5 μυστικά για να ανανεώσετε το γάμο σας

Ρουτίνα, προβλήματα, παιδιά, άγχη. Είστε περίπου μία δεκαετία μαζί και νιώθετε ότι ο γάμος σας αλλά και η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει; Είναι καιρός για μία ένεση ανανέωσης στη σχέση σας.

Αλλάξτε συνήθειες

Πολλά ζευγάρια έχουν κάποιες κακές συνήθειες. Δεν μιλάνε και βλέπουν συνέχεια τηλεόραση, ασχολούνται συνέχεια με τις δουλειές και δεν ρωτούν τι μπορεί να απασχολεί τον άλλο. Αφιερώνουν όλη την προσοχή στο παιδί το οποίο δεν είναι αναγκαστικά κακό αλλά δεν ασχολούνται καθόλου με την σχέση και το ερωτικό ενδιαφέρον χάνεται.
Κάντε

ένα ταξίδι
Εξασφαλίστε δύο μέρες άδειας κολλήστε τες σ’ ένα Σαββατοκύριακο και κλείστε εισιτήρια για το εξωτερικό με τις οικονομικές προσφορές που θα βρείτε στο ίντερνετ. Τέσσερις μέρες μόνο οι δυο σας. Πόσο καιρό έχετε να περάσετε;
Διώξτε τα παιδιά από το σπίτι
Aν δεν έχετε τη δυνατότητα να αποδράσετε, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε ένα Σαββατοκύριακο στη σχέση σας. Στείλτε τα παιδιά στους παππούδες ή σε φίλους τους, και μετατρέψτε το σπίτι σε ερωτική φωλιά.

Ξεκινήστε ένα χόμπι μαζί
Πόσο καιρό έχετε να κάνετε κάτι μαζί; Μία βόλτα για περπάτημα το βραδάκι θα κάνει καλό και στη σχέση σας και στην υγεία σας. Ξεκινήστε μαθήματα ταγκό ή γραφτείτε στο γυμναστήριο. Ό, τι μπορεί να σας κάνει να περνάτε χρόνο μαζί και να διασκεδάζετε παράλληλα, θα βοηθήσει.
Δοκιμάστε νέα πράγματα στο κρεβάτι
Σκέφτεστε ότι μετά από 10 χρόνια γάμου δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχετε δοκιμάσει στο κρεβάτι; Δοκιμάστε νέες στάσεις και sex toys ή βγάλτε την σεξουαλική σας δραστηριότητα εκτός κρεβατοκάμαρας, όπως τότε στις αρχές. Στο αυτοκίνητο, στην κουζίνα, στην πιλοτή. Ποτέ δεν μεγαλώσατε γι’αυτά. Δείτε πορνό παρέα με το σύντροφό σας ή υποδυθείτε ρόλους, και γιατί όχι;

Το μυστικό

Οι ερωτικές σχέσεις απαιτούν συνέχεια εξέλιξη, συναισθήματα και θάρρος. Ακόμη κι αν νιώσετε ότι βαριόσαστε το σύντροφό σας, συζητήστε το μαζί του και βρείτε τις αιτίες. Ανανεωθείτε και μιλήστε ανοιχτά για όσα σας προβληματίζουν. Κανένας δεν μας έχει πει ότι ο γάμος έχει μόνο τις όμορφες στιγμές του.

The post 5 μυστικά για να ανανεώσετε το γάμο σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα