούνται τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον, όσο και από το επαγγελματικό. Είναι καθοριστικό ζητούμενο για εσένα να καλύπτεσαι σε επίπεδο αναγκών και αυτό είναι κάτι που θα το κάνεις ξεκάθαρο στους γύρω σου. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου μπαίνουν υπό κρίση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, καλό θα ήταν όμως να έχεις σκεφτεί πριν όλες τις παραμέτρους και να μην δράσεις σπασμωδικά. Συναισθηματικά, η ένταση πιθανά να μεταφερθεί και στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές αντιπαραθέσεις, καθώς δείχνεις να εκτονώνεις τον εκνευρισμό στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα κάνοντάς σε έντονα εσωστρεφή και κυκλοθυμικό στον τρόπο που εκφράζεσαι, αλλά με εμφανή την ανάγκη σου να έρθεις σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά σου και να προσπαθήσεις να λύσεις τρέχοντα ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν ή θέματα που μπορεί να έχουν μείνει εκκρεμή από το παρελθόν. Είναι αλήθεια ότι θέλεις να σκέφτεσαι σε βάθος και να μην εκφράζεσαι επιφανειακά σε ότι και αν πεις. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σε βάζει σε διαδικασία εγρήγορσης και θέλεις να λύσεις ζητήματα κατά κύριο λόγο οικογενειακά ή οικονομικά. Αυτό γίνεται με λογική σκέψη και δυναμισμό από πλευράς σου και είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσεις ότι ασχοληθείς με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από το ζώδιό σου τις 04.02 βγάζει υπερβολικές συμπεριφορές από πλευράς σου που μπορεί να έχουν κόστος τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στην συναισθηματική σου ζωή. Σπατάλες για το σπίτι αλλά και για να νιώσεις ότι κερδίζεις την προσοχή των άλλων θα σου κοστίσουν και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρξει πρόβλημα. Συναισθηματικά, οι έντονες εναλλαγές στην διάθεσή σου σε κάνουν να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την ανάγκη αυτοπροβολής και απομόνωσης που έχεις, γιατί αν δεν το κάνεις οι αντιδράσεις… θα είναι και αυτές υπερβολικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 να επηρεάζει τις σχέσεις σου εν γένει αγαπημένε Τοξότη καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς ότι προκύψει. Είναι γεγονός ότι μπαίνουν κάτω από μία διαδικασία αξιολόγησης τόσο οι σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος – αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινοί φίλοι –, όσο και με πρόσωπα που δεν συναντάς συχνά, όπως εξ αγχιστείας συγγενείς και παλιούς φίλους. Οι προσωπικές σου ανάγκες και κατά πόσο γίνονται κατανοητές από αυτούς είναι το αντικείμενο που θα σε απασχολήσει και πιθανά να έχει άμεση επιρροή στην εξέλιξή τους. Εμπορικές συμφωνίες και επαγγέλματα σε σχέση με την επικοινωνία έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς καλείσαι να ξεκαθαρίσεις σε ποια κατεύθυνση βαδίζεις. Μην αφήσεις την ένταση και την νευρικότητά όμως να κυριαρχήσουν, γιατί μπορεί να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις με ανυπολόγιστο κόστος για τις σχέσεις σου. Σκέψου και συζήτησε ψύχραιμα και περίμενε να ακούσεις και τους άλλους σε αυτά που έχουν να πουν.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις με εξαιρετικό τρόπο με τον κοντινό σου περίγυρο και να μπορέσεις να λύσεις παρεξηγήσεις και να ξεπεράσεις θέματα με μεγάλη ευκολία. Η κοινωνικότητα είναι δεδομένη, καθώς είναι έντονη η επιθυμία σου για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να συζητήσεις μαζί τους. Ταξίδια κοντινά είναι πιθανό να υπάρξουν, συνδυάζοντας κάποιες φορές το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή δουλειά και διασκέδαση. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 03.02 σε βοηθά με λογική και πρακτικότητα να δράσεις σε επίπεδο συνεργασιών ή νέων εμπορικών συμφωνιών, έχοντας πριν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια ένα ρεαλιστικό πλάνο. Συναισθηματικά, λειτουργεί πολύ βοηθητικά σε ότι θέλεις να εκφράσεις στο ταίρι σου, είτε είναι επιθυμία σου, είτε σκέψεις για την σχέση σας.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 βγάζει υπερβολικό συναισθηματισμό στην σχέση, αλλά και τάση για υπερβολικά έξοδα και σπατάλες άσκοπες. Ο έντονος συναισθηματισμός και εσωστρέφεια έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη για επικοινωνία και αυτό μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, με πιθανό αποτέλεσμα να υπάρξουν τριβές και αντιπαραθέσεις. Οικονομικά, καλό είναι να προσέξεις γιατί ταξίδια και έξοδοι μπορεί να σου κοστίσουν παραπάνω από το φυσιολογικό και να υπάρξει έλλειμμα στον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο φίλε Αιγόκερε με την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 να βάζει επιτακτικά θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης και την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα. Τα έσοδα και οι οικονομικοί σου πόροι είναι ένα θέμα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, καθώς μέσω της υλικής ασφάλειας προσλαμβάνεις και συναισθηματική, αφήνοντας τις ανασφάλειες και έλλειμμα εμπιστοσύνης στην άκρη. Αυτό όμως που καλείσαι να κάνεις επί της ουσίας είναι να αποσυνδέσεις την προσωπική σου αξία από την υλική και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Η ένταση και η οξύθυμη διάθεση είναι εμφανής και αυτό πιθανά να βγει και στην προσωπική σου ζωή, εκφράζοντας κτητικότητα και εκνευρισμό στο ταίρι σου, κάτι που πιθανά να έχει ως συνέπεια σφοδρές συγκρούσεις. Καλό θα είναι να μπεις σε μία ψύχραιμη διαδικασία σκέψης αλλά και να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που έχεις ανάγκη στο ταίρι σου, αφήνοντας του χώρο να εκφραστεί ανάλογα.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης και μεθοδικής σκέψης για το πως θα εξασφαλίσεις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Η λογική σκέψη είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τυχόν σχέδια για νέους εισοδηματικούς πόρους. Με λογικούς συνειρμούς μπορείς να εκφραστείς και στον σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς από αυτόν. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 μπορεί να φέρει παρελθόντα ζητήματα στην επιφάνεια που θα πρέπει να επιλύσεις, κάτι που το κάνεις με απόλυτη λογική και προγραμματισμό, αφήνοντας στην άκρη φόβους και απωθημένα που μπορεί να έχεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 μπορεί να σε οδηγήσει σε υπέρμετρες σπατάλες για να διασκεδάσεις με φίλους ή τον σύντροφό σου, κάτι που θα έχει άμεση επίπτωση στην τσέπη σου και θα σε κάνει να νιώσεις ανασφαλής. Συναισθηματικά, η εσωτερική σύγκρουση μεταξύ ανεξαρτησίας και κτητικότητας εκφράζεται αρνητικά προς τον σύντροφό σου και είναι πιθανό να εκφράσεις υπερβολικές απαιτήσεις, με σκοπό να ικανοποιηθείς και να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου. Πρόσεξε μόνο γιατί οι αντιδράσεις πιθανά να είναι εξίσου έντονες. Το πάθος και ο ερωτισμός θα είναι ο απόλυτος δρόμος εκτόνωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 31.01 αγαπημένε Υδροχόε καθορίζει σημαντικά τις σχέσεις σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Η επιτακτική ανάγκη για να επικεντρωθούν οι γύρω σου στις προσωπικές σου ανάγκες μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις που να είναι κομβικές για την εξέλιξη κάποιων σχέσεών σου. Είναι έντονη η εσωτερική διαδικασία που έχεις μπει και αφορά το κατά πόσο σε καλύπτουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Αυτό όμως μπορεί να σε ωθήσει σε εγωκεντρισμό και υποκειμενικότητα, αφήνοντας τα θέλω και τις ανάγκες των γύρω σου σε δεύτερη μοίρα. Γεγονότα ή εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να οδηγήσουν σε κομβικές αποφάσεις για την ζωή σου. Συναισθηματικά, μην αφήνεις τον εγωισμό και την νευρικότητα που σε διακατέχει να υπερισχύσουν, γιατί οι αντιπαραθέσεις που θα υπάρξουν θα είναι έντονες. Μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμό που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου την ίδια μέρα και σε βάζει σε μία διαδικασία αυτοπροβολής και έκφρασης των προσωπικών σου απόψεων με δυναμικό τρόπο. Είναι χρυσή ευκαιρία να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, καθώς δεν επιθυμείς να υπάρχει θολό τοπίο στις σχέσεις σου. Οι αποφάσεις που πιθανά να παρθούν να είναι άμεσες και με ξεκάθαρο τρόπο. Προσοχή μόνο στον έντονο υποκειμενισμό γιατί θα είναι το μεγάλο εμπόδιο στην εξέλιξη των όποιων συζητήσεων. Το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σε καλεί να ενεργοποιηθείς σε όποιους στόχους έχεις θέσει, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λόγω της δομημένης σκέψης και της δυναμικότητας που σε διακρίνει. Να είσαι βέβαιος ότι οι προσπάθειές σου θα είναι επιτυχείς.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 βγάζει έντονες υπερβολές τόσο σε οικονομικό επίπεδο, λόγω των τάσεων αυτοπροβολής που σε διακατέχουν σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και συναισθηματικών, καθώς δείχνεις να βρίσκεσαι σε μία διαδικασία εσωτερικής αντιπαράθεσης. Προσοχή λοιπόν σε περιττά έξοδα που μπορεί να προκύψουν σε εξόδους με πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου και συνεργάτες γιατί είναι βέβαιο ότι χάνοντας τον έλεγχο θα χάσεις και μεγάλο μέρος του μηνιαίου προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, μην προσπαθείς να επιβάλλεις παράλογες απαιτήσεις στο σύντροφό σου γιατί θα αντιμετωπίσεις τις έντονες αντιδράσεις του και οι αντιπαραθέσεις είναι βέβαιες.

ΙΧΘΥΣ

Καταστάσεις του παρελθόντος και εσωστρέφεια έρχονται σε σύγκρουση με την πεζή καθημερινότητα, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 δονεί το έντονα συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας, βγάζοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους και ενοχές. Οι ανάγκες να περάσεις σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο μέσα από την άδολη αγάπη και να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που σε έχουν ταλαιπωρήσει έρχονται αντιμέτωπες με την καθημερινότητα και τις τρέχουσες υποχρεώσεις, βάζοντάς σε σι διαδικασία αν καλύπτεσαι σαν προσωπικότητα από αυτό που ζεις. Είναι ξεκάθαρο ότι ο έντονος συναισθηματισμός και η νευρικότητα μπορεί να προκαλέσουν ξεσπάσματα και να έρθεις σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Δεν αποκλείονται οι αποκαλύψεις για παρασκήνιο εις βάρος σου στον επαγγελματικό χώρο που θα βγει στην επιφάνεια. Συναισθηματικά, η ανάγκη για να εκφράσεις και να εισπράξεις τρυφερότητα έρχεται σε αντιδιαστολή με την ασφάλεια και την επικριτικότητα, με μεγάλες τις πιθανότητες να δημιουργήσεις πρόβλημα.

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο την ίδια μέρα εντείνει την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα και αυτό δεν βοηθά να αντιμετωπιστούν τα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας. Ο νους ταξιδεύει συνεχώς και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα. Εκμεταλλεύου την έντονη διαίσθηση για να πάρεις τυχόν αποφάσεις. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες είναι η καλύτερη εκτόνωση και μέσο έκφρασης. Το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη στις 03.02 σε βοηθά να σκεφτείς ρεαλιστικά και να μπορέσεις να προωθήσεις παλαιοτέρα επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να υπήρχαν. Καταφέρνεις να σκεφτείς δομημένα και να κάνεις προγραμματισμό δρώντας άμεσα και καίρια.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία από τον Σκορπιό τις 04.02 φέρνει μία εσωτερική αντιπαράθεση στην επιφάνεια, καθώς η ανάγκη για μοναχικότητα έρχεται σε αντιδιαστολή με την διάθεση για κέφι και ξεφάντωμα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, τόσο συναισθηματικές, όσο και υλικές. Να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να σπαταλήσεις χρήματα σε διασκέδαση και αυτό να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, προσπάθησε να αποσαφηνίσεις τι είναι αυτό που επιθυμείς κατά κύριο λόγο και μην απαιτείς από τον σύντροφό σου παράλογα πράγματα, κάτι που πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 29.1-4.2.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, έκλειψη σελήνης, βρες το, νέα, βρες, βασεις, δραση, συγκεκριμένο, εκκρεμότητες, φλερτ, επηρεάζει, επιρροή, νους, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, εκλειψη ηλιου, αξια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, επιθυμιες, δουλεια, εργασια, ζηλια, ζηλεια, θεμα, ομορφα μυστικα, πνευματα, φλερτ, χρυση ευκαιρια, αγαπη, αισιοδοξια, απωθημενα, ασχολεισαι, βλεμμα, βρες, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δειτε, δρομος, δυναμικο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκλειψη, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εξετασεις, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επαγγελματα, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, υφος, θολο, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαθος, λογο, μαζι σου, μοιρα, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, ξεφαντωμα, οικογενεια, ολικη εκλειψη σεληνης, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ρολο, συγκεκριμένο, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τι ειναι, φιλε, φυσικα, χατζηβασιλειου, χρυση, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, εφαρμογη, φιλοι, κομματι, μεινει, νιωθεις, νους, παιχνιδι, πληγη, ποδια, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις, βρες το
Τυχαία Θέματα