Τί προβλέπουν τα άστρα από 28.8-3.9.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των δύο εκλείψεων που προκάλεσαν έντονα συναισθηματική φόρτιση αφού σε επηρέασαν στον τομέα των αισθηματικών σου σχέσεων, της χαράς, της ψυχαγωγίας και της δημιουργίας.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, το αισθηματικό παιχνίδι έχει πάρει φωτιά. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και ήρθε η ώρα όλα αυτά που ένιωσες

τις προηγούμενες εβδομάδες να εκφραστούν με έντονο, γενναιόδωρο, «δραματικό» τρόπο και τα συναισθήματα παίρνουν φωτιά. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να είσαι απόλυτος σε κάποια πράγματα και υπερβολικός και να δημιουργηθούν προστριβές. Ήρθε η ώρα να ειπωθούν αλήθειες και να συζητηθούν συμπεριφορές και καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν με το ταίρι σου για να μείνουν οριστικά στο παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν έρχονται πάλι στο προσκήνιο και διεκδικούν θέση στην ζωή σου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιό σου με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος το 3ο δεκαήμερο. Ο άμεσος τρόπος που εκφράζεσαι, οι πρωτότυπες ιδέες και η έντονη αντίληψή σου θα σε κάνουν να οδηγήσεις το κέφι και την διασκέδαση στα ύψη. Πρόσεχε μόνο μην γίνεις απότομος και επιθετικός στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις με τους φίλους και με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για ξαφνικές συναντήσεις, προσπάθησε να συγκρατηθείς μόνο και άκου αυτό που έχουν να σου πουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των δύο εκλείψεων, που σε επηρέασαν άμεσα σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα και η φόρτισή σου είναι μεγάλη.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας βγάζει έντονη τρυφερότητα και ζεστασιά στην οικογένειά σου αλλά και στο ταίρι σου, και προτιμάς να περνάς στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και έχεις την έντονη επιθυμία να εκφράσεις συναισθήματα αλλά και συμπεριφορές που σε πλήγωσαν στο οικείο περιβάλλον σου. Αυτό γίνεται με έντονα φορτισμένο τρόπο και μπορεί να υπερβάλλεις ή να γίνεις απόλυτος. Μίλησε με το ταίρι σου και εξέφρασε όσο μπορείς πιο αντικειμενικά αυτά που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν, για να αποβάλλεις πράγματα που σε κρατούσαν πίσω στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον πρωταγωνιστεί σε προσκλήσεις και είναι πιθανό άτομά από το παρελθόν να επανέλθουν για να τους δώσεις μία νέα ευκαιρία.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και μπορεί να μπεις σε συζητήσεις με την οικογένεια και με το ταίρι σου εκφράζοντας πρωτοποριακές και ευφάνταστες απόψεις, μεγάλη προσοχή όμως γιατί μπορεί να εκφρασθείς απότομα και υπερβολικά και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Σκέψου πως μπορείς να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου με το να του δώσεις χαρά μέσα από πρωτότυπα χόμπι και διασκέδαση και μην μπεις στην διαδικασία να πεις πράγματα για παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται από το πουθενά ή γιατί όχι ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται να ταράξει τα νερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των εκλείψεων που σε επηρέασαν στα θέματα επικοινωνίας, φιλικών και συγγενικών σχέσεων αλλά και σε θέματα επιμόρφωσης και ταξιδιών.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας γοητεύεις και μεγαλουργείς επικοινωνιακά αφού φίλοι και συγγενείς επιδιώκουν να είναι μαζί σου και είναι ο κατάλληλος καιρός για μικρές αποδράσεις που θα χαρείς και θα διασκεδάσεις. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και η επικοινωνιακή σου δεινότητα αυξάνεται στο κατακόρυφο.

Προσοχή σε τάσεις εγωισμού ή απολυτότητας που είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσεις θέματα του παρελθόντος ή να εκφράσεις συναισθήματα που είχες καλά κρυμμένα και αυτό βγαίνει στις στενές σου σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις γι’ αυτό και θα δώσει νέα ώθηση στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπαίνεις σε συζητήσεις με άτομα του παρελθόντος που επανέρχονται στην ζωή σου και ζητούν δεύτερη ευκαιρία.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες και θέλοντας να δώσεις μία διαφορετική νότα στις παρέες σου μπορεί να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να υπάρξουν τριβές. Ένα ξαφνικό ταξιδάκι, θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην σχέση σου, αφού θα έχεις χρόνο να επικοινωνήσεις αλλά και να δράσεις εκτονώνοντας πολύ ενέργεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σε βάζουν σε διαδικασία σκέψης και συζήτησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των εκλείψεων που σε επηρέασαν άμεσα οικονομικά, συναισθηματικά αλλά και ψυχολογικά, με το συναίσθημά σου να είναι έντονο.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ήρθε η ώρα να ισορροπήσεις στο οικονομικό κομμάτι, αφού διαχειρίζεσαι εξαιρετικά το εισόδημά σου, αλλά και στο συναισθηματικό κομμάτι αφού η γοητεία σου είναι εμφανής και η αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος σε βάζουν σε συζητήσεις γιατί απαιτούνται λύσεις.

Πρόσεχε να μην είσαι αμετακίνητος και απόλυτος στις θέσεις σου γιατί δεν θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Συναισθηματικά, εξέφρασε στο ταίρι σου τυχόν ανασφάλειες που νιώθεις και αυτό μόνο θετικά θα λειτουργήσει αφού θα εκφράσεις πράγματα που σε προβληματίζουν και θα κλείσεις παρελθόντα κεφάλαια στην σχέση σου που λειτουργούσαν αρνητικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν επανέρχονται δυναμικά και ήρθε η στιγμή να σκεφτείς ρεαλιστικά πως θα προχωρήσεις.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και ξαφνικά γεγονότα στον επαγγελματικό σου χώρο θέλουν άμεσες και ρηξικέλευθες λύσεις, κάτι που το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Πρόσεχε μόνο μην στην προσπάθειά σου να πείσεις τους ανωτέρους σου γίνεις υπερβολικός ή ακόμα και επιθετικός δημιουργώντας τριβές. Μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με ένα ρομαντικό δείπνο και να περάσετε όμορφες στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές και αναπάντεχες επιστροφές ατόμων που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου σε αναστατώνουν.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των εκλείψεων που σε επηρέασαν άμεσα αφού πραγματοποιήθηκαν στον άξονα σου με τον Υδροχόο. Τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών ήρθαν σε πρώτο πλάνο και οι εκλείψεις λειτούργησαν καταλυτικά σε αυτό το κομμάτι τις ζωής σου.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η ανάγκη σου να γοητεύσεις το περιβάλλον σου είναι εμφανής και επιθυμείς να φέρεις ισορροπία σε όλες τις σχέσεις σου. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στο ζώδιό σου και η διάθεσή σου να εκφράσεις έντονα και με ενθουσιασμό τα συναισθήματά σου δεν κρύβεται.

Ζητήματα του παρελθόντος ζητούν λύσεις και μπαίνεις σε συζητήσεις με το περιβάλλον σου αλλά και με τους συνεργάτες σου. Να είσαι προσεκτικός μόνο γιατί μπορεί η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός σου να είναι τέτοιος, που θα γίνεις προσβλητικός και συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν. Συζήτησε με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί από τα παλιά και είναι χρυσή ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν ζητούν και πάλι να επανέλθουν στην ζωή σου και αυτό σε στρέφει σε μία εσωτερική διεργασία.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος το 3ο δεκαήμερο και οι πρωτοποριακές ιδέες που έχεις για την ζωή σου εκφράζονται άμεσα και δυναμικά στο περιβάλλον σου. Προσπαθώντας να πείσεις για τις απόψεις σου μπορεί να γίνεις απόλυτος και υπερβολικός και να δημιουργηθούν εντάσεις, γι’ αυτό προσοχή. Ένα ξαφνικό ταξίδι θα ήταν το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου αφού θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα και θα ανανεωθείτε πολύ. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις με παλιούς φίλους και συμφοιτητές φέρνουν επιστροφές προσώπων που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και η ένταση κορυφώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των εκλείψεων που επηρέασαν ιδιαίτερα στην ψυχολογία σου κάνοντας σε λίγο μοναχικό, στην εργασία και στην καθημερινότητά σου.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας να σε κάνει να ονειρεύεσαι την απόλυτη αγάπη, η συναισθηματικότητά σου και η ευαισθησία σου περνούν σε νέο επίπεδο. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και η εσωστρέφειά σου και η μοναχικότητα που νιώθεις εντείνεται, κάτι που δεν θα σε διευκολύνει στην εργασία και στις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Χρησιμοποίησε την φαντασία αλλά και την διαίσθησή σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις.

Οι τάσεις απομόνωσης είναι εμφανείς και στο ταίρι σου, αφού απομακρύνεσαι σκεπτόμενος απωθημένα και πληγές από το παρελθόν που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά. Εξέφρασε αυτά που κρατάς μέσα σου για να νιώσεις καλύτερα και το ταίρι σου σε κατανοήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν σου χτυπούν την πόρτα, κάτι που σου βγάζει φόβους και ανασφάλειες. Οι σκέψεις σου είναι στο πως να λύσεις παρελθούσες καταστάσεις.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και ένας έντονος εκνευρισμός σε διακατέχει που μπορεί να σε οδηγήσει να εκφραστείς απότομα και επιθετικά, χάνοντας την υπομονή σου. Μην βγάλεις ένταση και ζήλια στο ταίρι σου και προσπάθησε να ελέγξεις τους φόβους σου διαφορετικά θα δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σε κάνουν να επαναστατείς και να βγάζεις έντονη αντίδραση και οργή.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των εκλείψεων και η επιρροή τους ήταν εμφανής σε θέματα που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον, τους στόχους σου αλλά και τα αισθηματικά σου.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η γοητεία σου είναι εμφανής. Η αντισυμβατική σου στάση αλλά και η φιλική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζει τις σχέσεις σου εντυπωσιάζει. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και η επαναστατικότητά σου εκφράζεται ανοιχτά. Είναι η καλύτερη στιγμή να λύσεις παρεξηγήσεις και συμπεριφορές που σε ενόχλησαν στο παρελθόν με φίλους και να οδηγηθείτε μαζί χωρίς βαρίδια κοινούς στόχους που σας ενώνουν.

Πρόσεχε την τάση του να γίνεσαι απόλυτος και απόμακρος γιατί θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Μην αντιμετωπίζεις ψυχρά και αποστασιοποιημένα το ταίρι σου και είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκαθαρίσεις μαζί του συμπεριφορές και καταστάσεις του παρελθόντος που σε ενόχλησαν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί στους κοινούς σας στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα του παρελθόντος, μέσω του φιλικού περιβάλλοντός σου, εμφανίζονται και σε βάζουν σε διαδικασία σκέψης για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθείς.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και η ευφυΐα σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία εκπλήσσουν ευχάριστα το περιβάλλον σου, μόνο που στην προσπάθειά σου να πείσεις φίλους και συνεργάτες για τις ιδέες σου μπορεί να γίνεις απόλυτος και απαξιωτικός και να δημιουργηθούν τριβές. Προσπάθησε να ελέγξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι στο ταίρι σου γιατί προβλήματα θα δημιουργηθούν χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις σε φιλικό περιβάλλον με άτομα από το παρελθόν ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι στην σκιά των εκλείψεων που σε επηρέασαν άμεσα τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην οικογένειά σου και η ένταση είναι μεγάλη.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είναι η ώρα σου να γοητεύσεις τους πάντες στον επαγγελματικό τομέα με σκοπό να καταφέρεις να προβληθείς και να καταξιωθείς. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και ο τρόπος που εκφράζεσαι στον επαγγελματικό σου χώρο είναι επιφυλακτικός αφού δεν λειτουργείς βιαστικά και θέλεις να είσαι σίγουρος για ότι προτείνεις.

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η τάση αποστασιοποίησης που βγάζεις και απολυτότητας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μην είσαι απόμακρος με το ταίρι σου, δώσε χρόνο στην σχέση σου και μην ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου γιατί θα προκύψουν προβλήματα χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος εμφανίζονται πάλι άτομα του παρελθόντος και σκέφτεσαι πως να χειριστείς την όλη κατάσταση.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και ξαφνικές αλλαγές στην εργασία μπορεί να σε επηρεάζουν και να σε κάνουν να εκφραστείς απότομα και επιθετικά σε προϊστάμενους και συναδέλφους. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις όποιες καταστάσεις με υπομονή για να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις. Πολύ πιθανό να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, όμως αυτό δεν είναι ότι καλύτερο και μπορεί να εκφραστούν από την πλευρά του έντονα παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις μέσα στην εργασία σου με άτομα του παρελθόντος σου δημιουργούν επιπλέον ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι στην σκιά των εκλείψεων που σε επηρέασαν σε επίπεδο φιλοσοφίας ζωής αλλά και σε νομικά και θέματα επιμόρφωσης. Παλιές παρέες και ταξίδια ήρθαν στο προσκήνιο.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας σου βγαίνει έντονα η ανάγκη σου για ταξίδια και για να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον. Η χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεσή σου κάνουν τους πάντες να θέλουν να σε συναναστραφούν. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και η εκ φύσεως τάση σου για την πνευματικότητα και την φιλοσοφία εντείνεται και το μόνο που θέλεις είναι να πραγματοποιήσεις ταξίδια για να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να νιώσεις ξανά την περιπέτεια.

Θέλει προσοχή ο τρόπος που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος και επιπόλαιος, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη όλες τις παραμέτρους. Εξαιρετική εποχή για συζητήσεις με το ταίρι σου για ταξίδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε που σας ικανοποιούν και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιστροφές προσώπων από το παρελθόν μέσα από παλιές παρέες έρχονται για να σου τονίσουν ότι δεν έχεις κλείσει ακόμα συγκεκριμένα κεφάλαια στην ζωή σου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος το 3ο δεκαήμερο. Ξαφνικές ιδέες έντονης δημιουργικότητας που έχεις, θέλεις να τις υλοποιήσεις και προσπαθείς με κάθε τρόπο να πείσεις το ταίρι και φίλους που ενδιαφέρονται. Πρόσεχε γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου για να γίνεις πειστικός, μπορεί να γίνεις επιθετικός και απότομος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σου δημιουργούν ένταση και έντονες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι στην σκιά των εκλείψεων και η επιρροή τους ήταν έντονη τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού σου δημιούργησαν μεγάλη ένταση, όσο και οικονομικό επίπεδο.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας έχεις έντονη την ανάγκη να επιβεβαιωθείς από το ταίρι σου και αν δεν γίνει ζήλια και καχυποψία εμφανίζονται. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και βγάζει κρυμμένα συναισθήματα τόσο έντονα και δεικτικά που μπορεί να δημιουργήσεις συγκρούσεις στην σχέση σου. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε συζητήσεις που εκκρεμούν για οικονομικά θέματα και η επιφυλακτικότητα και η καχυποψία σου μπορεί να δημιουργήσει κόντρες.

Θα ήταν ότι καλύτερο να εκφράσεις τα βαθιά σου συναισθήματα στο ταίρι σου και να περάσεις πολύ έντονες αισθησιακές στιγμές μαζί του, από το να βγάζεις ζήλεια και ένταση όταν δεν είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται και αυτό που διαπιστώνεις είναι ότι η επιρροή τους είναι πολύ έντονη ακόμα πάνω σου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και θέματα οικογενειακά που προκύπτουν πάλι ξαφνικά σε κάνουν να εκνευρίζεσαι και να αγχώνεσαι, με μόνο αποτέλεσμα τις προστριβές. Ηρέμησε και εξέφρασε με λογική τις λύσεις που προτείνεις, οι οποίες θα βρουν αποδοχή αφού η ευφυΐα σου είναι χαρακτηριστική. Το ταίρι σου πολύ πιθανό να γίνει αποδέκτης της έντασης χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του φιλικού οικείου περιβάλλοντος άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται που σε κάνουν να τα χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι στην σκιά των εκλείψεων που σε επηρέασαν άμεσα αφού πραγματοποιήθηκαν στον άξονα σου με τον Λέοντα. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου να έρχονται σε πρώτο πλάνο και η επιρροή τους είναι καταλυτική για την πορεία της ζωής σου.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η ανάγκη σου για να φέρεις ισορροπία στις σχέσεις σου αλλά και η ανάγκη για να γίνεις αποδεκτός από τους άλλους είναι έντονη. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα και η τάση σου να είναι όλοι ικανοποιημένοι μεγεθύνεται, κάνοντάς σε πολλές φορές να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις ή να μην λες ξεκάθαρα την γνώμη σου για να μην υπάρχουν δυσαρέσκειες στο περιβάλλον σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με υπερβολικό και πομπώδη τρόπο και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Καλό θα ήταν να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος σε αυτά που λες στο ταίρι σου, γιατί στην προσπάθειά σου να μην το δυσαρεστήσεις, δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που νιώθεις και συμβιβάζεσαι. Κάποια στιγμή όμως, επαναστατήσεις και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σε βάζουν σε διαδικασία σκέψης να ξαναπροσπαθήσεις, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον φόβο της μοναξιάς.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και επανέρχονται στο προσκήνιο προτάσεις για συνεργασίες με φίλους που υπήρχαν σας σκέψη από παλιά. Η πρωτοτυπία και η ευστροφία δεν σου λείπουν αλλά προσπάθησε να αποφύγεις να είσαι απόλυτος και εγωιστής. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτούς τους νέους στόχους που βάζεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις από το περιβάλλον των συνεργατών σου φέρνουν πάλι στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν και η ένταση ανεβαίνει.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι στην σκιά των εκλείψεων και η επιρροή τους ήταν έντονη στα θέματα της εργασίας αλλά και του καθημερινού σου προγραμματισμού, κάτι που σου προκάλεσε αρκετό άγχος.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας καταφέρνεις και εξομαλύνεις την καθημερινότητα και τις εργασιακές σου σχέσεις και όλοι σου δείχνουν ότι είσαι χρήσιμος και αγαπητός. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής περνάει και αυτός στον Λέοντα, η μεθοδικότητά σου και η παρατηρητικότητά σου σε κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικό και απαραίτητο στην εργασία σου.

Συζητήσεις για παλιότερα θέματα προκύπτουν και η λογική σου δουλεύει άψογα, τόσο που δεν είναι πιθανό να παρεκτραπείς. Καλό θα ήταν να μην είσαι αμετακίνητος από τις θέσεις σου γιατί δεν θα βοηθήσει καθόλου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να ψάχνεις την παραμικρή λεπτομέρεια που σε ενοχλεί στην σχέση σου γιατί χάνεις την μαγεία των στιγμών και εκνευρίζεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άτομα από το παρελθόν μέσω του εργασιακού σου χώρου εμφανίζονται πάλι και σε βάζουν σε σκέψεις.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και η ένταση είναι μεγάλη αφού μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στην εργασία, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού, καθημερινού αλλά και οικονομικού. Μίλησε με το ταίρι σου και μην αφήνεις νεύρα και κούραση να σε καταβάλλουν, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις αφού δεν του δίνεις τον απαραίτητο χρόνο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου, μπορεί να χαλάσουν την διάθεσή σου.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 28.8-3.9.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εκκρεμότητα, νέα, καιρος, εκκρεμότητες, ειλικρίνεια, επιρροή, αγχώνεσαι, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, τελος ακινητων, φωτια, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, αποτελεσματα, αδρεναλινη, αφροδιτη, γνωμη, εργασια, ζηλια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, περιοδος, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, απωθημενα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, βγαινει, εβδομαδες, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινεσαι, γοητεια, δειτε, δωσει, εγωιστης, ευκαιρια, ειλικρίνεια, εκνευρισμος, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, επιρροή, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμησε, ηρθε η στιγμη, ισορροπια, καχυποψια, λογο, μαγεια, μαζι σου, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, οικογενεια, οσο μπορεις, πεμπτη, περιβαλλον, προβληματα, πορτα, ρολο, σιγουρος, συγκεκριμενα, σκεφτεσαι, σκεψεις, ταξιδια, ταση, φαντασια, χατζηβασιλειου, χρυση, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, ακου, δωσε, δωσεις, φιλοι, γνωσεις, ιδιαιτερα, κομματι, κυριακη, μπροστα, νιωθεις, οργη, παιχνιδι, πληγες, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα